Tuncer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bilmiyorsun sanırım;Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜlkenin kaynakları heba ediliyor bu memed öyle bir kovulacak ki
Vatandaşlıktan bile çıkarılabilir
Bu işin sonunda cumhurbaşkanı çıkıp haykıracak
Ben size demedim mi yüksek faiz enflasyonu düşüremez diye
Ben halkımın parasını yedirtmem diyecek
Ve düğmeye basacak
Ne zaman onu o biliyor plan bellidir
Hatta dünden beri jölelinin kovulacağı konuşuluyor
Mehmet Şimşek İngiliz vatandaşıdır. Tıpkı Haluk Bilginer gibi.
Yorum
-
Peki napilsin? Faiz verilmezken herkes ortodoks olalalim, faiz faiz diye inlemedi mi?Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜlkenin kaynakları heba ediliyor bu memed öyle bir kovulacak ki
Vatandaşlıktan bile çıkarılabilir
Bu işin sonunda cumhurbaşkanı çıkıp haykıracak
Ben size demedim mi yüksek faiz enflasyonu düşüremez diye
Ben halkımın parasını yedirtmem diyecek
Ve düğmeye basacak
Ne zaman onu o biliyor plan bellidir
Hatta dünden beri jölelinin kovulacağı konuşuluyor
Şimdi faiz verilince, ülkenin kaynağı boşa harcanıyor...
Sizin öneriniz nedir enflasyon sormından çıkmak için?
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Küçük devlet, az harcama, az müdahale, Küçük bütçe, az vergi, çok hukuk, az para basımı...steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPeki napilsin? Faiz verilmezken herkes ortodoks olalalim, faiz faiz diye inlemedi mi?
Şimdi faiz verilince, ülkenin kaynağı boşa harcanıyor...
Sizin öneriniz nedir enflasyon sormından çıkmak için?
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ne kadar guzel ozetlemişsinizCezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKüçük devlet, az harcama, az müdahale, Küçük bütçe, az vergi, çok hukuk, az para basımı...
Yorum
-
usaglar....
en az on onbes milyar dolar yolda....bu BROKERLARIN herbiri rahatlikla 500 milyon dolar sokar TURKIYEYE....
ekimden araliga attim...DOLARA GERI BINMEYI....bunlar para getirirse....DOLAR-TL KIPRASMAZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUYUMCU IPNELERE....
LEM OLUMM....benim konustugum dilden anlamaniz imkansiz sizin
tum dunyada konusulan ortak dil nedir....MATEMATIK....yuce rebbimin konustugu dil nedir....MATEMATIK....
siz hangi dili konusuyorsunuz....OSMANLI MEDRESE DILI...YANI LAGALUGA....
NE DIYOR MATEMATIK....ALTIN UCUN....
2008 YILINDA 100 DOLAR VERIP 4 GRAM ALTIN ALIYORDUN....SIMDI...100 DOLAR VERIP...1.2 GRAM ALTIN ALIYORSUN...
dunyada 20 000 ton altin var....gram degil...ton.
bu altinlarin sahipleri var....
oturduklari yerde....TUM DOLARLARI CEPLERINE INDIRMIS DURUMDALAR....
YEDIRIRLER MI....BU PARAYI....
LEM SIZDEKI TUM altun bilgisi PECETE olup benim gotumu silemez...
IRAHAT DURUN....NE DIYORSAM O....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
USAGLAR....
BIRAZ AGIR MI KONUSTUM BUNLARA....
yuzsuz bunlar...SERVETLERINI BEN EDINDIRDIM....
KUMKAPIDA bunlarla yemekte....yuzlerine karsi kufur ettim...kafam kiyakti...
AKILLANMADILAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
en az on onbes milyar dolar yolda....bu BROKERLARIN herbiri rahatlikla 500 milyon dolar sokar TURKIYEYE....
ekimden araliga attim...DOLARA GERI BINMEYI....bunlar para getirirse....DOLAR-TL KIPRASMAZ....
%50 faizde zaten zor kıpraşır emmi.
Yorum
-
kuzu hocam dan alıntı! altin....ucun verdigim korelasyon....10 ila 15 dir....kararli dengede.....30 kat ise....kararsiz denge rakkamidir....savas hali....cin in amerikan tahvillerinden cikmasi....ve dunynin bi yarisinin dolari rezerv para olarak kullanmadiklari tek super power degil....iki super power halidir....bu hal....su anda dunyanin gundemine girmistir....cin rusya iran....etrafinda sekilleniyor bu...bunlar biz artik dolari alis verisimizde kullanmiyoruz dedigi an....korelasyon....10 ila 15 den....30 ila 35 e yeni normal gecer....CUNKI DOLAR BU IKINCI HALDE KORKUNC DEGER KAYBEDECEK......
Yorum
-
6 aY once...NISAN AYINDA....BORSAYI SATIYORUM...DOLARI BOZUYORUM.....TL MEVDUATA GIRIYORUM DEDIM....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSAGLAR....
BIRAZ AGIR MI KONUSTUM BUNLARA....
yuzsuz bunlar...SERVETLERINI BEN EDINDIRDIM....
KUMKAPIDA bunlarla yemekte....yuzlerine karsi kufur ettim...kafam kiyakti...
AKILLANMADILAR....
o zamanda....boyle dedikodu ettiniz....DOLARLARINIZA DOLAR KATTIM....1 milyon dolariniz...suan 1 milyon 300 bin dolar oldu....
BORSADA VEYA BASKA BIRYERDE BOYLE BIR KAZANC VAR MI....GOSTERIN.
LEM SUBATTA ORADAYIM.....dilinizi gotunuze sokarim....ha ha ha....
sizing gibi....yatip got buyutmuyorum....
bak calisiyorum.....bak asagiya....birden ve aniden.....BENDEKI PARALARINIZ BU KAARTLARDA OLACAK....SIZE BIR AY SONRA SOYLEYECEGIM...AZ KALDI.
marmarali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EVETTTT....
USULET VE SUHULET ICINDE....CEVDET VE MEHMET BEYIN....ORTAVADELI EKONOMIK PROGRAMINA OYNUYORUM....birinci fazi tl mevduati idi....9 AY...ikinci fazi...VIOPU shortlayip biz mevduattayken yaptigi cikistaki payimizi almakti....IKISINIDE BASARI ILE UYGULADIM....uygulamam suruyor...
UCUNCU FAZ....simdi yazmam....pozizyonlanirim ve sonar yazarim.
bir ulkede....
MERKEZ BANKASI VE HAZINE....
bunlarin yapacaklarini kestirip pozizyon alirsan....PARAN OKYANUSA DONUSUR....
bunu benden iyi yapabilecek....HICKIMSE YOKTUR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum