Alfa Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
Hepisi gerçekle$ti & biraz daha aktiflerden ilave alabilDik style en diplerden.. Orti best of best diyelim..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA$ağıda 15,19X'lar dahil kadar alı$lar da girdik, verirse TAlipliyiz..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
Sanki 15,3X'lar cepte görüntü ??.. Dı$ ürünleri abartılı fırSat sAyıp topladı malı palacık..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
stop oldum 15228.
Demek ki rüzgara karşı bevletmek doğru değilmiş.
...
15,265 civArı kolay hedef mesela, bari orayı mı kayda değer bekleseydin ?..
Gerçi sunumları bitmez palacığın, hızlı TRader'sın da vesselam.. Sağlık olsun, telafi edersin umarım.. Bol $ans dilerim..___________________
👍 2Yorum
-
15060-15075 aralığına longları yazdım. Gelirse ne alaCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
stop oldum 15228.
Demek ki rüzgara karşı bevletmek doğru değilmiş." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
).. Burdaan oraya short deseydin bari.. )Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15060-15075 aralığına longları yazdım. Gelirse ne ala___________________
😀 1Yorum
-
Geleceğini bilsemAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
).. Burdaan oraya short deseydin bari.. )
)
Yeter ki yukarı yürüsün hocam. Ben pay vadelilerd işlem yapıyorum, 2 banka ve 2 holdingde dünkü diplerden longladım. Yarısını dün akşam kapadım. Bugün de biraz ekledim" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 2😎 1Yorum
-
yanlış hesaplamıyorsam ,
ve eğer tepersek,
vadelide 16.xxx li rakamlar , çok fazla aşmadan ,
onsta 4234 gibi,
iyi olur sanki .
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
☕ 2Yorum
-
Yemek öncesi 15,24X-41X tüm long'ları kavur kâr allık yayılmı$tık.. 15,255'e kadarı gerçekle$mi$, re-long ettik onları da 15,20X style ve tekrar yukArıLara yazdık gitsinler 'if so' hesabı..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geleceğini bilsem
)
Yeter ki yukarı yürüsün hocam. Ben pay vadelilerd işlem yapıyorum, 2 banka ve 2 holdingde dünkü diplerden longladım. Yarısını dün akşam kapadım. Bugün de biraz ekledim___________________
Yorum
-
Margin call'lara yönelik hesabı 15,270 ve üstü gelirse daha iyi gibi.Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15170 gelirse iyi gibi daha altı sıkıntı olur zaten.___________________
☕ 1Yorum
-
Bize ödeme yapmaktan bıktı TAbî yine palacık press baskılı top çeviriyo güya..
Alacan yiavwrim, A LA CAN. $AKkadanAK hemi de.
...
Kendi bugünlük elini bile 15,2seksen üstü uzatmadan kurtaramaz Zati dünkü eli dahi ortada kAlır. Hedge bi türlü kurtAlmaz yani.___________________
Yorum
-
15192 az miktar long
yenilen pehlivan güreşmeye doymazmış" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 2Yorum
-
15430 da saatlik zoru var kırarsa olabilir. 16250 ye kadar makul tepki bölgesi.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlış hesaplamıyorsam ,
ve eğer tepersek,
vadelide 16.xxx li rakamlar , çok fazla aşmadan ,
onsta 4234 gibi,
iyi olur sanki .

👍 3Yorum
Yorum