vicente Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Not artışı ekonomik değilTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternot arttı cds de arttı ilginç
Siyasi İsveç sonucu
Ekonomi feci batik
Yorum
-
Bundan tam 3 ay önce Kuzu 80 dedi. Bende dikkat et 180 olmasın dedim idi.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok güzel..
Şimdi..
Grafik üzerinden çok kısa cevap vereceğim..

Şunu bekliyorsun..
Bu kadar kısa sürede böylesine bir düşüş öngörmek için ya INSIDER sindir....Yadaaa sen harici birisi olsa malsız kalmış hayaller kuruyor derdim..Kızmaca alınmaca yok
Diğer yandan kchol böyle düşerken alark için almaya başlıyorum diyorsun.Yani kendi içinde bir çelişki barındırıyor.Kchol de böyle düşüş öngörüyorsan endeks de de ciddi düşüş bekliyorsun demektir.
Endeks düşecekse alark da DAHA DA düşecek demektir..
O gün 4.78 dolar olan kchol bugün 5.60 dolarda
137 tl idi 180 tl. 3 aylık getirisi net yüzde 31. Aylık hemen hemen net yüzde 10 .
Düşer mi bu borsa.? Ocak sonu şelale denmiş. ? Olmuş mu ?.
Bugün 180 yakınca bi hatırladım.
Ki 15 20 gün önce 5.80 dolarları da görmüş kağıt.
Neyse molaya devam.
Yorum
-
Tazekuru Alıp yatmak varmış. [emoji23] Şaka bir yana, Yaşlı bir amca varya tüm sosyal medyada karşilaşıyorum, küçük sermayeli hisse deyip duruyor onun dışında BISTte dolar bazında kazanmak çok zor gibi. Hele zamanlamayı tutturamazsan yandın zigzaglarda kaybolur gidersin.

Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
Halkbank kafamı karıştırıyor yalnız 0.44 dolar şuan piyasa değeri 3.1 milyar dolar. 11 dolarları görmüş Halkbank ın değeri 60-70 milyar dolarları gördü mü, imkansız gibi hatırlayan var mı o rakamları ? Sermaye artırımları mi işi karıştırıyor acaba. Tahsisli sermaye artışı ne demek. 4 defa artırmış, 24,98-97,9-100,87-51,87 şeklinde.
Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
Kocholgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBundan tam 3 ay önce Kuzu 80 dedi. Bende dikkat et 180 olmasın dedim idi.
O gün 4.78 dolar olan kchol bugün 5.60 dolarda
137 tl idi 180 tl. 3 aylık getirisi net yüzde 31. Aylık hemen hemen net yüzde 10 .
Düşer mi bu borsa.? Ocak sonu şelale denmiş. ? Olmuş mu ?.
Bugün 180 yakınca bi hatırladım.
Ki 15 20 gün önce 5.80 dolarları da görmüş kağıt.
Neyse molaya devam.
Daha 390 a kadar gidebilir.
Yorum
-
10 dolara gider mi diyorsun, koç abiguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKochol
Daha 390 a kadar gidebilir.Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum

Yorum