Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Alin ve yatin dedigim tek kaart kaldi....halkbank....5 yil yatin dedigim....
4 tl den aldik bunu....yatacagiz....bunda yatmak sart.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bitcoin de büyük para kaldırdılar gerçek ralli oldu hem de dolar bazli işlem görüyor
Ralli budur
Zira altin bile 13 yildir asamadigi yerleri aştı gramcilar iyi kazandi
20 k lik vardi btc ana paramın yaklaşık 2 kati kar aldim miktar azdı pişmanlık duygusu
Buyuk parayı thy çöpü yerine btc bassam büyük para kaldircakmisim
2 meme elleyelim dedik thy çöpunde yediğimiz y. Haddi hesabı yok
Kağıdın bitikligine mi yanarsın kaçırdığın fırsata mi
Ralli Ralli diye gazlayip kağıtları perişan ettiler yine
Uzun Zaman sonra burdan bi cacik olmaz diyordum yönü bilmeme rağmen hatalı işlem yaptim
Zaten o basıyor Tuncer
Aylardir yıllardır
Bak btc kopmuş altin uçmuş dolar uçmuş abd borsaları tüm dünya borsaları uçmuş
Aklına gelebilecek hersey ralli yapti
Birtek bist bitik kagitlar 8 ay öncesinde
Bunu kim yapıyor
Ama akp çetesinin aciga satışlarından kazandığı paralar korkunç
zirve 9 dolar....suan orada....tekrar alma yeri 5 dolarda...tl bazli konusmam ben....oyle bir para yok...borsada.
MISAL....KAART 5 DOLARA INER....DOLAR-TL 50 ISE O AN....250 TL...
KAART 5 DOLARA INER....DOLAR-TL 40 ISE O AN....200 TL....
beklentim...alacagim yer....kaart 5 dolar...dolar-tl 36....180 tl...haziran gibi.
bu ZIRVE....iran savasa girerse olusur...hurmuzu kapatir.
ILK KURSUN....PETROL VE GAZ FIYATLARIDIR....AVRUPA COKER.
SON ONEMLI UYARI...BLANCOLAR...ENFLASYON MUHASEBESI....
blancolar aciklaniyor....enflasyon muhasebesine gore ilk ceyrek....
bir kaart....
F/K si 20....diyelim....
bilanco acikladi...K si yariya dusmus....
F/K bir gecede 40 a firlar...BU OLUMCUL SATISLARI TETIKLER...ve bu satislar basladi....
niye sattim gecen hafta...bu yuzden.
Türkiye varlık fiyatları dolar bazlı bile artıyor.
eskiden dolarla aldığını şimdi alamıyorsun.
bistde bundan nasibini aldı son 2 yılda.
dahada sürecek görünümü var.
bist100 haftalık dolar bazlı haftalık grafik.
tepesi 470 olmuş.
şimdi dolar 50-60 olursa
bistde 27-28 bin beklenir.
bu daha önce verdiğim bist hedefine uyuyor.
o zamanda yani bist 470 dolar olduktan sonra
dolar 60 üstüne çıkarsa filim kopar..!!!
Yorum