Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
-
Aç makası $emsettin..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMakası da dipleyiVerdi $a$kın palacık. +Makas açma payı da lehimize döner ekmek çalı$abilir buradan itibaren.___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
-
15040 son anda kaçırdım yetişemedim.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15,04X orti kısmi kavur kâr aldık & anında re-Long'ladık ilgi grubu 14,99X style.
☕ 2Yorum
-
Yazılıydı bizim emirler..Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15040 son anda kaçırdım yetişemedim.
15,035-,105 yayıldık komplesi kavur satı$ kâr alları, alsın alabildiği kadar maçAsı yiyosa dümbelek bademetDingilin.___________________
👍 2Yorum
-
Eveet aferim devam $ems0.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aç makası $emsettin..___________________
Yorum
-
14820 gelirse alırımAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eveet aferim devam $ems0." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
Gev$e peTRo$ gev$eyiVER az daha..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz daha TAze gün dipleri 14,92X ilaveler ile Long'S devam.. Uyan artık & çiZzz yukARI Abraham.
...
Brent petrOlium dü$me gayRetinde.. Cool.___________________
Yorum
-
Hacim çOh eyy hacım..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKonTRatTA hacim de çOh hO$ idür..___________________
Yorum
-
Blöfü de resti de sever Amerikan kowBoy bunnar..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVİOP - 1
trampet akşam vuracakmı___________________
Yorum
-
Dear palacık, çık çıkALIM çayıra, yaylalar ye$ersin style, gövel ördeğin ba$ı da ye$ilseee ise sen neylerSin böyle? ..
...
Eveet $ifreyi de girDik.
Geceye de kârda ortili style LONG'S devam.
Bas gaza D0Wargil & süzül a$$a brent0il petro$gil. Sende aradan yükselebilirsin gari BTC $eysi.___________________
Yorum
Yorum