Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster53.55......burasi ve uzerinde...ENDEKSI TUTMA GOREVI VAR tuncer....sonar...oda dusecek...iste o dustugu yerden BASLIYACAGI CIKIS 300 tl de sonlanacaktir....ENDEKSI TUTMAK DEMEK....agirlikli 6 aylik ortalamasinin 2 Katina cikmak demektir tuncer buda 80 tl ler demektir.oradan gelecek duzeltme ile....45 ler dibi olacak...buradan 300 tl yolculugu basliyacak.....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTamam emmi 1 ayda güzel kazandırdı takipteyim
EREGLI benim hayatimda cok onemli bir yere sahiptir....
EREGLI FABRIKASI....dunyada bir celik fabrikasinin olmasi gereken yerdedir....avrupa ile asyanin kesistigi yer....heryere MAL VEREBILIR.
maldaysan....SAKIN CIKMA....80 TL OLSADA CIKMA....SATILIRSA...KI SATILACAK...fiyati 300 tl hissebasi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kim iker tabanini.....TURKIYEYI ONLAR YONETMIYORKI....bahceli ne derse odur....perincek ne derse odur.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi bi soruda Cumhurbaşkanı faiz dedi
Sence erkenden indirim yaparmıyız tabandan çok şikayetler var şimşek ile ilgili sanki faiz konusunda 2025 beklenmeyecekYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kim iker tabanini.....TURKIYEYI ONLAR YONETMIYORKI....bahceli ne derse odur....perincek ne derse odur.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi bi soruda Cumhurbaşkanı faiz dedi
Sence erkenden indirim yaparmıyız tabandan çok şikayetler var şimşek ile ilgili sanki faiz konusunda 2025 beklenmeyecekYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
veysel karene ve hizir aleyhiselam...
bu ikisi....ALLAHIN SIRLARINA SAHIPTIR....
TEVHID....tektir....herseyi yaradandir....SIR...tevhidde....HERSEYI YARATMASINDA....
iste ilm....namaz kilmak....oruc tutmak....felan filan degildir...ILM....bu sirlardir....bunlari bilip INTERNETI yaratmaktir....
oflu...gici pohlu Mahmud efendiye dedim...BRE ZINDIK...DINSIZ KAFIR....neyi icad ettin sen....allahin hangi sirrina sahip oldun sen....veya muridin CUBBELI...internet gavur icadi...onu kullaniyor...bunu icad eden cehenneme gidecek....biz bi poh yapmadigimiz ucun...TRANSIT CENNETTEYIZ...dininede bi ad koymus...ehli sunnet velcemaat....ROBOT INSANLAR TOPLULUGU....
ISTE....OTURUN KALKIN...AKP VE TAYYIP BEYE DUA EDIN...BUNLARI SALDI ORTALIGA....
millet mermi hiziyla....camiyi terk ediyor....KURTULUYOR....ZINCIRLERINDEN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Uzun bir yazı yazmıştım sonra sildim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[B][I][U]muslumanlik 670 yilinda oldu...ve yeni bir din yazdi MUAVIYE ve soyu...bedevil arab idiler....
muslumanlik sudur....
SENI SENDE OLDURMEK...SENDE SENI YARATMAKTIR....
SENI SENDE OLDUREMEZSEN....hakikati...ogrenemezsin....SENDE SENI YARATAMAZSAN...MARIFETI....ogrenemezsin....
MARIFETI OGRENEMEZSEN....
elektrigi baskasi bulur....otomobili baskasi bulur...treni baskasi icad eder...bilgisayari baskasi icad eder.....
HICBIRSEY ICAD EDEMIYORSAN....SEN MUSLUMAN DEGILSIN....
cunkiii.....
icad etmek....allahin sirlarina ulasmakla olur....
sen ICAD EDEMIYORSAN.....KAFIRSIN....DINSIZSIN....ALLAHIN SEVMEDIGI BIRISIN...SANA AKIL VERMEZ.
Bu konular biraz hassas ve derin konular..
O yüzden vazgeçtim..
Ama söylenecek ve yazılacak çok şey var..
Yorum
-
Özelden bana yazar mısınızKaratay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzun bir yazı yazmıştım sonra sildim.
Bu konular biraz hassas ve derin konular..
O yüzden vazgeçtim..
Ama söylenecek ve yazılacak çok şey var..
Yorum
-
Bu konular çok hassas...kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖzelden bana yazar mısınız
Yüzyıllardır tartışılıyor, daha doğrusu pek tartışılamıyor..
Ciddi tabu haline dönüşmüş...
Sevgili Kuzu çoğunlukla tassavvuf konularına giriyor....
Bazen ciddi olup olmadığını anlayamıyorum. Metoforal olarak mı yoksa ironi mi içeriyor yoksa gerçekten mi yazdığına karar veremiyorum..
Gençliğimin uzun yılları tassavvuf öğretileri ile geçti..
Gerçekte ne nedir/değildir, nasıl yaşanıyor ve uygulanıyor ve genel toplumsal yansıması nedir..?
Açıkçası kendi içinde de ciddi çelişkileri barındırıyor...
Neyse çok fazla uzatmak istemiyorum..
Yorum

Yorum