kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
gecmiş olsun yüce gönüllü kuzu.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhafta sonu...MOSHE de kalacagim....orada...GECMIS OSSUNLARI KABUL EDECEGIZ....simdilik hoscakalin usaglar....
Yorum
-
Geçmiş olsun Kuzu can, helal olsun. Yüreğine sağlık..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhafta sonu...MOSHE de kalacagim....orada...GECMIS OSSUNLARI KABUL EDECEGIZ....simdilik hoscakalin usaglar....
Yorum
-
Sn. kuzu geçmiş olsun.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhafta sonu...MOSHE de kalacagim....orada...GECMIS OSSUNLARI KABUL EDECEGIZ....simdilik hoscakalin usaglar....
Ağzınıza sağlık!
Yorum
-
Çok geçmiş olsun huzu hocam. İkiniz de koca yürekli insanlarsınız. Bu olaylar bana bir taraftan M. Akif'in "medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" dizesini hatırlatırken bir taraftan da buna rağmen hala çok sayıda güzel, vicdanlı insan olduğunu gösteriyor.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhafta sonu...MOSHE de kalacagim....orada...GECMIS OSSUNLARI KABUL EDECEGIZ....simdilik hoscakalin usaglar....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Yorum
-
ben bu satışlara inanmıyorum gerçek olsa çökerdikvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBadem gavura vurur gibi vuruyor 2 milyar satti yine kendi olmayan malını
Bireysel talep olmasa 1 haftadır 9000 lerdedik
Yorum
-
İnanıp inanmanan önemli diilTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bu satışlara inanmıyorum gerçek olsa çökerdik
Çoğu hisse endeksin 3 bin puan altında
Bu net gercek
Bu da bademin bu aciga satışlariyla oluyor
Yorum
-
ölü eşşek ereğli bile ralliye kalktı diğerleri anca dinlenir 9800 altı kapanış hariçvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnanıp inanmanan önemli diil
Çoğu hisse endeksin 3 bin puan altında
Bu net gercek
Bu da bademin bu aciga satışlariyla oluyor
Yorum
-
16:30 dan sonra döner alır adi heriflervicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞerro badem 2.2 milyar oldu
Resmen savaş açtı yine biste kredilileri tetiklemeye calisiyor
Yorum
Yorum