Tatilde gibi?
BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
İşin VİOP tarafında ne long ne de short tarafta takılmamaya devam ediyorum.MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünlerden 26 mayıs 2025.. BIST100 kapanışı:9345..
BIST100 için yeni zaman-fiyat çalışmamın sonucu:
Hedef : 19 Kasım 2025 - 13754...
Trend çok net yukarı devam ediyor..
Hisselerde muazzam kazançlar sunuyor BIST..
Hem BIST hem de hisselerde agresifleşen alımlara şahit olacağımız dönemlere giriyoruz diye düşünüyorum...
Yorum
-
Dün gece gördüğü 3509 ile ,1976"da başlayan çıkışın sonlandığını düşünüyorumMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Altın ons turuncu ve yeşili test edip 3200$ civarında dengeleniyor.. Burada ise fiyat zamandan önemli hale geliyor..
Yukarıda 3500-3700 bölgesi önümüzdeki aylarda test edildikten sonra orta vade 2400-2600 aralığına düşüş bekleyeceğim.. (bu seviyeleri bir önceki iletiye göre düzelttim)
👍 1Yorum
-
baya eziyet çektim ama güç bela karla çıkabilmek nasip oldusonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspotun hisslerimin %40 ını boşalttım.
full kontrat şort gidiyorum yarına, (şortların maliyetide baya aşağıda kaldı)
durum karanlık, karanlığa kurşun sıktım.
nasip.
her bir şey flat.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
👍 1☕ 1Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks 10650.........
Mal alıyorum....
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
Dün güzel hisselerden portföy yaptım.....
Endeks için USD ve EURO bazlı güzel yerdi...
Güzide şirketlerin piyasa değerleri iskontolu işlem görürken , yaşam ateş pahası .....
Orta ve uzun vadede her şey aslına döner.....
Hayırlısı olsun..
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
👍 2☕ 1Yorum
-
Zamansal olarak Kasım-Aralık sonrası ONS altında uzun vadeli bir düşüş sürecinin başlamasını bekliyorum.. Bu Süreçte 3500-3700 dolar aralığında dalgalanabilir...MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Altın ons turuncu ve yeşili test edip 3200$ civarında dengeleniyor.. Burada ise fiyat zamandan önemli hale geliyor..
Yukarıda 3500-3700 bölgesi önümüzdeki aylarda test edildikten sonra orta vade 2400-2600 aralığına düşüş bekleyeceğim.. (bu seviyeleri bir önceki iletiye göre düzelttim)
Yorum
-
Zamansal olarak Aralık ayına kadar 3500-3700 aralığında dalgalandıktan sonra burayı ZİRVE olarak işaretleyip orta vade düşüş trendine girmesini öngörüyorum ONS AltınınMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
👍 2Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün güzel hisselerden portföy yaptım.....
Endeks için USD ve EURO bazlı güzel yerdi...
Güzide şirketlerin piyasa değerleri iskontolu işlem görürken , yaşam ateş pahası .....
Orta ve uzun vadede her şey aslına döner.....
Hayırlısı olsun..
Portföyle devam...Hafta sonu riskini alıyorum..
Olası düşüşler benim için İLAVE alım fırsatı olacaktır..
İyi haftalar......
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
👍 3☕ 1Yorum
-
19 Nisan 2025 analizim... Ons geldi 3600 $ üzerinde şu an.. Bakalım neler olacak önümüzdeki hafta ve aylarda...
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
👍 3Yorum
-
BIST100de aşağıda 10282 seviyesini sağlam destek olarak görüyorum.
Bu bir düzeltmedir. Ve zamansal olarak da uygundur bu düzeltme.
Tepe noktaya gelmeden oluşan bu tarz düzeltmelerin sonrasında aynı hızda yükselişler gelir..
(not: 10282 altında 2 iş günü kapanış gelirse işler değişebilir, bu gerçekleşmedikçe zaman-fiyat hedefim geçerli olacaktır)
👍 2Yorum
-
katılıyorum hocam ,MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST100de aşağıda 10282 seviyesini sağlam destek olarak görüyorum.
Bu bir düzeltmedir. Ve zamansal olarak da uygundur bu düzeltme.
Tepe noktaya gelmeden oluşan bu tarz düzeltmelerin sonrasında aynı hızda yükselişler gelir..
(not: 10282 altında 2 iş günü kapanış gelirse işler değişebilir, bu gerçekleşmedikçe zaman-fiyat hedefim geçerli olacaktır)
benim hedeflerlede uyumlu buralardan aşşa son %1 %2 gibi bişi olmalı.
long squeeze baabında.
sonrasında hedef, günümüz efektif değerleri ile
11.638 xu100
yada biraz daha zorlarsa 11.979 gibi çıkıyor .
oralardan sanki bir dip daha yiyeceğiz ama erken henüz.
👍 1☕ 1Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks 10650.........
Mal alıyorum....
Bugün ilave mal almadım...Ama bu hafta portföye ilave mal alacağım..
İstediğim yere gelirSE , viop long pozisyon dahi açabilirim....
Zamanlama önemli......
👍 2☕ 1Yorum
-
yarına bıraktı, yarın bitircek işi bence.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün ilave mal almadım...Ama bu hafta portföye ilave mal alacağım..
İstediğim yere gelirSE , viop long pozisyon dahi açabilirim....
Zamanlama önemli......
☕ 2Yorum

Yorum