kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Siz yazınca farkettim. Teşekür ederim.Bu gibi durumlarda özelden yazabilirsiniz.Konular kapatılmıştır.
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAçılışla beraber ağustos vadeyi 12540'dan yeniden şortladım..İKİ HAFTA analizime geri döndüm..
Bugün endeks yeşil bar ile kapatırsa pozisyonumu kapatacağım..Aksi takdirde short devam ....
iki hafta sonra görüşmek üzere hoşçakalınız..
SHORT devam...
İki hafta..
sevgi ve saygılarYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
maşallah.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSHORT devam...
İki hafta..
sevgi ve saygılar
zamanında ve isabetli atışlar.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sn simurg benim gosterdigim linkleri kapatmissiniz ancak borsa istanbul genel basliginin alt basliklarindan bunlarin benzeri en az 15 benzeri luzumsuz topik daha var,listenin altina bakarsanizsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz yazınca farkettim. Teşekür ederim.Bu gibi durumlarda özelden yazabilirsiniz.Konular kapatılmıştır.
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaşallah.
zamanında ve isabetli atışlar.
Teşekkür ederim..
Viop shortlarımı kapatma şartım bugünkü kapanışın yeşil olması...Kapanış yeşil olmazsa şort devam ederim..
Kapanış YEŞİL olurSA , veya kapanışın YEŞİL olacağını düşünürsem short poz.larımı kapatırım..
sevgi ve saygılar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaşallah.
zamanında ve isabetli atışlar.
Teşekkür ederim..
Viop shortlarımı kapatma şartım bugünkü kapanışın yeşil olması...Kapanış yeşil olmazsa şort devam ederim..
Kapanış YEŞİL olurSA , veya kapanışın YEŞİL olacağını düşünürsem şort poz.larımı kapatırım..
sevgi ve saygılar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAçılışla beraber ağustos vadeyi 12540'dan yeniden şortladım..İKİ HAFTA analizime geri döndüm..
Bugün endeks yeşil bar ile kapatırsa pozisyonumu kapatacağım..Aksi takdirde short devam ....
iki hafta sonra görüşmek üzere hoşçakalınız..
Şort poz.ları 12350'den kapattım...
pozisyonumu kapatmama rağmen bugün kırmızı kapanış olursa düşüş artarak devam eder fikrim değişmedi..
İş ve seyahatim olduğu için erken kapattım..Pozisyonu takip edecek zamanım yok..Hayırlısı olsun..
Bugün kapanış çok önemli bence....
sevgi ve saygılar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞort poz.ları 12350'den kapattım...
pozisyonumu kapatmama rağmen bugün kırmızı kapanış olursa düşüş artarak devam eder fikrim değişmedi..
İş ve seyahatim olduğu için erken kapattım..Pozisyonu takip edecek zamanım yok..Hayırlısı olsun..
Bugün kapanış çok önemli bence....
sevgi ve saygılar..
Bizim short 1-2 gün anca
Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
*Endeks , 11088 - 9958 fibonacci %78.6 oranı olan 10843 civarından geri döndü ve düşüş trendi oluştu.
*20 günlük ema dan ve mavi direnç çizgisinden destek alıp , düşen kırmızı trend çizgisine kadar yükselip hızlı ve güçlü bir şekilde tekrar düştü.
*Endeks , mavi trend kanalı içinde hareketine devam ediyor.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
*Endeks , yükselen beyaz ara trendi aşağı kırdı.
*Kırmızı düşüş trend çizgisi altındayız. Olumsuz.
Olumlu Senaryo
-------------------------
*11088 yukarı kırılmadıkça olumlu senaryo yok.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Yorum
Yorum