Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
Yurt dışı bozuluyor. eklemekten vazgeçtim. Stobu 15030 a çektim ve bir süreliğine ekrandan kalktım.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayaldi gerçek oldu. ancak başka bir şey var bu satışın altında sanki
15020 ye kadar eklerim. 14999 stop
Size kolaylıklar arkadaşlar" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
Sıkıntısını da yaptı. Eksik kalmasın zaten.Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15170 gelirse iyi gibi daha altı sıkıntı olur zaten.
😀 1☕ 1Yorum
-
Tersi pistir NewYork bebesi TRiumPh emminin bademetDingil, dün gibi dımdızlAK ortada bırakır ona göre..
Atını seven çAK'ma KowBoy misali kolpa satı$ yapıyonuz vuruyonuz bİst malına sabah beri,
sonra "Atın İntikamı"nı vizyona Bi kOyar beter olursunuz..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
Gene patlatmış bizi. ama bu sefer üstüne oynayacağım artık. 15057 tekrar longCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yurt dışı bozuluyor. eklemekten vazgeçtim. Stobu 15030 a çektim ve bir süreliğine ekrandan kalktım.
Size kolaylıklar arkadaşlar
" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Hadi akşam pazarı sür yukarı da işimize bakalımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gene patlatmış bizi. ama bu sefer üstüne oynayacağım artık. 15057 tekrar long" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
deh demeden gitmiyor. Bak söz dinledi eş....Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hadi akşam pazarı sür yukarı da işimize bakalım" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
D0War çoktan aldı 46,4Xx’ü de bizim sahtekâr piYasa ba$ka hesaplar pe$inde, görmezden geldi adi bademetDingil..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterD0War TAbelanda yakıp yakacağın 46,4Xx bölgesi Zati değerlendir gitsin, sonrası fırSata bile dönü$ür hem bizde bİst long'lArımızı okuturuz aradan..
++ Devamı da gelir de inşallah gloBal borsa alımlarının, bo$a çıkar terse kAlır yine bizimkilerin sinsi plan..___________________
Yorum
-
Günaydın, iyi seanslarCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gene patlatmış bizi. ama bu sefer üstüne oynayacağım artık. 15057 tekrar long
Gece eklediklerimle maliyetimi 15035 ya çekmiştim. . 15233 kapandım. Bereket versin. dünün rövanşını almış oldum." Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
15198 longCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın, iyi seanslar
Gece eklediklerimle maliyetimi 15035 ya çekmiştim. . 15233 kapandım. Bereket versin. dünün rövanşını almış oldum." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15,18’ kademeler ilave alımlar ile devam..
…
Açılı$ sonrası 15,28’lerden az biraz sallayabilip kâr almı$tık, re-long’u güncellenen uzla$ma farkından gelen +marjla fazlasııyla yerine koymu$ olduk..___________________
☕ 1Yorum
-
15229 kapandım. Bereket versin. fırsat çıkarsa bakarımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15198 long" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
Yorum