Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
bütün alımlarım geldi. 14722 ortalamayla yüklendim.14600 da son kurşunu atarım. Stobumu 14580 de kolu keser kaçarım.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aşağılardan küçük eklemelerle devam. Gece seansında gördüğü14660 a kadar arttırarak eklerim.
Gözüm de ABD vadelilerde tabi. Orada bozulma görürsem arkama bakmadan kaçarım stoplarım.
Bu deli sarı kafanın saçmalamalarına kimse inanmıyor artık." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
720 1/3 kaoadımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bütün alımlarım geldi. 14722 ortalamayla yüklendim.14600 da son kurşunu atarım. Stobumu 15880 de kolu keser kaçarım." Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
733 1/3 daha kapandımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
720 1/3 kaoadım
" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
Yine bildin muhterem helÂL de o son kur$un kıymetli sayılır lazım olur belki ba$ka zamana dursun..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bütün alımlarım geldi. 14722 ortalamayla yüklendim.15600 da son kurşunu atarım. Stobumu 14580 de kolu keser kaçarım.
...
Gerçi 15,60'lar fAlan iyimi$$ h0ney oralar gelse de biz de $arjör b0$altsak..
İki stop aranda 1300.00 puanmı$tı madem, onada sen ayar verirsin gari..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
Bizde satı$ları 14,94X'lar dahil yukArı yönlü doldurAlım bakAlım hOney b0$ durmayAlım..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpall0$cukTAn Bi zahmet yeni gün yüksekli 14,86-,91 bölgesini göstermesini bekliyceyiZzz biz..
Kısmi kAlın grup % pozlarla agresif TRade TAkılmalık hOney olursa ise hesabı..
$öyle geli$mi$ +açılmı$ makaslı seri enstantaneli fAlan.. Yoksa yatarız pozun üstüne devam..___________________
👍 1Yorum
-
Son kurşuna yer açıldı zati elimi boşaltınca.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yine bildin muhterem helÂL de o son kur$un kıymetli sayılır lazım olur belki ba$ka zamana dursun..
...
İki stop aranda 1300.00 puanmı$tı madem, onada sen ayar verirsin gari..
14670-14610 ekledim. 14667 maliyetim var. stobu 14580 e koydum.
Vakti Cuma. Allah kabul etsin. Olur da girmeden 660 leri görürsem yarısını verir geçerim" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Mesele neydi.. Bayram ertesi yediği röve$ata golümüzün rövan$ını kovalamalarıydı. Ve TAbutTA röve$ata ile devamını da yerse yesinler madem di idi.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet TAm iRecep VARi hareketler piYasada yine yeni yeniden, bakALIM dı$ güjjler ne eyler, dün gibi off-side'a atar mı bunNarı..
Devam.___________________
Yorum
-
Sanırım yanlış anladın. Kastım 14600 lere gelirse son alımı yapmaktı. sehven 15600 yazmışım. düzeltiyorum.Bu ortamda 15600 ü kim kaybetmişAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yine bildin muhterem helÂL de o son kur$un kıymetli sayılır lazım olur belki ba$ka zamana dursun..
...
İki stop aranda 1300.00 puanmı$tı madem, onada sen ayar verirsin gari.." Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
Niye yanlı$ anlayAlım ?.. Sadece yanlı$ yanlı$ yazmı$sın.. Olur öyle $eyler canım...Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım yanlış anladın. Kastım 14600 lere gelirse son alımı yapmaktı. sehven 15600 yazmışım. düzeltiyorum.Bu ortamda 15600 ü kim kaybetmiş___________________
👍 1Yorum
-
elimdekilerin yarısını 14660 verdim. Daha da ekleme yok. Stop belli.Ekrandan kalkıyorum..Kalanı da yukarı giderse cepten bakar veririm.Çok da zorlamaya gerek yok.Cakirmetin05;n55977 2 Nickli Üyeden Alıntı
Son kurşuna yer açıldı zati elimi boşaltınca.
14670-14610 ekledim. 14667 maliyetim var. stobu 14580 e koydum.
Vakti Cuma. Allah kabul etsin. Olur da girmeden 660 leri görürsem yarısını verir geçerim
İş olsun diye 9 mart dibine 14405 alış girdim.
Bol şanslar iyi hafta sonları" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Birazda 14,95X style satı$lar yazdık, zorlarsa hOney gereği bulunsunlar madem..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizde satı$ları 14,94X'lar dahil yukArı yönlü doldurAlım bakAlım hOney b0$ durmayAlım..___________________
Yorum
Yorum