kelmiker Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
AFERIM....KISA VE OZ...herseyi anlatiyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
finansal arena...sakarya meydan savasi....
Yunan ingiliz destegi ile hakim guc...mavi gozlu dev....dagitilmis bir ordudan toplayabildigi kadar asker ve silahla neherin obur yuzunde....yunan hucuma geciyor....mavi gozlu dev...furusarak geri cekiliyor....surekli yipratiyor.....
anahtar kelime...yipratmak....
finansal arenada....yipratmak varsa....herbin sonu bellidir.
ALTINDA....suan olan bu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
cubbeli varken oflunun ne isi var. Cubbeli daha bi guzel ufluyomus. Nebilem olee diyola.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN BIR GACIYLA OYNASMAYA BASLADIGIMDA.....
GACI....
once...VERIRSEM NAMERDIM DER....VERMEM....COK CIRKINSIN DER...
BEN....
cirkinim emme...KARIZMAM VAR....BIR TATIMA BAK...OYLE REDDET DERIM...
GACI....
gozume soka soka...BASKA HERIFLERLE DANSEDER....
ELE EDER....BELE EDER....
sonunda...GELIR KUCAGIMA OTURUR....NIKAHIMIZI OFLU HOCA KIYAR...
her furusmam beledir....VERMEM...VERIRSEM NAMERDIMLE BASLAR....
Yorum
-
cevdet bey...BORSADA KAR EDENDEN VERGI ALMAK GUNDEMIMIZDE YOK...biz vergiyi gariban halktan aliriz....hatta...borsada kaardi olana VERGI IADESI yapacagiz.....
KUZU...vayyy anasini....ADAM BORSAYI SATIN KACIN DEDI...ELE KOTU....
AKLI ALINMIS....UCACAGIZ....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
O EHBABIM....suan onemli bir gorev yapiyor....HALKI DINDEN SOGUTUYOR....KOLAY IS DEGIL...OFLU BOS....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercubbeli varken oflunun ne isi var. Cubbeli daha bi guzel ufluyomus. Nebilem olee diyola.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILI MARMARALI....
YUKARIDAKI IKI GRAFA....TL BAZLI...DOLAR BAZLI BISTE....SISE yide ekle...tl ve dolar olarak...ucunu bir arada incele.....CITI yi oyle izlemek kolay.
BU TOPIKTE YAZ...SENI HERKESIN TANIMASINI ISTIYORUM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NISANDA...DOLARI BOZUYOR...BORSAYI SATIYOR TL MEVDUATA GECIYORUM DEDIM...
suan....1 milyon dolarim....1 milyon 300 bin dolar olmak uzere....
NISANDA....bu herif maynak yaw diyenler....simdi....ADAM KOMPLE ZEKAYMIS DIYOR....
BU BIR KUZU KLASIGIDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Son durunlar..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILI MARMARALI....
YUKARIDAKI IKI GRAFA....TL BAZLI...DOLAR BAZLI BISTE....SISE yide ekle...tl ve dolar olarak...ucunu bir arada incele.....CITI yi oyle izlemek kolay.
BIST100 TL ve USD bazlı görünümler...

ve SISE TL ve USD bazlı görünümler...

Yorum
-
Teşekkürler sayın kuzu.. takdirinize erebildiysem ne mutlu bana.. o mesajdaki soruyu da siz ya da ustalardan cevaplayan olursa mutlu olurumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFERIM....KISA VE OZ...herseyi anlatiyor....
Yorum
-
Şartlar değişirSE ,bende değişirim..Uzun mesafe koşamam..Haddimi bilirim..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11550 şort.....
Ne değişti ?? sorusunun benim için değişen şartları akşama paylaşmaya çalışacağım.
Viop tepki gelebilir..Ama poz. kazancını almak yerine KENE trade edeceğim....
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞartlar değişirSE ,bende değişirim..Uzun mesafe koşamam..Haddimi bilirim..
Ne değişti ?? sorusunun benim için değişen şartları akşama paylaşmaya çalışacağım.
Viop tepki gelebilir..Ama poz. kazancını almak yerine KENE trade edeceğim....
vayyy kan emici vay...KAN KOKUSU ALDIN HEEE....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum