Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tuncer
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2022
    • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turkiye ozelde ne demistim....

Mehemmedin enflasyonu dusurebilmesinin on sarti.....

borsayi yuzde 30 gocertmesi gerekir...yogusam enflasyon dusmez...super bono gerekir.
    herkes süper bono alırkende biz dipten hisse mi alıcaz.....

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

turkiye ozelde ne demistim....

Mehemmedin enflasyonu dusurebilmesinin on sarti.....

borsayi yuzde 30 gocertmesi gerekir...yogusam enflasyon dusmez...super bono gerekir.

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        degecenmi maviye attğın taş urkuttuğun kuşa degdimi,haftaya cumaya kadar beyaza degersin artık

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hesaplar ve Planlarım...

9523 referans dip olarak görüyorum..
          Hedefi de 12813..

Aradaki puan farkı 12813-9523=3290

Vade ise ortalama 4 ay/4,5 ay..

Her ay aynı puan ortalaması ile yükseleceğini varsaysak:
          Her ay 3290:4=822,5 puan yükselmeli BIST100..

Bu durumda
          Eylül ayı içerisinde 10345
          Ekim ayında 11168
          Kasımda 11990
          Aralıkta (ocak ortasına kadar) 12813 görmeli.

Fakat viopta slow trade ile beklersem (şaundaki gibi) kar oranı çok düşük kalır..
          O yüzden trade etmek gerekiyor..
          Velhasıl yukardaki ay ay verdiğim rakamların üzerini aşırılık görerek long taşımayacağım..

Şu an yanlış bir strateji ile long pozda olduğumu kabul ediyorum/zaten pozisyon hali hazırda zararda..

O halde bu ay içinde ne yapacağım.. 10345 BIST100 gördüğümde longtan ineceğim..
          Düşüşlerde makası lehime çevirmenin tek yolu bu kalıyor..

Şöyle bir durumda var tabi.. Eylülde %12 çıkıp Ekimde %4 de düşebilir..
          Bu durumda aşırılıklarda short açmaktan da çekinmem..

bu analiz ve topigindeki digger analizlerin temamina yuzde 100 katiliyorum....HEPSI DOGRU ANALIZLER...

peki sorun ne kuzu effendi hazretleri derse MAGMARALI....

derim ki....DOLAR-TL....

MISAL....aralikta dolar-tl 45 olursa....carp 3 dolar endeksle....12 100 tl endeks ANINDA OLUSUR....durdurmak ucun SUPER BONO.cikarirsa hazine....endeks geri 9800 e duser.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            biz 10 TURK SIRKETI BATIP...yabancilara satilacagini gordugumuz an....HISSE ALACAGIZ....

yogusam...tabbii ki SUPER BONO.

BIZ....AKILLI PARAYIZ....

BIZ...HAZINE BAKANININ GOZLERININ ICINE BAKARIZ....NEYI GORURSEK ODUR...

MISAL...HAZINE BAKANI NEBATI...GOZLERIMIN ICINE BAKIN DEDI...BAKTIM...NEYI GORDUM...HEDEF FEYZAYI....

TOPIGIM ON SAHIFEDE....HEDEF FEYZA.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              emmi altını shortladın mı
              tabiiki....2100 de inerim ....

niye oyle....ONCE DIGER PIYASALAR COKECEK....HISSELER...PARITELER FILAN....ORALARDA PARA KAYBEDENLER...GELIP ALTIN SATACAKLAR....VE COKECEK....

HER YAZDIGIM YORUMDA...ONUN POZUNU ALMISIMDIR KI...YAZIYORUM.

GRAND STRATEJI.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

TUNCERIM....

CAHILIYE DEVRI....

islamdan once BEDEVI KICI BOKLU ARAPLAR NEYE TAPIYORDU...

ALLAHA ve ONUN...UC KIZINA TAPIYRLARDI....BU UC KIZIN HEYKELLERI KABE DE IDI...

adlari....UZZA....ALLAT...MANAH....

BU KIZLARDAN UZZA ya muhammed 38 yasinda iken beyaz bir koc kurban edip dilekte bulunuyor...gerceklesmiyor.

bedevil araplarda ERKEK EGEMEN ken...bu bakire olup olmadiklari tam belli olmuyan Kadin heykelere tapmak...muhammedi cok rencide eder...

gunumuzde....UZZA...sari gacidir....MANAT...hisse senetleridir....ALLAT...paritelerdir...ALLAH...dol ardir...

muhammed....ALLAH demister....UZZA...ALLAT ve MANAT gacilarini yok etmistir....

borsada...DINI BILGILERINI KULLAN....

erkek olan tek heykel HUBAL di....muslumanliktan sonra dahi...bu HUBAL heykeli...her musluman olmus bedevil arabin evinde vardi...

HUBAL....petroldur....bugun araplara tek yardim eden tanri....ALLAH degildir...HUBAL dir.

bu HUBAL erkek tanri heykelinin sag kolu yoktu...KABE de sergilenirken....o sag kol...SIMDI VAR...AMRIKIDIR.

Yorum

• kelmiker
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 554

Sayın kuzuya saygı ve hürmetimi bilenler çok iyi bilir. Ancak, madem bu kadar iddialı; o zaman bende hiçbir teknik grafik vb dayanmayan öngörülerimi yazayım..

- borsada bahse konu boyutta çöküş ne tl ne dolar bazında OLMAZ. Belki jpy bazında

- dolarda 38 li rakamların üstü -bu yıl için- OLMAZ. Bence 37 bile zor ama neyse

- ons altında bırakın çökmeyi, 2200 ün altı OLMAZ. Olsa olsa grafiğe iğne atar belki

- süper bono OLMAZ. Onun yerine 1.4 faizli ev kredisi(ekimde açıklanacağını duydum ama sadece bir duyum)

Herkes gibi sayın kuzuya ışık tutması açısından fikrimi yazdım. asla Y.T.D.

Yorum

• Misafir

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

niye oyle....ONCE DIGER PIYASALAR COKECEK....HISSELER...PARITELER FILAN....ORALARDA PARA KAYBEDENLER...GELIP ALTIN SATACAKLAR....VE COKECEK....

GRAND STRATEJI.
                        kuzu
                        mükemmel ötesi tespitler bunlar..Tam bir macroekonomi üstadısın..
                        enteresan olan abd resesyonunun doları kuvvetlendirecek olması..

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

gundi
                          gördünmü sp 500 de 5600 den sonra neler olduğunu..?
                          sormuştun ne olacak orada diye.küçümsemiştin..aylar önce

Yorum

• hayalım
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 822

GRAND STRATEJI.
                            Olurumde altinlarimi gaptirmam, benim gibi dusunen gacilari bir dusun hele, hafife alma. Nahhh duser. Yuregin ogle istiyor emme, ole olmiyacak malasef.

Yorum

• Misafir

bu arada fitch 8 kademe artırmış,

Yorum

• Misafir

tombalaya ne kaldıki , haftaya cumaya kadar vakit var

Yorum

Working...
                                X

Debug Information