tuncer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tuncer....grafigi ben ciziyorum....onlar degil....niye korkiyim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
girniziya boyadim.....karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2012 sonuna doğru yatırım yapılabilir seviyeye gelmiştik. ( fitch )
bu çok önemliydi. Not olarak türkiye için zirve noktadaydık. (borsada öyleydi)
şimdi ise not olarak çöp seviyesindeyiz.
Ters noktalardayız o yüzden dikkatli analiz etmeli.
tl bazında zirvelere yakın noktadayız evet.
Ama dışarıdan o grafiğe kimsenin baktığını sanmıyorum.
Bu noktadan (çöp seviyesinden) çıkış sinyali bana göre orta ve uzun vadede dolar bazlı rallinin işaretidir.
Evet ekonomi ile ilgili çok fazla negatif durum var. Ama enflasyon ve faiz konusunda bir kararlılık olursa görece uçurumun kenarından en azından biraz uzaklaşırız.
özellikle dış politikada da çok önemli ters dönüş hamleleri yapılmaya başlandı. Bunun nedenlerini seçimlerden sonra görüp öğreneceğiz bence.
Seçimlere kadar da bir dip yada yatayda salınım mümkün.
Orta ve uzun vade de hedef belli bence.
Aslında sevgili babo'da gelse, fikrini yazsa (çizse) süper olur.
Bana göre dolar ve euro bazlı grafiğin duayeni o.
Ondan da bir iki kelam duymak isteriz.
MALDAN CIKMAK UCUN....SON DARBE OLABULEBILIR....ve oyle....
mal dagitimi....2.80 ile 3.10 DOLAR ENDEKS arasinda....KEFERE VERDI...takasta yuzde 30 mali olan KEFERE...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KARATAY....
dolar bazli bir graf yap....simdiki 3 dolar endeks tepesi ile geride iki tepe daha var 3 dolar civari....o ikisine bir trend cizgisi at....birde ona parelel ve as...
dibi....1.8 dolar olacak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MAL DAGITIM PROSESLERI....
endeks muhendisligi uygulamasi...ESASTIR...
endeks yuzde 15 duser....kaartlarin cogu yuzde 40 ila yuzde 70 arasi duser....
YERLER CESED DOLUDUR....cogu kokuyordur....
VEEE FEKAT.....ENDEKS ASLA DUSMUYECEKMIS GIBI DURUR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bunu gorebiliyorsan benim gordugum gibi....bicmelisin....maliyet yukseltme ile.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NE VAR ELLERINDE....BIR TURLU MUSTERI BULUP SATAMADIKLARI BANGALAR....
EEEEEEE....nereye kadar...yawrimo....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu iste.....Mehmed simsek kovulmazsa....dibimiz 1.95 dolar endeks....kovulursa dibimiz 1.4 dolar endeks....Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
karatay....
senin biraz calisman lazim....bu graflari birlestir...surekli yaz....
senden cok faideleniyorum....AKLIMI YARAT mama yardim et.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Şahsen bir not güncellemesi bekliyordum. Ama piyasayı öyle bir beklentiye soktular ki bilerek açıklamadılar.
Sevgili Kuzu'nun tahminleri doğru çıkacak büyük ihtimal..
Şahsen seçimlere kadar tekrar bir dip yapacağımızı bende düşünüyordum.
O zamana kadar grafik biraz daha olgunlaşır.
Ondan sonra da not artırımları gelir.
Ama sanırım önce bir Beyaz Saray ziyareti olacak.
Yorum
-
degistirse....artirsa...MEVCUTLAR SATIP KACACAK....YABANCI 3 DOLAR ENDEKSE GELMEZ...HUKUK SISTEMIMIZ MALUM....SIYASI SISTEMIMIZ MALUM....BUNA GELEN YABANCI....AKLINI PEYNIR EKMEKLE YEMIS BIYIKLIDIR....KENDISI IKTIDARDIR...ehhhh o gelir....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMoodys pas geçti
Notu değiştirmediYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
buyu ben yabanciyim....
1 dolar endekste MALI ALDIM....3 DOLAR ENDEKSTE MALI GELENLERE VERDIM.....
bekliyorum.....1 YIL OLDU...
niye 1 yil oldu...normalde 6 at yeterli....
emme....SECIMI AKP KAZANAMAZSA DIYE KORKUP SATIP YURT DISINA KACANLAR....SECIMI AKP KAZANINCA GERI GELDILER....ALDILAR TEKRAR 3 DOLARA CIKTIK....ARTIK GELECEK BIR PARA YOK.
BEKLIYORUM...
3 dolar endeksten 1.95 dolar endekse dusmesini....duserse....gelir mal alirim...yogusa mal almak...AKILLA BAGDASMAZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NE DIYOR BU GRAFIM....7200 endekse diyor....ADI SON KALE....BURASI TUTMAZ ISE....SELLELE BASLIYACAK....8500-7200=1300 PUVAN...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani....7200-1300=5900....yani eski tepe 5700....
hicbirsey...HICBIRHUBAR...KUZU nun dediklerini ve cizdiklarini degistirmez....USULET VE SUHULET ICINDE....GIDIP 5700 U OPECEGIZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum