Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YENI YILINIZI KUTLUYORUM USAGLAR....

hediyem ise....

SISE haftaya almaya basliyorum....zamani doldu....

biz SISEYI...1 YIL ONCE 2.75 DOLARA SATTIK....simdi...SISE 1.52 DOLARDA..yuzde 44 dustu...yuzde 40 KIRMIZI CIZGIMDIR....altinda....alirdimda....almadim yeni yilda alayim dedim.....

MALA YERLESME....1.52 DOLARDAN BASLIYOR 45 TL YANI....1.15 DOLAR ARASI HERYERDE SISE alacagim....

MALA YERLESME KRITERLERI...VE YERLESME TAKTIKLERI....

EN ONEMLI KRITER.....DOVIZ SEPETIDIR....DS...

1DS=0.5 DOLAR+0.5 EURO

TURKIYE YA GIREN YABANCI....HEM AVRUPADAN....HEMDE ANGLO-SAKSON(amriki+ingilis) dir.

KRITER...DS BAZLIDA BIR KAART YUZDE 40 ALTINA DUSMUSSE.....O ARTIK HEDEFIMIZDIR....

bunu...

temel analize bakarak...kaardin ederi ile kiyasliyacagiz...

SISE...

bu iki kriteride sagliyor....
    .

MALA YERLESME TAKTIKLERI....SISE....

1....ILK ALIS 45 TL......100 LOT.....

2.....kaart yuzde 10 dustu....40 tl ye.....200 lot alis....

onemli...kaart yuzde 10 cikti 45 tl ye...100 lot satis...

ne kaldi 200 lot....maliyeti ne bunun 40 tl....BELE BELE YERLESIR KUZU....

KUS BAKISI....DS BAZLIDA SISE TEPESI 2.5....DOLAR BAZLIDA 2.75....SUANDA...DS BAZLIDA SISE 1.44 DE...DOLAR BAZLIDA 1.52....VE SISE YUZDE 44 DUSMUS....EDERI UYGUN....

ote yandan....SASA bu kriteri cooktan sagladi....emme almiyorum....36 tl de...emme ederi 12 tl civari...bunu saglayamiyor....BALONU YENI BITTI...35 DAN 12 YE DUSECEK KI...ALAYIM.

COK ONEMLI UYARI...SASA 4.2 DS DEN...1.2 DS E DUSTU...YUZDE 72...YUZDE 40 IN NEREDEYSE 2 KATI....AMA...ALMIYORUM...NIYE EDERI KRITERIMI SAGLAMIYOR....ALMAM.

NEREDE ALIRIM....12 ILA 18 TL ARALIGINDA....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BU MALA YERLESME 2 AY SURECEK....bi kac kaardimda 3 ay....

DIGERLERINI YAZMIYACAGIM....SISE yi ornek verdim....

BEN ARTIK MALA YERLESIYORUM....3 AY BOYUNCA....

NE YAPTIM....ALDIM....3 YIL YATTIM...2023 BASINDA SATTIM....1 YIL BEKLEDIM...SURE DOLDU...VE MAL ALIYORUM...

SATARKEN NE DEDIM....SATTIM....18 TL DEN DOLARA BINDIM....DOLARI 36 DAN BOZUP YENIDEN MALA BINECEGIM...DOLAR 30 DA....BEN BU 3 AYDA MALA BINERKEN 36 TL YE ULASACAKKTIR....

ONEMLI NOT...DOVIZ SEPETINDE ULASTI....IKI KATINA....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

sevgilerimle....turkun furuskan evlatlari...

BIRSEYE DIKKAT EDIN....

HICBIRSEY...HICBIRHUBAR....HICKIMSE...UZUN VADELI PLANLAMALARIMI BOZAMIYOR....GRAFIGI BEN CIZIYORUM.

ISTE bilgi...belebirbisey....

kuranin en onemli suresi tek kelimedir....

orada...yuce rebbim...okuma yazma bilmeyen bedevil muhammede....IKRAAA...diyor....adamin okuma yazma bilmedigini biliyor...ve fekaat IKRAAA diyor...OKUUU..diyor.

ben okuma yazma bilmem diyor mehemmed...onu korkunc bir sekilde sikip...KEMIKLERINI CITIRDATIYOR...ceza bu...

anlami.....

bu dunyayi ve herseyi ben yarattim...senin gorevin...okuyup ogrenip....benim yaratirken ki kullandigim sirlarimi ogren...

tek gorevle gorevlendirdim seni....INSAN-I MUKEMMEL OL...BENI KOPYALA VE SENDE YARAT....

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

Kuzu hocam birde şunu sorsam

Sen sermayenin ne kadarını bizim borsaya bağlarsın

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kuzu hocam birde şunu sorsam

Sen sermayenin ne kadarını bizim borsaya bağlarsın
            yuzde 30 u....

turkiyed yasiyorsan....

suan uc aletnatifin var...DOLAR...FAIZ...BORSA...

SUAN YUZDE 100 DOLARDAYIM....soyle yuzde 90 dolar...yuzde 10 VIOP...

BUNUN YUZDE 30 U BORSA YA...

YUZDE 30 U....DOLARDA KALMAYA...

YUZDE 30 UDA FAIZE....

YUZDE 10 U....VIOP a....

benim yuzde 10 VIOP la kazandigim...borsadan hep coktur...RISKIDE COK...2010 DA VIOP yuzde 10 nun temamini kaybetmistim....hayalim biliyor....

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

yuzde 30 u....

turkiyed yasiyorsan....

SUAN YUZDE 100 DOLARDAYIM....

YUZDE 30 UDA FAIZE....

YUZDE 10 U....VIOP a....
              Short olayı bitti mi hocam

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Short olayı bitti mi hocam
                bitmedi....MALA YERLESIRKEN...YERLESTIGIM MALLARI...SHORTLA HEDGE EDERIM...

BEN SHORT CAKARKEN....millet sanarki kuzu shortcu hep...halbuki girtlagina kadar maldadir...

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Ereğli için ne dersin hocam

Resesyon biter mi

Demir çelik satışları patlar mı yoksa 1 sene daha sürünür mü

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

KUZU....NIYE MALA YERLESIYOR....SEBEBI NE....

sebeb....SIRKET SAHIPLERIDIR....

kredi faizleri yukseldi....bir sirket sahibi sifir faizle parayi...BORSADAKI SIRKET HISSELERINI SATARAK ULASIR.....

YABANCI YATIRIMCI VE KUZU....bunu bilir....kademeli olarak onun sattiklarini alir...

8 haftada....turk borsasina 2 milyar dolar girdi....VE BORSA SUREKLI DUSTU....BU ALIM SINYALIDIR...BU SIRKET SAHABI SATIYOR DEMEKTIR.

asgari ucret 17 000....emme sirket sahibi 23 000 tl odeyecek iscisine....bu parayi NEREDEN BULACAK....kuzu bele sylere takar hep....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Ereğli için ne dersin hocam

Resesyon biter mi

Demir çelik satışları patlar mı yoksa 1 sene daha sürünür mü
                      EREGLIDE...35 TL DE ILK KADEMEYI ALMAK ICIN BEKLEDIM....36 TL YE INDI...BENI ALIMDA GORUNCE...yuzde 20 yukari basti ipne....ALAMADIM....

simdi 41 tl...yani 1.38 dolarda....ben onu 2.94 dolardan sattim 1 sene once...1.20 dolardan alacaktim...1.23 e indi bana vermedi....yuzde 54 dusmustu....

ikinci alacagim kaart bu....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

unutmayin....

FELAKET TELLALINI OKUMUYACAKSIN....RUZGARA GORE KONUSANI OKUMUYACAKSIN...TREN ESKISEHIRDE....adam yorum yaziyor....tren izmite giderse Istanbul kesin....polatliya giderse Ankara kesin...bu kus beyinliyi okuyorsan....SENDE KUS BEYINLISIN....

NEYE BAKACAKSIN....REALITY ye....

yuce rebbimin yarattigi 4 MEVSIME....

iste o 4 mevsim...PARANIN...DOLARA...ORADAN FAIZE...ORADAN BORSAYA....ve sonbaharda....EKTIKLERINI BICERSIN....

yuce rebbim....DUNYAYA DON DEMIS...hem kendi etrafinda hemde gunesin etrafinda....

sen....bir enerjisin...ISIKSIN...GUNESTEN KOPMUS...

GUNESE KOSACAKSIN....GUNES HAYATTIR...O YOKSA...HAYAT YOKTUR.

ISTE BEN....

YILLARDIR....GUNESE KOSUYORUM....YORULMADAN.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

KUZU....NIYE MALA YERLESIYOR....SEBEBI NE....

sebeb....SIRKET SAHIPLERIDIR....

kredi faizleri yukseldi....bir sirket sahibi sifir faizle parayi...BORSADAKI SIRKET HISSELERINI SATARAK ULASIR.....

YABANCI YATIRIMCI VE KUZU....bunu bilir....kademeli olarak onun sattiklarini alir...

8 haftada....turk borsasina 2 milyar dolar girdi....VE BORSA SUREKLI DUSTU....BU ALIM SINYALIDIR...BU SIRKET SAHABI SATIYOR DEMEKTIR.

asgari ucret 17 000....emme sirket sahibi 23 000 tl odeyecek iscisine....bu parayi NEREDEN BULACAK....kuzu bele sylere takar hep....

Şişe alacaksın ama şişede durum tam tersi

Patron satan yabancı nın ve fonun malını alıyor Kap atıyor

Yorum

• hayalım
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 822

yuzde 30 u....

turkiyed yasiyorsan....

SUAN YUZDE 100 DOLARDAYIM....soyle yuzde 90 dolar...yuzde 10 VIOP...

YUZDE 30 UDA FAIZE....

YUZDE 10 U....VIOP a....

benim yuzde 10 VIOP la kazandigim...borsadan hep coktur...RISKIDE COK...2010 DA VIOP yuzde 10 nun temamini kaybetmistim....hayalim biliyor....
                            He cok iyi biliyom. Buralara kacarak evliligimi kurtardim ve g.t acisini anca iyilestirdim. Aklima geldikce hala sancimiyor degil. Cok bilmis birinin dumen suyuna takilip onu takip edince beni jilete cevirdiler. Deri gocuklu adamlar basortume aldirmadan ustume covdurduler . Olu nomuresi yapip canimi kurtardim. Ulee donmek icin bilet parami bile Avustralya devleti aldi. Cok bilen yuzde onunu yitirmis ben tamamini. Zaman herseyin ilaci usaklar. Edindiginiz tavsiyeleri bilgileri kendi eleginizden geciriniz, kalbur yetmiyor.

Yorum

• kurt
                              Tecrübeli
                              • 20 Aralık 2022
                              • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Şubat vade 8700 CALL OPSİYON sattım.....

pozisyonum doğruysa fiyat ve zaman beraber bana çalışacak...

yanlışsa viop endeks kontratıyla hedge edeceğim...Kar alımı içinde viop endeks kontratını kullanabilirim...

viop şort pozisyonlarımın tamamını kapattım...

sadece şubat vade 8700 call satış kaldı...

portföy 10 seçilmiş hisse..Bugün hisselerime ilave yaptım...Hisselerim kazançlı ve 2024 için çok ümit verici .itinayla seçtim....
                              Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Misafir

7650>8013 ?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information