""Doktor doktor, civanim"" Bak ben demiyorum sarkinin sozleri oyle. Okyanuslar otesinden ozur ddilerim. Sahsiniza ve mesleginize saygi duyuyorum. Hele ihtiyaclarini duyduğum su gunlerde.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
geçmiş olsun sn hayalım..yardımım olabilirse temas kurmayı unutmayınhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster""Doktor doktor, civanim"" Bak ben demiyorum sarkinin sozleri oyle. Okyanuslar otesinden ozur ddilerim. Sahsiniza ve mesleginize saygi duyuyorum. Hele ihtiyaclarini duyduğum su gunlerde.
selamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bu hafta sonu yani cuma günü benim üç haftalık analizim bitiyor..
Bugünden itibaren şorta mola veriyorum...( kuzu TIR lara bakım yaptırıyordur..bence )
Cumadan itibaren ve özellikle önümüzdeki hafta itibarıyla takipte olduğum hisselerin alım için peşinde olacağım...
selamlar......Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Bistte ise mallar yatırım fonlarına park ediliyorTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabd tarafı bu gece powelldan sonra ana yönü belirler
savaşı olayları görmezden geliyorlar
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hafta sonu yani cuma günü benim üç haftalık analizim bitiyor..
Bugünden itibaren şorta mola veriyorum...( kuzu TIR lara bakım yaptırıyordur..bence )
Cumadan itibaren ve özellikle önümüzdeki hafta itibarıyla takipte olduğum hisselerin alım için peşinde olacağım...
selamlar......
Bugün Temmuz ayı son işlem günüydü..
Temmuz ayında hisse pay vadelilerde long pozisyon alanların büyük çoğunluğunu kestiler..
Viop ağustos kontratı bugün 11905 görerek Temmuz ayında kabaca 900 puan düştü..Akan gene long poz. alanların kanıydı..
Paylaştığım gibi benim için üç hafta bugün bitmiştir..
Yeni bir üç haftalık formasyon olursa , bende yeniden senaryo yazarım...
Yarından itibaren düşüşte göz koyduğum hisselerle alım için ilgileneceğim...
selamlar.....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Sen böyle yazınca endeks hep yeni zirve yapıyor longa mı dönsemkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün Temmuz ayı son işlem günüydü..
Temmuz ayında hisse pay vadelilerde long pozisyon alanların büyük çoğunluğunu kestiler..
Viop ağustos kontratı bugün 11905 görerek Temmuz ayında kabaca 900 puan düştü..Akan gene long poz. alanların kanıydı..
Paylaştığım gibi benim için üç hafta bugün bitmiştir..
Yeni bir üç haftalık formasyon olursa , bende yeniden senaryo yazarım...
Yarından itibaren düşüşte göz koyduğum hisselerle alım için ilgileneceğim...
selamlar.....
Yorum
-
Bugün özellike MC saati çok fazla ölü ve yaralı longçu geldi..
Ne yapalım diye sorduklarında , kan kaybından ölenleri OFLU HOCA'ya gönderdim..
Yaralı olanlara sordum..Ne oldu sizlere ? KUZU kılığında , şort giymiş bir BÜYÜK AYI tek başına bizi parçaladı dediler...pehhh..
Anladım tabii..Bizim kuzuydu bu..Çok vahşiymiş bu kuzu yahu....Adamları parça parça doğramış...ACIMADAN PARÇALAMIŞ....
İnsan evladı dememiş..Tek bir tane longçu bırakmadan ALAYINI KESMİŞ....
Longçuların alayına tecavüz etmiş..Hepsi şaşırmış bu nasıl kuzu , bu nasıl iş , hayatta kalanların kabusu olmuş KUZU
Arkasında ENKAZ BIRAKMIŞ...
Sahadan bildiriyorum...
sevgi ve saygılar
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün özellike MC saati çok fazla ölü ve yaralı longçu geldi..
Ne yapalım diye sorduklarında , kan kaybından ölenleri OFLU HOCA'ya gönderdim..
Yaralı olanlara sordum..Ne oldu sizlere ? KUZU kılığında , şort giymiş bir BÜYÜK AYI tek başına bizi parçaladı dediler...pehhh..
Anladım tabii..Bizim kuzuydu bu..Çok vahşiymiş bu kuzu yahu....Adamları parça parça doğramış...ACIMADAN PARÇALAMIŞ....
İnsan evladı dememiş..Tek bir tane longçu bırakmadan ALAYINI KESMİŞ....
Longçuların alayına tecavüz etmiş..Hepsi şaşırmış bu nasıl kuzu , bu nasıl iş , hayatta kalanların kabusu olmuş KUZU
Arkasında ENKAZ BIRAKMIŞ...
Sahadan bildiriyorum...
sevgi ve saygılar
Powell verdi çoşkuyu eylülde faiz inebilir dedi
Emmi abd de short sıkıntı
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPowell verdi çoşkuyu eylülde faiz inebilir dedi
Emmi abd de short sıkıntı
Kuzu şu anda paraları istifliyor..
Sn. Tuncer sen emmiyi düşünme..
ABD onu konuşuyor..Longçu katliamı yapmış..Haberlerde tehlikeli ve çok vahşi diyorlar onun için.
selamlar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
gokler....yerler...denizler secdede....
bir onurlu....bir ihtisamli adam....HAKKA YURUYOR....
KUSLAR....vahsi hayvanlar....bitkiler...hucreler...onurlu tum insanlar...GIPTA ICINDE....
bu onurlu ve serefli insana....ONDAN GELDIN....OYDUN...ONA GIDIYORSUN diyip...SAYGIYLA SEVGIYLE UGURLUYORLAR....
ismi....BIR ULUSU YARATACAK....
6 at icinde....3 oglu ve iki torunu havaya ucuruldu....yetmedi...ablasi ve tum ailesi havaya ucuruldu....yetmedi....abisi ve tum ailesi havaya ucurdu....
YILMADI....EGILMEDI....DIRENDI....DIM DIKTI....TANRI GIBI....
VEEEEE....
ucuruldugunda gokyuzune dun....MELEKLER SECDEDE....
FREE PALISTINE....FREE PALISTINE....
diye selamladilar....
ONDAN GELDIN....OYDUN....ONA DONDUN...EY YUCE YARADILMIS INSAN...
ISMAIL HANIYEH....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yastayim usaglar....
Moshe ve ben....gozlerimiz kipkirmizi....baska biseyler yazmiyacagim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum