Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
işaretlediğim hacim ağırlıklı ortalamanın altında saatlik kapanış alsak kanal alt bandına kadar bile süzülebilir.
Yukarıda 16836 -876-924 eklenip 940 üzerinde pes ederim artık. Şimdilik elimizdeki az pozla takip
Bir gözümüz de yurt dışı piyasa ve haber akışında tabi ki
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
'Utanmasa..' diycem de hani utanması falan zaten hak getire, bizden 3 kuru$ eksiltmek için kendinden değil 5.. 35 kuru$ bile yakmaya her daim hazır yüzsüz Bi palacığımız VARkene style hesabı doğrultacağız yine de, öyle de böyle de, evelAllah...
Bayındır hocam ben matriks kullanıyorum. İndikatörün adı VWAP. tradingview'de de var biliyorum.
Ben saatlik ve daha alt zaman dilimlerinde kullanıyorum.
Eğer sizde çıkmıyorsa matriks için sistem formulü
d:= valuewhen(1.,DAYOFMONTH()<>REF(DAYOFMONTH(),-1),REF(CUM(V*W),-1));
böyle ne işe yarar bilmiyorum. Bence çalıştırmak istediğiniz enstrüman üzerine atın. Ben sadece viop 30 da ve trade için aldığım hisselerde kullanıyorum.
İlgili grafiği açıp üzerine yaparsanız görürsünüz.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum