Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
SISE haftaya almaya basliyorum....zamani doldu....
biz SISEYI...1 YIL ONCE 2.75 DOLARA SATTIK....simdi...SISE 1.52 DOLARDA..yuzde 44 dustu...yuzde 40 KIRMIZI CIZGIMDIR....altinda....alirdimda....almadim yeni yilda alayim dedim.....
MALA YERLESME....1.52 DOLARDAN BASLIYOR 45 TL YANI....1.15 DOLAR ARASI HERYERDE SISE alacagim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
biz SISEYI...1 YIL ONCE 2.75 DOLARA SATTIK....simdi...SISE 1.52 DOLARDA..yuzde 44 dustu...yuzde 40 KIRMIZI CIZGIMDIR....altinda....alirdimda....almadim yeni yilda alayim dedim.....
MALA YERLESME....1.52 DOLARDAN BASLIYOR 45 TL YANI....1.15 DOLAR ARASI HERYERDE SISE alacagim....
Ex aşkım özledim 1 sene oldu
Kuzu hocam bu konuşulan dünya savaşına be dersin 2024 de olur mu böyle birşey
2021 sonunda açıklanan KKM sonrasında ralliye kalkan XBANK, XUSIN'e göre ciddi bir getiri sağlamıştı. Grafiğe bakılırsa ve KKM nin de sona erdiği açıklaması göz önüne alındığında devran dönebilir diye düşünüyorum.
Yorum