Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Şu son 20 küsur yılda şunu anladık ki, şeytan nasıl olurmuş insan suretine büründürüp bize gönderdiler, ibreti alem için. Ama rivayet odur ki şeytan bile bunların yaptıklarını görünce tırsmış ve kendini melek sanmaya başlamış.ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
Kafası karışana, fırsatı değerlendirmek isteyene, Bilgiye ihtiyacı olana;
Gece gelen bddk kararıyla kafası karışanlar için şöyle açıklayayım, kredi kart borcun var ve dün son ödeme günüydü yatırmayı unuttun BUGÜN YARARLANABİLİRSİN. Düne kadar asgarisini yatıramıyordun BUGÜN YARARLANABİLİRSİN. Zaten ödeyemeyecektin ama hesap kesim tarihin bugündü YARARLANAMIYORSUN.
Kredin var ödeyecek gücün var vadesi dündü ama dün yatırmayı unuttun BUGÜN YARARLANABİLİRSİN. ödeyecek gücün yoktu dün yatırmadın BUGÜN YARARLANABİLİRSİN. bu ay ödeyecek gücün yoktu vadesi bugündü YARARLANAMAZSIN.
Bu kararla eski birikmiş borçlar hedeflenmiş gibi olsada yukardaki durumdan dolayı yararlananlar çok şanslı. faiz oranı ve uygulaması hiç önemli değil vade muhteşemdi.
Yorum
-
yine bir zulüm idaresi kararı ,kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKafası karışana, fırsatı değerlendirmek isteyene, Bilgiye ihtiyacı olana;
Gece gelen bddk kararıyla kafası karışanlar için şöyle açıklayayım, kredi kart borcun var ve dün son ödeme günüydü yatırmayı unuttun BUGÜN YARARLANABİLİRSİN. Düne kadar asgarisini yatıramıyordun BUGÜN YARARLANABİLİRSİN. Zaten ödeyemeyecektin ama hesap kesim tarihin bugündü YARARLANAMIYORSUN.
Kredin var ödeyecek gücün var vadesi dündü ama dün yatırmayı unuttun BUGÜN YARARLANABİLİRSİN. ödeyecek gücün yoktu dün yatırmadın BUGÜN YARARLANABİLİRSİN. bu ay ödeyecek gücün yoktu vadesi bugündü YARARLANAMAZSIN.
Bu kararla eski birikmiş borçlar hedeflenmiş gibi olsada yukardaki durumdan dolayı yararlananlar çok şanslı. faiz oranı ve uygulaması hiç önemli değil vade muhteşemdi.
her zaman devlete yada bireylere borç takan karlıdır mottosu yine çalışmış.
(param var ödemedim , yine karda olsamda gene ödemem tiyen tipler i çok ırgalamasa gerek )
Ayrıca nakit verde nasıl olursa olsun ver göze alındığında , nakitte açlıkmı var diye düşünüyor insan.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkurt, sari gaciyi da shortladin mi? hakkinda ne dusunuyorsun? yorumunu yap, hoca anlayis gosterir.
KUZU üstadım GOLD pozisyonunda çok iyi bilenlerin ve bildiklerinden dolayı yerinde duramayan DUAYENLERİN sıkıntısını yaşıyor..
SARIKIZ bugün 2674 gördü ve2667 işlem görüyor..Svg..hayalım sana gold yukarı demiştim..Kuzu herkesten önce görüyor ve acı çekmeyi seviyor.. Ben zararda oturmayı sevmiyorum..
Benim için zaman , fiyattan önemli..Sattıktan sonra aşağı , aldıktan sonra yukarı olmalı...Bu kadar basit..Bundan dolayı sotacıyım..üç haftalık pusu atarım..Kan kokusuna gelirim..
kuzu ile aramızdaki en önemli fark bu..Zararda oturmayı sevmem..Kuzu sonunda büyük ödül varsa acı çekmeyi sever..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU üstadım GOLD pozisyonunda çok iyi bilenlerin ve bildiklerinden, büyük para kazancı ihtimalinden dolayı , yerinde duramayanların sıkıntısını yaşıyor..
SARIKIZ bugün 2674 gördü ve2667 işlem görüyor..Svg..hayalım sana gold yukarı demiştim..Kuzu herkesten önce görüyor ve acı çekmeyi seviyor.. Ben zararda oturmayı sevmiyorum..
Benim için zaman , fiyattan önemli..Sattıktan sonra aşağı , aldıktan sonra yukarı olmalı...Bu kadar basit..Bundan dolayı sotacıyım..üç haftalık pusu atarım..Kan kokusuna gelirim..
kuzu ile aramızdaki en önemli fark bu..Zararda oturmayı sevmem..Kuzu sonunda büyük ödül varsa acı çekmeyi sever..
GOLD için bende aşağıda üç rakam var..Sırasıyla 2470 - 2424 -2352 ..Bu rakamlar şu anda destek..Ve düzeltme gelmemesi sebebi daha önce açılan yüklü short poz.lar
GOLD short squeze'den besleniyor...Yukarda henüz rakamım yok..
ERKEN GÖRMEK ,ERKEN POZİSYON AÇMAYI GEREKTİRMEZ..ZAMAN FİYATTAN ÖNEMLİDİR..
sevgi ve saygılar...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11300' den kapandım..Tepkide yeniden satmak isterim..
majör trade olduğundan paylaşıyorum..
strateji KENE..
Kuzu anında yaz kuralına gereği yazamadım..
önemine binaen yazmam gerektiğini düşünüyorum..Dün yukardan tekrar şort açmak istediğimi paylaşmıştım..
XLBNK 13700 den şort pozisyon açtım....
P.tesi pay vadeli uzlaşma günü..Ama ben aykırı biriyim...
Selamlar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum