Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dow Jones'da 43 binlere varan -%6-7 olası sert bir geri çekilme-düzeltme mümkün. Mutlak butlan fake'i ile anca zıplayıp buraları hızlıca yoklayan Bist'e etkisi mutlaka olacaktır. Düşüşün ivmesine göre Beta etkili de olabilir bizdeki realizasyon.
Hayırlı işler. 12.883 bedelli naked shortlarda bizden. Son bir buçuk saat gelen alımla tepeyi işaretledik. Amerikan borsaları öncülüğünde dünya piyasaları genelinde satışlar oluşabilir beklentimiz.
Shortların birazını 12.630'lardan kapadık karla. Yükselirse tekrar açmalık.
Garip bir gündü.. Şimdi grafiklerimi yeniden inceledim. Geçen hafta 10240-10280 aralığından gelen yükseliş sonrası bugün yaşanan düşüşü sanki düşüş başlangıcı mı diye sorgulayasım geldi..
Sayın Kurt hisseleri de satıp nakit yazdı, Sayın Sonperde dünden beri short diye vurguladı, Sayın sarısıcak temkinli davrandı ve Sayın Alakalem de short ağırlıklı işlemler ile devam etti..
Fakat grafikleri incelediğimde 10934 altında 2 günlük kapanış gelmedikçe herhangi bir düşüş dalgası riski görmüyorum açıkçası.
Bugünkü hareketin işin doğasına has bir düzeltme olduğunu okuyorum..
Ben full hisse devam ediyorum. VİOP long için ise Eylül sonunda zamansal bir fırsat kovalıyorum. Bakalım.. Foruma katkıları için herkese saygılar...
Yorum