Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emmi bence rezerve gelen bu dolarlar daha önce 8 tl den alınıp dışarıya çıkan yerli çetenin paraları…

Adamlar 8 den aldığı malı satana 30 dan verip faize girdi bak borsaya diyemiyorum çünkü girse de az bir kısmı borsaya geldi

Gerçek yabancının hala daha gediğine veya geleceğine inanmıyorum

Şimşek sadece vitrin o geldi diye kendi paralarını yabancı gibi gösterip ülkeye geri soktular

Adamlar etliye sütlüye bulaşmadan bu sarmalla ulti para yaptılar

Gerçek yabancı çok kazık yedi güvenemiyor hadi güvendi bu adamlar aptal mı aldın 3.5 dolara taşıdığın endeksten gelip mal alsın iskontosu nerede

İşte bu ortamda bizde 3-5 kuruş para kazanmak için çabalıyoruz eskiden şişeyi 7 den alıp 50 ye taşıdığım gibi rahat değilim
    tuncerim....

bu yazdigini ben nisan ayinda yazdim....

100 milyar dolar getirecekler...EMIR VERILDI...yogusam cokecekler dedim.....

ilk 50 milyar...nisan ve mayis ortalarinda geldi....dedim ki kalan 50 de ekime kadar gelecek....

SORU SU....bu paralar geldi ve borsaya girdiyse...borsa endeksi simdi 30 000 olurdu...

olmadi....yatayda....MEVDUATA GITTI....

TUIK ACIKLADI....

HAZIRAN AYINDA UFE YI DUSTUN MU EN COK KAZANDIRILANLARIN LISTESINI VERDI....

MEVDUAT....1.88...

ALTIN.......1.53...

BORSA .......0.8

DOLAR........0.37...

KUZU VE IZLIYENLERI NEREYE YATIRDI PARAYI....MEVDUAT VE ALTINA...EKIME KADAR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      dolar 70 = kriz = erken seçim = elveda akp
      akp bunun böyle olacağını biliyor.
      HADISE BUDUR....

TURK DEVLETI....SURIYE VE SURIYEDEN GELEN SORUNLARI COZMEK MECBURIYETINDE....

bunuda yeni bir hukumetle yapabilir...bu sorunu yaratan mevcut hukumet...o gidecek ki...GELEN SORUNU COZSUN.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Akp nin elini kolunu sallayarak gideceğinden enmin değilim.
        Çünkü devlet , artık bir parti devleti.
        "Bize komplo kuruldu" deyip gitmeyedebilirler.
        Memurlar , büraokrasi biliyor ki "Akp giderse biz de gideriz".
        İktidarın gitmemesi için canla başla çalışacaklardır.
        SORUN ISE BU....

bunun icinde....tayyip bey chp ile yumusama gorusmeleri yapiyor....

sonunda....

cekilecek....chp gelecek....gecmisle ilgili sorusturma filan acmiyacak garantileri....ile tatli bi gecis yapilacak....

DEVLETTIR ESAS OLAN...PARTILER VE KISILER GECICIDIR....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

KUZU YORUM YAZARKEN....TUM BUNLARI ONUNE KOYMUS....IRDELEMIS....ZAMANLAMA YAPMIS....PARA HAREKETLERINI ONGORMUS....

DEVRANLARI SECMIS....BORSA DEVRANI YATAY KALIR DEMIS....DOLAR DEVRANI YATAY KALIR DEMIS...MEVDUAT KRALDIR DEMIS....ALTIN ISE ONS FIYATI ARTACAGI UCUN IKINCI KRALDIR DEMIS....

TUIK de aciklamis....

AYNEN KUZUNUN DEDIGI GIBI OLMUSTUR....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            KUZU YORUM YAZARKEN....TUM BUNLARI ONUNE KOYMUS....IRDELEMIS....ZAMANLAMA YAPMIS....PARA HAREKETLERINI ONGORMUS....

DEVRANLARI SECMIS....BORSA DEVRANI YATAY KALIR DEMIS....DOLAR DEVRANI YATAY KALIR DEMIS...MEVDUAT KRALDIR DEMIS....ALTIN ISE ONS FIYATI ARTACAGI UCUN IKINCI KRALDIR DEMIS....

TUIK de aciklamis....

AYNEN KUZUNUN DEDIGI GIBI OLMUSTUR....

bu borsanin motoru kim....TURK HAVA YOLLARI....

nisan ayinda kac para idi....300 panginot....imdi kac kayme 300 panginot....

bak uc aydir yatay....ben faizde uc ayda yuzde 13.9 kazandim.

NETCAYE BAKICAN HEMISKO....HATCEYE DEGIL...HATCENIN GOTU BOYUK.

DIYELIM 1 000 000 TL YATIRDIN....

GOTU BOYUK HATCEYE YATIRANIN....GENE 1 000 000 TL SI VAR....

EMME BENIM....1 139 000 TL EM VAR....aninda dolara donebilecek veya altina....

hatcedeki herif cikmaya kalkisirsa....hatce aninda E-5 de orrospu...tir suforu bekler.

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2826

bu borsanin motoru kim....TURK HAVA YOLLARI....

nisan ayinda kac para idi....300 panginot....imdi kac kayme 300 panginot....

bak uc aydir yatay....ben faizde uc ayda yuzde 13.9 kazandim.

NETCAYE BAKICAN HEMISKO....HATCEYE DEGIL...HATCENIN GOTU BOYUK.

DIYELIM 1 000 000 TL YATIRDIN....

GOTU BOYUK HATCEYE YATIRANIN....GENE 1 000 000 TL SI VAR....

EMME BENIM....1 139 000 TL EM VAR....aninda dolara donebilecek veya altina....

hatcedeki herif cikmaya kalkisirsa....hatce aninda E-5 de orrospu...tir suforu bekler.
              Emmi yeni dinamo ereğli hacimdede 1. Son zamanlarda

Sanırım yeni thy yapacaklar hiç düşmüyor

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Emmi yeni dinamo ereğli hacimdede 1. Son zamanlarda

Sanırım yeni thy yapacaklar hiç düşmüyor
                YATAY PIYASA DEDIGIM BU....ENDEKSI TUTMAK...KALANLARDA DOSEMEK....

diyelim....bu gece bir aciklama geldi....TURK HAVA YOLLARI BATTI diye...ve borsa dediki turk hava yollarini borsadan attic....

ertesi gun....ENDEKS DUSMEZ...cunki artik endekste degil....ENDEKS TUTULUYORSA....BORSA CIKMIYORDUR....TERSINE KAGIT BAZLIDA...KUCUK YATIRIMCININ PARASI CEBINDEN ALINIYOR....KAARTLARI TEK TEK INCELERSEN....KOMPLE IKMISLER....

emme....

ENDEKS DUSMUYOR....ILIZYON....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

eregly 80 panginot dedim.....ederi bu....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

HAKIKI YABANCI....

bir gelisen borsaya HAKIKI YABANCI GIRIYORSA....

asamalar.....

1...YABANCI BORSANIN MINIMUM YUZDE 30 UNU ALIR....ILK ETAPTA....bu borsayi aninda iki Katina basar aldigi tum kaartlarda....ve yabancinin maliyeti yuksek olur...

2...ALMAYA DEVAM EDER....VE TEKRAR 2 KATINA BASAR....ilk girdigi yerin 3 Katina cikartir....

3...SATMAYA BASLAR....SATISTA HAFIF YUKARIYA YATAYDIR BORSA....BU 3 YIL SURER....2022 ARALIKTA SATMAYA BASLADI.....3 DOLAR ENDEKSTE....1 DOLARDAN ORAYA BASMISTI....3 YIL EKLE...2025 ARALIK....DAGITIM.

BUNDA REVIZYON YAPTIM....GEOPOLITIK NEDENIYLE....SURIYE...

DEVLET....MEVCUT HUKUMETI DEGISTIRECEK....ANLASARAK...YENI HUKUMET GELIP SURIYEDE MEVCUDUN 180 DERECE ZIDDINI YAPACAK.....SURIYE ILE ANLASMA YAPILACAK....SURIYE TURKIYENIN KORUMASINDA STRATEJIK ORTAGIMIZ OLACAK....BUNUNLA TURK TIRLARI TUM ARAP COGRAFYASINDA CIRIT ATACAK....AFRIKADADA....

ISTE BU ERKEN SECIM....EKIM AYINDA NETLESECEK....

direnen olursa....DOLAR SOPASI DEVREYE GIRER.

ERKEN SECIM KARARI CIKAR CIKMAZ....

TUM PARAMIZLA BORSAYA GIRECEGIZ....HEDEF FEYZA...DOLAR BAZLIDA...5 DOLAR DEGIL...ONUN 3 KATI 15 DOLAR.

cunki....

CIN....bizde 500 milyar dolarlik gercek uretim yatirimi yapacak....AKDENIZ LIMANLARIMIZDAN....TUM DUNYAYA MAL YAGACAK...KARADENIZ LIMANLARIMIZDAN....TUNA UZERINDEN AVRUPAYA....DINYEPER UZERINDEN BALTIK E MAL AKACAK.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

YENI DUNYA DUZENINDE TURKIYENIN DURUMUNU ANLATTIM...

bu dozen....suan kuruluyor.....

rusya....ukraynada nato yu yener yenmez....YENI ANLASMALARLA....BU DUZEN BASLIYACAK.

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2826

eregly 80 panginot dedim.....ederi bu....
                        Sen bunu yazdığında 40 tl di

Anlamadığım bunu alsan faizin 2 katı kazanırsın

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Sen bunu yazdığında 40 tl di

Anlamadığım bunu alsan faizin 2 katı kazanırsın
                          YAPMAZLAR TUNCER.....zaman kalmadi....

benim bu borsa alemindeki ilk BUYUK YEMINIM...1994 TE...BIR DAHA HIC KIMSE BENI IKEMIYECEK....SUREKLI SOKUP CIKARAN BEN OLACAGIM....

diyelim....SOKTUM....

yari geri CIKARAMAZSAM....bunun cevabini yuzde 100 bilmiyorsam...SOKMAM....elimde kalsin 31 cekerim.

suan tl mevduatta 31 cekirem....ELEDE GUZEL GELIREM KI TUNCERIM.

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2826

Hocam tayyip ekimde hayatta seçim kararı falan almaz ya

22 senedir bu düzeni kurmuş bırakır mı

Yorum

• Karatay
                              Aktif
                              • 14 Ağustos 2011
                              • 277

Benim aklıma gelen en olası senaryo...
                              Sağlık nedenleri ile olacak, her ne olacaksa...

Yani kısmen 2000 yıllarda olanların farklı bir benzerine yine şahit olmamız olası...

Yazdıklarım sadece bir varsayımdır.

Yorum

• Karatay
                                Aktif
                                • 14 Ağustos 2011
                                • 277

Kim gelirse gelsin..
                                Ya da mevcutta devam edecekse bile.

Bu ülkeyi kimsenin yanaşması yapmamalı artık....
                                Dış politika için konuşuyorum bunu özellikle.
                                Ne Amerika ne de Rusya'nın...
                                Ülkemizin çıkarları ne ise onu uygulamalılar...

Tabi bunun için ekonomik olarak bağımsız olmamız gerekiyor..
                                Ekonomik olarak güçlü değilsen hiçsin..
                                Evet Kurtuluş savaşını hiçlik içinde verdik, ama o kurtuluş mücadelesi idi..
                                Ya istiklal ya ölüm...!

Ülkenin 20 yılı heder oldu...
                                Türkiye çok büyük bir fırsatı kaçırdı.

Belli çakal ve ********lerin inanılmaz zenginleştiği bir dönem oldu.
                                Ülkeye 1 lira yatırım yapıldıysa bunların ceplerine 1000 lira girdi.
                                Ve yapılan yatırımların borçlarının da uzun vadeye yayarak yine halkın omuzlarına yüklediler..
                                Halk fakirleştikçe bunlar daha çok zenginleşti..
                                Zenginleştikçe zenginleştiler.
                                Doymadı ********ler..!!!

İlk yapılacak iş tüm bunların hepsinin tepesine binmek olmalı...!!!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information