Moshe insider trading yapiyormus diye düşünmek istemiyorum. Cunku o guzumun dostu.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Canim guzu, altin için baskalarina paali yorum yapiyorsun anliyorum. Altin bu krizde ne olur , alalim mi , satalim mi diye sormuyorum ki zorda kalmayasin. .. Alti ay içinde uretime basliyacak bir maden hisselerim var, bu gelecek olan krizde, bu hisselerde dip yapar mi?
Yorum
-
ons altın artık krizde olsa 2050 usd altına düşmez.sonra yine çıkar 3-4 bine gider.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCanim guzu, altin için baskalarina paali yorum yapiyorsun anliyorum. Altin bu krizde ne olur , alalim mi , satalim mi diye sormuyorum ki zorda kalmayasin. .. Alti ay içinde uretime basliyacak bir maden hisselerim var, bu gelecek olan krizde, bu hisselerde dip yapar mi?
ha ben kuzu deil.şaşırdım
Yorum
-
16.09 long..ağustos vade.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok sattılar
işc ye payda long girecem bugün.
En fazla 17 ye kadar..
Yav bunları yazmak doğrumu.?
Yorum
-
Sevgili Kuzu Ağabeykuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yazdiklarin inandirici degil...sen cok zarardasin...bana itiraz edenlerin piskolojisini tasiyorsun....bu zarardakilerin piskolojisidir...
SOYLE YAP....ki inanalim....
gel yaz....su kaardi aldim....su fiyattan...buraya aninda yaz...sonar gel o kaardi sattim...su kadar kar ettim....GORELIM.
yogusam....
bundan sonar hicbir yazina cevap vermem...
ben....
BOS ISLERLE UGRASMAM.
Şuan Tefasta hisse yogun fonlarin yilbasindan bu yana getirisi 89% - 70% arasinda degisiyor. Yani yedi ayda performanslar baya iyi.
Ki fon degil, spottan 2-3 hisselik portfoy yapan akilli yatirimcilar dolar bazinda 100% yaklasti.
Telekomlar, Ülker, Garan, Hastaneler uçtu gitti. Belki onumuzdeki 6 ay GYO lar Çimentolar tasiyacak. EKGYO da dolar bazli güzel kirilim oldu.
SISE tutanlar, ayiptir soylemesi, şişeye oturdu tabi maalesef. Ama onunda zamani gelecektir
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Kuzu Ağabey
Şuan Tefasta hisse yogun fonlarin yilbasindan bu yana getirisi 89% - 70% arasinda degisiyor. Yani yedi ayda performanslar baya iyi.
Ki fon degil, spottan 2-3 hisselik portfoy yapan akilli yatirimcilar dolar bazinda 100% yaklasti.
Telekomlar, Ülker, Garan, Hastaneler uçtu gitti. Belki onumuzdeki 6 ay GYO lar Çimentolar tasiyacak. EKGYO da dolar bazli güzel kirilim oldu.
SISE tutanlar, ayiptir soylemesi, şişeye oturdu tabi maalesef. Ama onunda zamani gelecektir
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn. steve_harris
Yazılanların tümü doğru olmasına rağmen yerli yatırımcı son dönem eregl dışında yukardaki hisselerden para kazanamadı..
Bahsi geçen hisseleri yerli yatırımcı almadı , alamadı..Hisse değişimini yerli yatırımcı yapamadı..( istisnalar hariç )
Gene yerli yatırımcı hisse yoğun fon getirilerinide geç keşfetti.Bakalım bu fonların getirileri,bundan sonrada sürdürülebilir olacak mı ?
Selamlar....
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEğer borsa kadar kazanıyor olsaydım haklı olabilirdin
Ama ben eğer borsa kadar kazanıyor olsam borsada işim olmazdi
7 ayda %100 dolar bazlı kazanç oldu.
Kaldıraç yok
Short yok
Sadece spot hisse alımları ile
Spekülatif hisse yok, sadece temel analiz yaparak
"İstisnalar kaideyi bozmaz"
Sn.Cem2002 siz bir istisnasınız..( sizin gibi olanlarda )
Çoğunluk sizin getirinizin yanına yaklaşamaz...
Sahada olan biri olarak konuşuyorum..
Siz kendi pozisyonunuzu baz alarak analiz yapıyorsunuz..
Kuzu çoğunluk ve borsa endeksini baz alarak konuşuyor...
selamlar..
Yorum
-
Önce genelden cevap verip sonra vazgeçtim
Kazanamayanlar olmuş olabilir .Amacım hava atmak değildi.
Kuzu abiye özelden yazdım.
Ayrica yıllardır kuzu abi ile beraber hareket ederim 1 yıldır ayrıştık.
Canı sagolsun
Beni dün ikna etti.
%80 pozisyon aldığım gyo şirketlerinden çıkıyorum.
Faiz düşüşü ile NAD aktif iskontolari azalacak diye pozisyon almıştım.
Borcu olmayan Nad iskontolari %60 üstü olanları almıştım.
Ama kuzu abi haklı olabilir. Ben borcu olmayanları aldim fakat Piyasasa borçla inşaat yapan çok firma var .
Bunu gözden kaçırdım.
Piyasa ile inatlaşma dedim ama keçilik yapan benim galiba ..
Yine de not olsun ekgyo ortalama 12.4 satış yaptım . Bakalım kuzu abi mi haklı çıkacak yoksa ben kuzu abiye uydum diye üzülecek miyim?
SaygilarYazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
İnşallah kuzu hocam haklı çıkacaktır....Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnce genelden cevap verip sonra vazgeçtim
Kazanamayanlar olmuş olabilir .Amacım hava atmak değildi.
Kuzu abiye özelden yazdım.
Ayrica yıllardır kuzu abi ile beraber hareket ederim 1 yıldır ayrıştık.
Canı sagolsun
Beni dün ikna etti.
%80 pozisyon aldığım gyo şirketlerinden çıkıyorum.
Faiz düşüşü ile NAD aktif iskontolari azalacak diye pozisyon almıştım.
Borcu olmayan Nad iskontolari %60 üstü olanları almıştım.
Ama kuzu abi haklı olabilir. Ben borcu olmayanları aldim fakat Piyasasa borçla inşaat yapan çok firma var .
Bunu gözden kaçırdım.
Piyasa ile inatlaşma dedim ama keçilik yapan benim galiba ..
Yine de not olsun ekgyo ortalama 12.4 satış yaptım . Bakalım kuzu abi mi haklı çıkacak yoksa ben kuzu abiye uydum diye üzülecek miyim?
Saygilar
Bende cuma ereğlileri verip nakite dönmüştüm
bereket versin
Lakin bistteki çeteyi de tanıdık artık öyle paldır küldür düşürmezler viopda long short patlata patlata
Yorum
-
FSPX 5520 işlem görüyor...kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFSPX endeksi 5520 üstünde en az iki kapanış yapmadığı takdirde , yükselişler TEPKİ olarak kalabilir...
Zirveden düşüş sonrası iki kez 5520 üstüne çıkmasına rağmen henüz 5520 üstüne kapanış yapamadı..
Karar zamanı geliyor...Bence..
Yorum
-
SP'nin bu hafta 5400 (spot) civarını destek yapıp sonrasında güçlü bir tepki yapabileceğini düşünüyorum.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFSPX 5520 işlem görüyor...
Zirveden düşüş sonrası iki kez 5520 üstüne çıkmasına rağmen henüz 5520 üstüne kapanış yapamadı..
Karar zamanı geliyor...Bence..
Çarşamba FED toplantıda konuşulanlar fırsat yaratabilir.
Yorum
-
iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSP'nin bu hafta 5400 (spot) civarını destek yapıp sonrasında güçlü bir tepki yapabileceğini düşünüyorum.
Çarşamba FED toplantıda konuşulanlar fırsat yaratabilir.
FSPX 7 günde 5700'den , 5450'ye düştü. Tepki koydu 5533 oldu , ancak 5520 üstünde kapanış yapamadı..
Trend trade , her zaman tepki trade etmekten iyidir...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
Yorum