Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Birazdan yaşanacak YSK taraflı palavraları ve sebepleri piyasalar açısından özünde negatif. Bist yine çok sığlaştı, son dönemlerdeki hareketleriyle çok az shortçu kalmış olabilir. En kısa vade sentiment longlar için dezavantaj yaratabilir.
4-Kasım Amerika ara seçimlerine haftalar kaldı, 32 iş günü yani, bugünkü triple witch day dönüm noktası ile gelecek haftayıda kapsayan hızlı ve sert bir düzeltme ve sonrası politik destek alımlarla endekslerini tarihi zirvelerde taşımak isteyecektir Trump iktidarı. Bist uyum sağlamaya çalışacaktır bu sürece.
buraya yazamadım ama çok aç kapa yaptım olmayınca kallavi zararı alıp gün içi kapandım.
iyiki kapanmışım.
spotta GOODY yüklendim o günlük barın hatrına.
bist100 için kısa vadede %3 %4 lük bir yükseliş potansiyeli var.
bunu çok hızlı yaparsa şorta girerim yine ,ksıa bir düzeltme hakkı için, ama bu çok net bir ralli formasyonuna benziyor.
eregli hele başlamış gibi gözüküyor yapısını çok beğendim .
tek soru işareti bofa ,adamlar ısrarla kapanmıyor .
yapı itibari kasım 2020 de başlayıp 4 ay süren ralliye çok benziyor.
Yorum