kapanıs da detaylı resim cizeriz, renklerin anlamından bir seyler çıkar belki, simdilik 5dklık k yesil, 60lık i yeşil takip edilmeli
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
"Yurt dışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 8 Aralık itibarıyla: +562,4 milyon USD"
yukardaki haberle borsa agresif alındı...habere kadar daha sakindi.......Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
yurt dışı yerleşikler hisse stou artar tabii, 7 den 70 e hissede yatırım yapıyorlar, bizde, 50 den sonra tahvile, birde hızlı yaşa genc öl misali bitli coinekurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Yurt dışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 8 Aralık itibarıyla: +562,4 milyon USD"
yukardaki haberle borsa agresif alındı...habere kadar daha sakindi.......
Yorum
-
Aldığım iki hisseyide satmayacağım..Hisse alımlarına başladım yani..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDönüyormuyuz ,yoksa bir kez daha DISRUPTIVE BEHAVIOR mı ?
Kesin olan bir kez daha DISRUPTIVE BEHAVIOR yaşanıyor olması....
7720 önemli , üstünde kalırSA yeniden bakarım...
Dün bugün portföyüme iki hisse aldım..Biri savunma sanayi ,diğeri holding..
Eğer bugünkü yükseliş bir dönüş değil ,bir kez daha DISRUPTIVE BEHAVIOR ise , karşılığında DUBLE ŞORT pozisyon açacağım...
Benim için HİSSE AVI başlamıştır..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
İçinde Almanya gibi dünya devi 10 larca şirketi olan İngiltere gibi son 300 senedir kapitalist düzenin başkentini barındıran isviçre gibi dünyanın kirli para kasası olan kendi içinde birliğini tamamlamış terör sorunu olmayan fransa gibi sömürgeci ülkeler birliğinden , terör sorunu olan bütün dünyanın gözü önündeURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturkiyenin satın alma gucu avrupanın yuzde 33 altında imiş, neresi garip sayın tuncer
çevresinde 40 milletin at koşturduğu iş çevirdiği bir coğrafyada kendi içinde ayrışmış bir halka sahip hammadde ve enerji gibi en temel ihtiyaçlarının hepsi ithal bir ülkenin alım gücünün yüzde 33 az olması..
Ki TR de süper kayıt dışı bir ekonomi var reelde 33 değil çok daha az bence ..
Yani???
Bilemedim be..
Yorum
-
Likit fonların bileşik getirisi bile %50 leri aşmış durumda,
Dün metroda yanımdaki genç kız arkadaşına 500 bin Tl sine aylık 18 bin faiz olduğunu anlatıyordu.
Bundan 2 ay önce gençler arasındaki muhabbetler Astor mu alalım Gesan mı şeklindeydi.
Erken uyanan yerli yatırımcı borsadan kaçtı faize yerleşti.
Kim ne derse desin faiz borsanın en büyük düşmanıdır.Bakmayın siz 1 aylık faizi 1 günde alıyorum borsadan muhabbetine..
Bizim milletimiz garanti parayı sever.
Yabancı da kendisine kur garantisi verilmeden gelmez. Biz de yalancı baharlarla avunuruz." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Jöle 8 bin short kapamışvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterJöle short kapatıyor
Aksam pastada goruruz
Tamamen 3 lu ekibin short ve açık kapanmasıyla tepki oldu
Muhtemel uyari geldi nefes alsınlar şeklinde bir tepki
64 bin short u var jolenin
Haftaya sopa devam edebilir
Yorum

Yorum