Tuncer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBatik sasa da ki milyonlarca mağdurun çığlıkları ise yaramış hergun twiter dan agliyorlardi
Sopaya biraz ara verilir bunda
Gecen sene çökecek dediğimde burada ne yazılar vardi patron demir sopayi bellerinde kirdi
Yorum
-
1.8013iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranladığım şu
1. seçim sonrası şimşek şutlanacak
2. yabancı yok
3. hiperenflasyon var
2.8054
3.8094 3 öngöruye 3 rakam
Yorum
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilinen bir durumu bir daha ısıtıp verdiler görünüm artmış
Bankalari yarin shortlarim ben
bankaların işi bitti bence
Yorum
-
o teknikci işi 8013 xu100=8654vopTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi baktım da bist 100 düşeni kırdığı halde viop30 kıramamış
Yorum
-
daha bitmedi benim isim onlarla....MAKATLARINDAN KAN ALDIM....vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bankaların işi bitti bence
GARAN alisik baaa...fekaat AKKIZ yeni...kizligimi bozdun lem ipne kuzu deyu davul caliyor kaltak.....orrospu....sana kim dedi 44 e cik...ciktin ni...kuzu gelir biner....ha ha ha
LEMMM BENIM PAYIMI VERMEDEN....PANKALARDA OPERASYONA IZIN VERMEM BEN...
BIRI 68 DEN....63 E...
OBURU....44 DEN 41 E....
makatlarindayim....kilcal damarlarini actim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
konuyu açsak hocambubico Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDouble three( expanding flat + barier triangle) 6600 hedefini guncellemeniz gerekebilir
En azindan ben oyle yaptim
Yorum
-
gelelim KENE-3 e....
KENE-3 DE....KASADA 300 PUVAN KARIM CEPTE...BI ONCEKI FURUSMA....
ELDE....9150 SHORT DEVAM....
ondada....150 puvan kardayim....kapayani ikiyim....DONUNU ALMADAN YAKASINI BIRAKMAM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum