Şimdiye longları stoplayıp dahası reverse shortlar falan yapaydık, nası hoplaya zıplaya yükselip arşa değiyormuş başı görürdük çöb Bist şeysinin.
BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bencede buralar iyi gibi , pozlar ayarlandı .
(long yok bende bu aralar , şort TP olarak.)
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
☕ 1Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
12320 Long......1/2 poz..
Borsada , özellikle kaldıraçlı piyasalarda zamanlama önemlidir......
Bist 10880 desteğini önemsiyorum..
Hayırlısı......
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
10880 altı kırmızı çizgimdi..
Viop long poz.larımı zararla kapattım....( 12220 ' den kapattım..100 puan zarar )
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
☕ 2😞 1Yorum
-
Sayın Kurt,
10880 sizin için neden önemli? Çok özel değilse paylaşabilir misiniz?
Şimdiden Teşekkürler, bol kazançlar.
👍 1Yorum
-
raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Kurt,
10880 sizin için neden önemli? Çok özel değilse paylaşabilir misiniz?
Şimdiden Teşekkürler, bol kazançlar.
10880 teknik olarak önemli...
Bence tabii..
Selamlar.
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
☕ 2Yorum
-
Teşekkürler Sayın Kurt,
Sizin için önemli olduğu kadar piyasa yapıcı için de önemli sanırım
Nasıl hesapladığınızı ya da grafiği nasıl çizdiğinizi sormaya çalışmıştım. Sizin gibi üstatlardan öğrenecek çok şey var
☕ 2Yorum
-
Longlarımıza sahip çıkıyoruz. Son üç gün süregelen 12.884-160 satışı beri epey short açılıp, long cover gelmiş oldu ki lehimize.
Olursa ilk +durak 12.380-480 arası esaslı sentiment karar yeri.
Şu saate kadar daha güçlü yükselmiş olabilirdik ancak taze Fransa başkanı istifası ile dış piyasalardaki geri çekilme etkili oldu. Genelde bu tip nazik Fransız istifaları ilgi meclis ve mercilerinde kabul görmeyip, bir nevi güven oyu etkili yükseliş dalgası da tetiklemiştir hemen ardından elin memleketinde.
☕ 2Yorum
-
SALI gününden itibaren ve/veya 10961 seviyesi üzerinde kapanış ile tuşa basacaklardır...MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBordo günlükte 3. kez test ediliyor.. Destektir kendisi...
Mor ise der ki: "Vur kazmayı Ferhat, çoğu gitti azı kaldı"
(7 Ekim Salı sonrası ralli ateşlenmeli)
👍 1Yorum
-
Yorum
-
Aferin çöpün çöpü Bist, 12.022 de gördü ya Viop30 kontratın maşallah.
Tüm dünya endekslerinin tarihi zirvelerini, bitik rezil rüsva TL bazında bile ıskalayadur ha böyle.
Anca sana yakışanda budur işte.
Dünya alemin borsa piyasa performanslarına göre anlık olarak 15'te 1 değerlemedesin akp dönemi nihayetiyle. Tebrikler.
Bilahare TL zirvelerinde apoş pkk güzellemeleriyle zaten. Hal durum ortada.
👍 1Yorum
-
Dün kapanış alt çizginin hemen üstünde yaptı..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gün açılışı yine bu çizgi sınırında gerçekleşti...
Burası PARA'nın konulduğu yer.. Bugün SALI..
Zaman ve fiyat artık yükseliş şartlarını sağlıyor benim penceremde...
👍 1☕ 1Yorum
-
12050 Long.......
Yeni kırmızı çizgim bist 10670.....
Bist 10670 altında vadelide pozisyon taşımam......
👍 4☕ 1Yorum

Yorum