Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
Allah gönlüne göre versin diyelim. Ben alacağımı aldım.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TApTAze gün dü$ükleri de gelMee'li de Mi ?.
Yurt dışına ve haber akışına bakarsan çok daha sert aşağı olmalıydı. Ama kontrollü piyasa. Ne derse o oluyor şimdilik" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 2Yorum
-
Sağol, seninde.. Ben de bugüne dair çoktaan tahsil ettim de i$te fazla fazlasını da $eedelim hesabı bizimkisi malum.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah gönlüne göre versin diyelim. Ben alacağımı aldım.___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 2Yorum
-
Toplu tahsilata girer belki mevzu.. Öyle görünüyor..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
Yurt dışına ve haber akışına bakarsan çok daha sert aşağı olmalıydı. Ama kontrollü piyasa. Ne derse o oluyor şimdilik___________________
👍 1Yorum
-
Kızmazsan bir küçük eleştiri yapayım. Hiç nefes almıyorsunuz. Çok güzel yerde kapandınız.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TApTAze gün dü$ükleri de gelMee'li de Mi ?.
Ben sizden gün düşüğünden Rlong beklerdim.Veya short için az daha beklemeliydiniz.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1👍 1☕ 1Yorum
-
Rica ederim.. Biz long olsak anında basar deyyus.. Buradan tek yön short lehimize, eli mahkûm dü$ecekte para yapacaz.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızmazsan bir küçük eleştiri yapayım. Hiç nefes almıyorsunuz. Çok güzel yerde kapandınız.
Ben sizden gün düşüğünden Rlong beklerdim.Veya short için az daha beklemeliydiniz.___________________
👍 1☕ 1Yorum
-
Gene de shortlar için 16462 üzeri Cuma gecesi yükseğine kadar sürebilir bu adamlar.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rica ederim.. Biz long olsak anında basar deyyus.. Buradan tek yön short lehimize, eli mahkûm dü$ecekte para yapacaz.
Cumadan kalan pay vadelileri kapadım. 16414 maliyetle short kervanına katıldım kısa vade için. Hayırlısı bakalım.Stop 14465" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Bizim tarz paralArı epey Bi önemsiyo, mümkün mertebe tersten ve fakat kendi sermayesiymi$$ gibi muamele yapmaya bakıyo öncelik olarak yaTIRım yaptığı yönlere göre, malesef piYasayı da sığla$TIRdı, gerçek yabancıyı da kaçırdı, TAkılıyo i$te kendi kenDine anca memleketi soyabildiğini kârdan sAYIP ideolojik yoBaz hödük.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rica ederim.. Biz long olsak anında basar deyyus.. Buradan tek yön short lehimize, eli mahkûm dü$ecekte para yapacaz.
İ$imiz öyle hiç de kOlay değil yani..___________________
Yorum
-
Tebrikler.. VARsa kalan hisseler mi hedge olmaktaa, yoksa shortları mı hedge etmekte hisseler, kısmen-tamamen %'si hangisi ağır basar mesela ?..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gene de shortlar için 16462 üzeri Cuma gecesi yükseğine kadar sürebilir bu adamlar.
Cumadan kalan pay vadelileri kapadım. 16414 maliyetle short kervanına katıldım kısa vade için. Hayırlısı bakalım.Stop 14465
...
Bizse "naked & full" re-cortingeniz malum.___________________
Yorum
-
Kastığı kadar ve dahi fazlasıyla patlar umarız palacığın Bi taraflarında ki GayEt de mümkün style.
$öle "FinAL gALası" Ye$ilçam pr0ducti0ns'a yAKı$ıırrr style h0ney TAm da BalAyı mevsimiyKene SALdırın gitsin BALinalar & kUtUp AyılArı.___________________
☕ 1Yorum
-
Viopta molalı gitmek bence de çok önemli. Mikro formasyonlara odaklanınca büyük resim kaçıyor. Ben seyrek işlem yapıyorum. Mümkün olduğunca ana noktalarda. işlem açmaya çalışıyorum. Aksi halde ruhumuzu emiyor bizi içine çekiveriyor dipsiz bir kuyu gibi.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızmazsan bir küçük eleştiri yapayım. Hiç nefes almıyorsunuz. Çok güzel yerde kapandınız.
Ben sizden gün düşüğünden Rlong beklerdim.Veya short için az daha beklemeliydiniz.
👍 2Yorum
-
Her ikinize de katılmamak mümkün değil, aynen evet ve Flat en değerli poz ancAak $u arada derede tam da palaetDingil bİst'i tokatlayıp kıvranıp tüyüp tuzaklarKene piYasayı asla değil.. Ki bu potansiyel büyük olasılık dahilinde kısa vadede.Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Viopta molalı gitmek bence de çok önemli. Mikro formasyonlara odaklanınca büyük resim kaçıyor. Ben seyrek işlem yapıyorum. Mümkün olduğunca ana noktalarda. işlem açmaya çalışıyorum. Aksi halde ruhumuzu emiyor bizi içine çekiveriyor dipsiz bir kuyu gibi.
Hele yesin kafaya malı Bi deyyus, sonrasına sonra bakacaz biz molalara falanına neyine.
Riskimizi yönetmek zorunDAYIz.. $urda ne kaldı sanki vAKitler daralıYor.___________________
☕ 2Yorum
-
Ağırlık azaltsam da bir miktar hissem duruyor.O kısım satılık değil.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler.. VARsa kalan hisseler mi hedge olmaktaa, yoksa shortları mı hedge etmekte hisseler, kısmen-tamamen %'si hangisi ağır basar mesela ?..
...
Bizse "naked & full" re-cortingeniz malum.
Amacım hedge olsaydı söz verdiğim gibi buraya yazmazdım.( Zaten bist 30 dışı kağıtları viop 30 la hedgelemek de doğru değil. Daha önce de söylemiştim.)
Viop 30 için 15240 ' a kadar bir düzeltme bekliyorum.Tabi ben oraya kadar bekler miyim bilmem.
Ana yönüm yukarı tekrar edeyim. Stobum da bugün için revize haliyle 16475" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Viopta molalı gitmek bence de çok önemli. Mikro formasyonlara odaklanınca büyük resim kaçıyor. Ben seyrek işlem yapıyorum. Mümkün olduğunca ana noktalarda. işlem açmaya çalışıyorum. Aksi halderuhumuzu emiyor bizi içine çekiveriyor dipsiz bir kuyu gibi.
Ne güzel söylemiş üstad, şiir tadında." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
Yorum