kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tessekkurler ediyorum....Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVarolasın Kuzu hocam Bir geldin pir geldin.
Bu dönemi öngörünlerin sayesinde sıyrıkla atlatıyoruz.
Analitik zekan karşısında saygıyla eğiliyorum
biliyorsunuz....SECIMI AKP KAZANDI VE O GUN YAZDIM....ben bu piyasadan komple cekiliyorum dedim....
simdi geldim...SHORTLADIM....TIR YUKLUYORUM SHORTTAN....VE YAZIYORUM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
uLENN, ben ne yazem daha? Sen bu nomuralari, oyunlarini kimden ve nasil ogrendin taa dogu anadoluda coban ola ola?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevetttt...konuya donelim...FURUSMA-1 bitti....
yazdiklarinizi okudum...FAYDALANIYORUM....yuz kisi yazacak dedim....yazin bakem....
Yorum
-
Kuzu hocam.
Merkezi kayıt kuruluşu MKK verilerine göre borsada yatırımcı sayısı 17 ekim itibariyle 8 milyonu aşarak rekor kırmış.
Pay senedi portföy değeri 11.08 trilyon TL. olmuş.
15-29 yaş arası genç yatırımcı eylül 2023 de bir ayda 600.000 kişi artmış ve 2.2 milyon kişi olmuş.
8 milyon yatırımcının yarısı son bir yılda borsaya girmiş.
Borsaya yeni gelen 5 milyon 104 bin yatırımcının %35 den fazlasının ve eylül ayında borsaya gelen 1milyon 517 bin yatırımcının %40 ı gençlerden oluşuyor.
Bir çoğunun halka arz kaynaklı yatırımcı olması mümkün.“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
Baktım özele yok birşeyhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEN IYISIMI tUNCERIN GULAGINA FISILDIYIVER YANI OZELINE YAZIVER.
Yorum
-
-
Yorum
-
Xu100 de, vade sonuna kadar (7 iş günü) 8700 8800 bekliyorum.
çok çılgınca geliyor bende inanamadım görünce ama durum onu gösteriyor.
oraya gelirsek , gelince bir daha bakmak gerebilir.
810 820 arası , grıtlak long maliyetli bekliyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Kuzu Emmim,
Alemin kralı olduğunu bir kez daha gösterdin...
Emeğine yüreğine sağlık....
Aynı yönde olmadığımız zaman uyarılarını hep kulağıma küpe yaptım ve çok şükür hasarsız anlatıyoruz..
Var olasın, şen olasın...
Yorum
-
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
NİYET BELLİ İSRAİL BATI ŞERİA'DA BÜYÜK ÇATIŞMA KIŞKIRTIYOR, KÖYLER BASILDI!..
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
elmas13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMüthişsin kuzu üstadım.Farklı bakış açın hepimizi aydınlatıyor.
Sent from my iPad using Tapatalkcok tessekkurler ediyorum usaglar....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmim,
Alemin kralı olduğunu bir kez daha gösterdin...
Emeğine yüreğine sağlık....
Aynı yönde olmadığımız zaman uyarılarını hep kulağıma küpe yaptım ve çok şükür hasarsız anlatıyoruz..
Var olasın, şen olasın...
haftaya CUMA gunu....ikinci gurup TIRLARIMI yukleyecegim...BIST 100....6800 DE....7500 DE BIRINCI GURUP tirlarimi yukledim....
gordunuz....izlediniz....secim gununden sonar kayboldum...EKIM BASI GELIP KENE yi actim...SOYUYORUM SOGAN GIBIM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum