Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sn.MARMARALI
Görsel ve yorum olarak çok başarılı analizler için sizi tebrik ediyorum....
Çalışmalarınız için teşekkürler..
Emeğe saygı gerekir..
Selamlar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an dövizden umduğunu bulamayanla altındaki fırsatı kaçıranlar ve faize karşı olanların buluşma noktası oldu borsa.. sevgili üstadlar bu bilgiler ışığında para kazanmak isteyen piyasa yapıcı borsada ne yapar
verilecek cevap; çok kısa ve kısa vadede olacakları anlatacaktır. Herkese bol kazanç
Sn. kelmiker kısa ve net yorumunuz için teşekkür ediyorum..
Bugün benzer düşüncelerle şort poz. açtım..
Selamlar.Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞartlar değişirSE ,bende değişirim..Uzun mesafe koşamam..Haddimi bilirim..
Ne değişti ?? sorusunun benim için değişen şartları akşama paylaşmaya çalışacağım.
Viop tepki gelebilir..Ama poz. kazancını almak yerine KENE trade edeceğim....
Bist dün iyi haberlerle ( vergi ve enf.muh.) en yüksek 10108 gördü..Bugün devamı gelmeliydi..En azından 9980 üstünde kalmalıydı..
xbank primine rağmen olmadı..P.tesi hisse , banka pay vadelilerinde uzlaşma günü olmasına rağmen olmadı.(short squeze )
Banka hisselerinde yabancı hakim..Banka pay vadelilerinde yerli şort...Bu bankalarda short squeze'den kaynaklabilecek bir yükseliş ve
beraberinde endeksi ve endeks kontratını yukarı çekebilirdi.
Hala yükseliş tehditi var..Tuzaklı bir yapı ilerliyor..( çünkü yerli yatırımcı eylül vadeyi kapatırken , ekim vadeyi şortlayabilir.. )
Dünkü haber yukardaki analizden dolayı önemli..Bugün dünün üstüne devam edememek en azından kısa vadede üstü belli borsa dedi bana.
Bundan dolayı poz.açtım .İlerleyen tuzaklı yapı , short squeze gibi olasılıklar olursa zaman ve fiyatı beraber kullanan KENE trade
edeceğim...
Asla ayı yada boğa olmadım..Piyasayla inatlaşmam..Şartlar değişirse , bende yaşamak için yeniden uyum sağlarım..Değişirim
Üç haftalık senaryo formasyonum başladı..
Selamlar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervayyy kan emici vay...KAN KOKUSU ALDIN HEEE....HA HA HA
Sadece üç hafta....
Senin gibi maraton koşamam delikanlı kuzu..
sevgi ve saygılarYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Anlık 2660 dolarda.. 3. günü bugün..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOns 2660 dolardan düzeltme başlamalı...
2660 sınırına dayandı..
2460 dolara kadar düşüş icap eder...
Kısa vadeli doyum noktasına ulaşmış durumda.
Daha önce farklı haftalarda 3 defa denediği 2460 seviyesi var.
Burası kuvvetli orta vadeli dirençti.. şimdi destek olmalı orası..
2460 dolara kadar düşüş gelirken diğer emtiaları ve borsaları da peşine takmalı altın..
Yani emtia düşüşü borsaların düşüşü el ele kol kola olmalı..
Buna da bir veri yeter. Misal ekim başı bir TDI verisi 70 80 dolar düşürecek kadar etkili olur altına..
Yorum
-
Bi haberle 3000 olmasındaMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlık 2660 dolarda.. 3. günü bugün..
2460 dolara kadar düşüş gelirken diğer emtiaları ve borsaları da peşine takmalı altın..
Buna da bir veri yeter. Misal ekim başı bir TDI verisi 70 80 dolar düşürecek kadar etkili olur altına..
Yorum
-
Yorum
-
ağzından bal damlıyor sayın marmaralıMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlık 2660 dolarda.. 3. günü bugün..
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-

Yorum