Sayın kuzu ve tüm forum üyelerinin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlarım.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
KURBAN BAYRAMI....ILK SOZLESME....ESKI AHIT...TEVRAT....
ortalikta cok tanrilar var....cok sayida halklar var...tanrilari var...
YEHOWA kimse tapmiyor....ibrani halkina geliyor...ula usaglar...eger siz bana taparsaniz....ben sizI bu halklarin tumune effendi yaparim....BANA KUL OLACAKSINIZ....HER KOYUN ORTASINA KUB SEKILDE BIR BOS EV YAPACAKSINIZ O EV BENIM EVIM OLACAK....ORADA BANA KURBANLAR KESECEKSINIZ...yapmazsaniz....sizi bitiririm...
dusunduler....lem kiytirik kenara atilmis az sayida gariban bi halkiz....OBUR TANRILAR BIZI TAKMIYOR...biz bununla bu anlasmayi imzaliyalim...CAKIYORLAR IMZAYI....hele bakalim bu YEHOWA dediklerini yapacak mi....
kub seklinde(KABE) evleri koyun ortasina yapip...KURBANLARI KESIYORLAR....
oda ne....cogaliyorlar....devlet kuruyorlar...simariyorlar simdiki gibi....
YEHOWA len sozlesmeyi bozdunuz....aklinizi basiniza alin sizi yakarim diyor....
takmiyorlar.....
bir tokat cakiyor bunlara....1000 yil...herbirini baska bir ulkeye firlatiyor....
GENE SIMARDILAR.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
INANILMASI IMKANSIZ OLANA INANMAK DINDIR....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkezin bayramini kutlarim. Kuzu devamsisizliktan forumda kaldi, ve enson onun bayramini kutlar ve emmimin ellerinden operim.
sakir ile zakir....iki kardes....
sakir...namaz...oruc...zikir...o bu...ne varsa yapiyor...gunah isliyor tovbe edip yirtiyor....
zakir....hicbirini yapmiyor...iciyor eglenilyor...gunah islemiyor....
babalari....sakir evladim gel...artik oldun sen...UCUP KIRKLARA KARISACAKSIN diyor...kalenin en yuksek burcuna cikiyorlar....zakirde arkalarindan geliyor....sakire haydi oglum atla diyor evliya buba....sakir kosup geliyor zink diye duruyor atliyamiyor....ZAKIR...kosup gelip atliyor ve bir TURNA KUSU olup gidiyor...kirklara karisiyor....
INANILMASI IMKANSIZ OLANA INANMIS GIBIyasiyan omrunu geciren sakir....ucamazken....
insan olan ve insan gibi yasiyan ZAKIR.....ucuyor....
BENYAMIN NETANYAHU.....sakir...
Israel....zakirini bulamaz ise.....YOKOLACAK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Her gününüzün bayram tadında geçmesi dileğiyle mutlu bayramlar dilerim." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
-

Yorum