Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NE DIIRR.....

kuzu diir....BU SEFER TARRAGIMI YIYECEKSIN DIIR....

TREND CIZGISINA YONELDIM....senin OBO lari ikip atacagim diirrr....ODUN DOTUNE GARISTIMI IPNE DIIRRR....

BAAA DIIRRR HAAA....GRAFLARI CIZAN BAAA DII HAAA....IKIK.

SEBEB NEYMIS....fitch gotune nisadir surecekmis....gavata bak...gotune degilde fitchin nisadirina guvenip...baaa meydan okuyor....vayyy gotos vayyy....

DURURMUYUM....

HEMEN CUGAP GONDERDIM....

LEM IPNE...dedim...makatindaki KENE leri bosaltiyorsun....YARIN BANKALARDA MAKATINA GIRECEGIM....SHORTU ARTIRACEGIM....

CUGAP VERDI....

FITCH KARARI GELSIN SAA GOSTERECEGIM....dedi....

cugap verdim....NEYI GOSTERECEKSIN IPNE...GOTUNU MU....diyelim fitch...TURKIYE EKONOMISI BI NUMORO DEDI...kim inanirda gelir lem....amcikagizli.

butun gavurlar....

GRI LISTEYE ALINMIS bir ulkeye....YATIRIM YAPMAK UCUN KUYRUKTA...YASSAK ULEN GRI LISTEYE GIRMEK.
    EEE TEMAM...GAVUR GELMEZ EMME...ben icerdeki enayiye gomerim....

dedi....

eee temam....beraber gomelim dedim...SEN CIKAR GOM....BENDE INERKEN GOMEYIM....

dedim....

ANLASTIK....artik ehbabiz...kufurleri geri aldik...ENAYI TOKATLAMAK YETERLI.

SELE....ELIPSLER....IKI GUN CIK....TEK GUNDE HEPSINI GERI VER...ONCEDENDE YAPTIK BUNU...

valla bu yazilarimda hakeret ettigim guruplar....INSIDER TRADING yapan yabanci kurumlar....ve bunlari herkes biliyor....TWITER ve you tube da yorum yapan....ve beni cok sevdiklerini bildigim dostlarim ALINMISLAR....ve beni aradilar....yemin ediyorum....KASTIM...bu INSIDER TRADING cilerdi....enayi diye niteledigim....siz degilsiniz....yerli araci kurumlar....onlarda ENAYI yerine konuluyor...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

yaw....aklimdan gecenleri....dilim tam anlatamamis...SIZ BENIM DEGERLI KARDESLERIMSINIZ....

size neden hucum edeyim....siz duzgun insanlarsiniz....

aslinda....BEN TAVRIMI ORTAYA KODUM...trade maksatli aldigim mallari sattim...ve dolara yatirim yaptim...

buraya daha fazla yazmam....benim gibi dusunmeyip hedef 12 000 filana oynuyanlarin karsisina dikilmis gibi durmam....BEN...DOLARDA OLUSACAK FIRSATI KULLANARAK....BORSAYA GIRECEGIM....deyip yazmayi kememi istiyorsunuz...

temam....az yazarim....halkim malda...gicikliga gerek yok...DIYORSUNUZ...HAKLISINIZ.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Hekimoğlu
        Katılımcı
        • 14 Haziran 2019
        • 149

Sn Kuzu
        Yazdıklarınızın muhattabı dostlarınıza sevgi ve selamlar.
        Sizin bilgi ve öngörülerinizi çok yüksek ilgi ile takip eden forumdaşlardan birisi olarak , çok daha fazla yazmanızı canı gönülden isterim.
        Sadece piyasa yazılarınızı değil , kültürel , tarih vb paylaşımlarınızı da merak ve iştahla izliyorum.
        Size ve tüm forumdaşlara sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim.

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

Yaz hocam yaz

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

yaw....aklimdan gecenleri....dilim tam anlatamamis...SIZ BENIM DEGERLI KARDESLERIMSINIZ....

size neden hucum edeyim....siz duzgun insanlarsiniz....

aslinda....BEN TAVRIMI ORTAYA KODUM...trade maksatli aldigim mallari sattim...ve dolara yatirim yaptim...

buraya daha fazla yazmam....benim gibi dusunmeyip hedef 12 000 filana oynuyanlarin karsisina dikilmis gibi durmam....BEN...DOLARDA OLUSACAK FIRSATI KULLANARAK....BORSAYA GIRECEGIM....deyip yazmayi kememi istiyorsunuz...

temam....az yazarim....halkim malda...gicikliga gerek yok...DIYORSUNUZ...HAKLISINIZ.

GULHANE HATTI HUMAYUNU...TANZIMAT FERMANI...PADISAH BASLATIYOR....BUGUN KI DEVRIMLERI....1839 da...

emme....

gel gorki....

DEVRIM DUSMANI....YOBAZLAR...bu devrimleri PADISAHLAR degilde baskalari yapti diye...onlari bundan uzak tutarlar...

evet....bu alemin padisahi benim....

FERMANIMI VERDIM...NOT ARTISI GELDI DEMEK...BURASI ZIRVE DEMEKTIR...neresi 3 kusur dolar endeks.

bunu sizde biliyorsunuz....emme...bunu malda olan halka soylemek....DUSMAN KAZANMAKTIR diye korkuyorsunuz...

ben ise....KORKMUYORUM...beni sevmezler umurumda degil...yeterki SOYULMASINLAR....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

EVETTT SOYLEDIM VE YAZDIM...

pic....notu niye dusurdu....simdi niye artirdi...artirdigi yerde ise UGANDA var.

YEDDI CEDDIMLE SHORTLARIM...KAARTLARA MAKATTAN GIRERIM....

ve TARIHIN EN BUYUK SOYGUNUNU YAPACAGIM dedim....pozlarimi aldim...hem PICI...hemde onu kullanan KEFERE yi....dudukluyucem...

benim bunu yapmamin kime zarari var...birakin yapayim.

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

kuzu
                bu enflasyonist ortamda.
                halen bu yıl için %80 enflasyon beklenirken..
                bu index nasıl tepe yapmış olabilir.?
                havuç fiyatı çıkarken,bist düşecek mi.?
                nerdeyse tavşanlar aç kalacak..

havucun kilosu 30 tl olmadan bist düşmez..0.5 usd.....(A101 de)

Yorum

• smartinvestor
                  Tecrübeli
                  • 29 Kasım 2015
                  • 901

Hekimoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn Kuzu
                  Yazdıklarınızın muhattabı dostlarınıza sevgi ve selamlar.
                  Sizin bilgi ve öngörülerinizi çok yüksek ilgi ile takip eden forumdaşlardan birisi olarak , çok daha fazla yazmanızı canı gönülden isterim.
                  Sadece piyasa yazılarınızı değil , kültürel , tarih vb paylaşımlarınızı da merak ve iştahla izliyorum.
                  Size ve tüm forumdaşlara sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim.
                  Aynen katılıyorum Emmim

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

not artisi geldi mi.....NE OLUR...eger inandirici bir artissa....

derhal....

DERHAL.....DOLAR-TL YUZDE 10 DUSER....

dustu mu.....

yooo cikti....

deme ula....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

NOTUMUZ SUREKLI DUSERKEN....

kuzu....

HEDEF FEYZA topigini acti....mala yattik...yattigimiz kaartlar...en az 10 kat...20 kat...100 kat cikti...sattik.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

allah allah.....

yaaaa.....

kuzu bu....ipne deelll.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

NOTUMUZ SUREKLI DUSERKEN....

kuzu....

HEDEF FEYZA topigini acti....mala yattik...yattigimiz kaartlar...en az 10 kat...20 kat...100 kat cikti...sattik.....
                          biz sattik....HEDEF FEYZA yi kaciranlar....

geldiler.....vayyy mal almak ilzammis mamina cakayim deyip MALA DALDILAR....

10 KAT...20 KAT....100 KAT HAYALI ILE....

ne dedi onlara kuzu....

GECTI BORUN PAZARI....SUR ESSEGIN NIGDEYE....dolara yani.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

KAPITALIZM NEDIR....

VER PICE 50 MILYON DOLAR....BU UKENIN NOTU FEYZAYI ANINDA AL...

takan olur mu....bi tek ENAYILER.

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

niye düşsün dolar.
                              asgari ücret 800 usd olmuş.bürüt.
                              sanayici feleğini şaşırdı..
                              alışmış 200-300 usd ye..
                              doların düşmesi sanayinin iflası demek...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

LEM BIR BEN VARIM BU ARENADA....

GERCEYI HAYKIRAN....

Birakin haykirayim....gavatlar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information