Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
15 temmuz sonrası Bahçeli ve Erdoğan arasındaki nikah bunun başlangıç işaretlerinden...
Son yıllarda özellikle savunma sanayisine ciddi yatırımlar yapılıyor...
Ortada bir devlet kaldı mı o ayrı bir soru...
Ama umarım kalmıştır...
Yoksa iş başka noktaya gidecek...
Bir çok şey ayaklarımızın altından kayıp gidiyor zaten...
her yiğidin yğurt yiyişi farklıdır, keske 11250 lerde sat sinyalini verseydi, yada niye burayı kıramadığını söyleyiverseydi.syn çakırmetin
Neyi eleştirdiğinizi anlamadım. Adam çok güzel çalışma yapmış ,emek harcamış ve paylaşmış.
Ben de Kuzu üstadın söylemiyle örtüştüğü için ( belki görülmemiştir diye)paylaştım.
Teknik analiz geçmiş fiyat hareketlerini inceleyerek gelecekteki hareketleri tahmin etme yöntemi değil mi ?
Teknik analistler de kahin değil.
Murat bey de aynen bunu yapıp tahminini paylaşmış.Ben de aynı görüşteyim.
Siz yoğurtu istediğiniz gibi yiyebilirsiniz.
Bol kazançlar , selamlar
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
syn cakırmetin sizde zahmet etmişsiniz, grafı asmışsınız, eleştirim size değil, dogru bilgi,biz ky onu arıyoruz , bu grafı incelerseniz belki derdimi anlatmış olurum.
syn cakırmetin sizde zahmet etmişsiniz, grafı asmışsınız, eleştirim size değil, dogru bilgi,biz ky onu arıyoruz , bu grafı incelerseniz belki derdimi anlatmış olurum.
Ne güzel işte. Siz bu negatif uyumsuzluğu görüp borsadan çıktıysanız zarar etmeden kurtuldunuz.
Kendi adıma ben de aynı saikle büyük ölçüde çıkıp sadece short kovalayarak küçük işlemler yaptım.
Ama artık kısa vadede buraların dip olduğunu düşünüyorum. Ama yanılırsam hiç çekinmem stop olup çeker giderim.
Teknik analizi iyi bilsem de Ustalardan da faydalanırım.
İyi akşamlar, başarılar
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
bizim devlet aklının ardından da abd deki düşünce kuruluşları çıksa hiç şaşırmam
(yeterince deşsek bence çıkar)
öyle bir akıl bencede yok ,
sadece o kuruluşların yada benzeri bir yapının , belli bir süreye kadar komaya kendilerinin soktukları ve komada canlı tutmaya çalıştıkları bir TR ekonomisi var ortada.
60 larda ingiliz büyükelçisinin dediği gibi ,
"Türkiye potansiyeli çok büyük olan bir ülkedir, ilelebet öyle kalacaktır".
bunu diyen adam kafalarındaki vadeden önce, çok fazla dallandığında budayacakları , çok kuruduğunda sulayacakları %100 kendi kontrollerindeki bir yapıdan bahsediyor.
en azından ona inanıyor ,
ama her tuzak kurandan daha büyük bir tuzak kuran var elbette.
gapılara aldanmayın syn sonperde 2013 deki gapı orda umurlarında değil , hırsız girermiş, benim anlamadığım sayabildiğim kadar 7 si varda ustunu bilmem, pembe bandı yukarı kırdığın da mubarek gun, asagı kırdığında perişanlık, bu bilgi ben de yok arıyoz işte
Guzu hoca, aklimla dans etme. Ulen bu ulkede devlet varsa 20 kusur yildir bu hangameye niye musade etdi de simdi el atip duzeltmeye calisiyorlar. Yoksa bunlar 7 uyuyanlar mi idi de simdi uyandilar ve bi baktilar devlet elden gidiyor. Acil bir program mi hazirladilar. Yoksa bunlardami tamamen duygusal davraniyorlar? Bu devlet eger varsa asrin liderimizin hic ettigi paralari, besli cetenin hortumladiklarini fitil fitil burnundan getirir halkini ve ulkenin gelecegini kurtarir.
anlatmak istedigimi iyi anlatamamisim.....
biz kimiz...TURK FINANSAL PIYASALARINDA PARA YAPMAK ISTIYEN insanlariz....
bu piyasada para yapmak ucun ise....DEVLET VE KADROLARININ ne yapacagini 6 AY onceden tahmin etmek SART....
KUZU....gelecekte yasar....gecmisten animiza olanlari PARAYA COKTAN CEVIRMISTIR...animizda...onumuzdeki 6 AY icin pozizyon aliyor....
ALABILMESI UCUN....
devlet ve kadrolarinin neyi planladigini....DERIN DERIN INCELER....cok sayidaki alternative politikalari 3 e indirir....en guclusune SIMULASYON-1 der...2 ve 3....
yoksa....devlet aklinin akli....dogrudur....yanlistir....demek para yapmaz...devlet akli budur dersin....oysa...PARA NEREYE AKAR....BU BIZI ILGILENDIRIR....
netce itibariyla.....
biz....SOYGUNCULARI SOYMAK UCUN DOGMUSUS....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum