Sabahin 9 undan beri 50 kere kafa patlatıp yorulup shorttan aldığım kadar yaklaşık 20 dakikada longdan aldim
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Önceki sayfalarda kaldı , yazmıştım , Şuan bir rallinin başındayız - içindeyiz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSıkıntıların dışında hergun bi yerlerin vurulması gibi
Abd faizi ve dxy düzeltmeyi bitirmiş gorunuyor
Yani fed den faiz indirimi beklemek 2024 belki 1 tane o da 2024 sonlarına doğru 3 bekleniyorduAbd faizi ve dxyURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dışarısı fena bozuyor
Yorum
-
9088 den kapattimvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9037 den shortlar long oldu
Short poz kilicdarogluna döndü yine boş kaleye gol atamiyor
Yorum
-
Ahanda o zaman biz ralli yaparız iştevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbd faizi ve dxy
Dışarısı fena bozuyor
Hep öyle çalışıyor bizim pala
Yorum
-
Bilinen bir durumu bir daha ısıtıp verdiler görünüm artmışURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankalarla ilgili dedikodu duyan varmı,
Bankalari yarin shortlarim ben
Yorum
-
İncirlik’in bebekleri yeniden gündemde
ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein davasıyla birlikte, çocuk kaçırma vakaları yeniden gündeme geldi. Bir dönem İncirlik Üssü'ndeki ABD'li askerlere satılan çocuklar konusu ise gizemini koruyor
Eski CIA şeflerinden Robert David Steele, şöyle bir itirafta bulunuyor: “Ben dünyadaki tüm ABD üslerinin kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Bizim dünya üzerinde 1000 tane askeri üs bulundurmamız konusunda insanların farkına varamadıkları nedenlerden biri de şudur: CIA, silah, uyuşturucu, altın, para ve küçük çocuk kaçakçılığında buraları kullanmaktadır.”
Ancak Steele'nin daha sonra mahkeme salonunda verdiği ifade, çok daha kan dondurucu:
“Amerika’da satmak üzere çocuk yetiştiren insanlar var. Ve bunların satışı nüfus kağıtları olmadan yapılıyor. Bu, kolayca öldürülebilirler, kimse onların nerede olduğunu sormaz demektir. Aynı zamanda uçaklar dolusu çocuk ithal ediyoruz, yine hiç belgesi olmayan çocuklar. Bu sadece çocuk istismarı veya çocuk cinsel köleliği değil, aynı zamanda çocuk işkencesi! Görüyorsunuz, adrenalize kan, satanist dünyasının kan içme törenleri var. Aynı zamanda çocukların organ almak için kullanılması var. Sonra ayin törenleri ve ritüel cinayetler var. Sistemi biliyorum, Dünyanın her yerinde casusluk yaptım.”Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum

Yorum