Tuncer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
IRAN....yalniz degil...FURURSAN...FURURUM DIYOR....GEMILER IRAN ILE OMMAN ARASINDA...basra korfezinin agzindalar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
PARA NEREDE....
digelim bir para var....AKACAKTI TURKIYEYE....AKABILIR MI ARTIKIN....
DIGELIM BIR PARA VAR TURKIYEDE....durabilir mi turkiyede....
bendeniz...hisabimi bunlara gore yapiyorum....
kontrollu kaos....
anlami...
YIKACAKSIN KI YAPASIN....yaklasan yaklasacak ki...KORKUTASIN.
missal....ISRAEL TEMAMEN ORTADAN KALKSA...ne yaptin...yiktin...NEYI YAPACAKSIN KI...KAPITALIZM COKMESIN....AMRIKI DUNYAYI BIR 50 YIL DAHA YONETSIN.
dusunurken...SURU GIBI DUSUNME....
sen...suru degilsin...SEN ARD ARDA BUYUK DEVLETLER KURMUS BIR IRKIN EVLADISIN.
NEYI GORECEKSIN....baktin mi....
NATO TUM GUCUNU KULLANDI...emme...UKRAYNADA YENILDI....
bir dusun....
suan en guclu ordu kimde....savasabilecek ve yenecek....TABII KI TURKIYEDE....
OYLEYSE...bunu dunyaya gostermeliyiz....
gorurse bunu dunya....TUM PARA TURKIYEYE AKAR...PARA KENDINI KORUYACAK ORDU ISTER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Çok farklı bakış açısıkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPARA NEREDE....
kontrollu kaos....
anlami...
missal....ISRAEL TEMAMEN ORTADAN KALKSA...ne yaptin...yiktin...NEYI YAPACAKSIN KI...KAPITALIZM COKMESIN....AMRIKI DUNYAYI BIR 50 YIL DAHA YONETSIN.
bir dusun....
gorurse bunu dunya....TUM PARA TURKIYEYE AKAR...PARA KENDINI KORUYACAK ORDU ISTER.
Peki nerde gösterecez ordumuzun gücünü gazzeye giderek değil sanırım
Bana kalırsa bu curcunada Musul Kerkük alıverelim gitsin kim hayır diyecek
Tutanın elinde kalıyor bu işler
Ama nerde bunlarda bu vizyon
İşleri güçleri ülke ülke gezip para aramak ( bakın burada aramak fiili kibar olsun diye kullandım )
Dolar yükselecek diye çıkıp israil aleyhine açıklama bile yapamıyorlar
Yorum
-
Yurtta sulh, cihanda sulh, unutmuşsun kuzu, seni tekrar okula gönderelim, paradan önce değerlerle kuruldu cumhuriyet, iki kuruş para yapıcan diye ulusu hiçemi sayalım. Şakamı bu
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPARA NEREDE....
kontrollu kaos....
anlami...
bir dusun....
gorurse bunu dunya....TUM PARA TURKIYEYE AKAR...PARA KENDINI KORUYACAK ORDU ISTER.
Yorum
-
Kara harekatı ileri bir tarihe ertelendi. Şavaş soğumaya bırakıldı, tıpkı ukrayna savaşı modeline evreleneceğini düşünüyorum. İsrail kara harekatını bana göre çok erken dillendirdi, bu yüzdende korku dağları saramadı. İran ın yalandan atıp tutması da iş görmeyecek gibi. Beklentim bir anda dik bir hareket; Altın için aşağı, borsa için yukarı. YTD
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evett...cuma TIRLARI YUKLEDIM....ve dedim ki...pazartesi SUHULET....YUZDE 3,5 CIKIS....
BENIM UCUN ANLAMI....SHORTU CAKMAYA BASLA...KENE 1 I YEDDICEDDINLEYE DONUSTUR....7800 DEN 6800 E OLACAK DUSUSE POZIZYON AL.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HICBIRSEY....HICKIMSE...HICBIRHUBAR....BENI BU IPNEYI SOYMAKTAN ALIKOYAMAZ...
cunkii.....
BEN KUZU YUM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
JPMORGAN....
26 EKIMDE FAIZLERI 500 PUVAN ARTIR DEDI...BU BORSADAKI KREDILI ISLEM YAPANLAR UCUN BIR FELAKET.....
Bizim ucun ise bir NIMET....BUNA OYNANIR...BUGUNKI CIKISIN OLACAGINI CUMA GUNU...BU BILGIYE DAYALI BILIYORDUM.
BOFA...
BUNUN ISLEMLERININ YUZDE 80 I KREDILI ISLEMLER....26 ekimden sonar tarragimi bu buyuklukte islem yapar....kimse o....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgili bos....boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYurtta sulh, cihanda sulh, unutmuşsun kuzu, seni tekrar okula gönderelim, paradan önce değerlerle kuruldu cumhuriyet, iki kuruş para yapıcan diye ulusu hiçemi sayalım. Şakamı bu
BAHCELIYI oku....turk devleti...onun agzindan konusuyor....
yukaridaki yazim...onu okuduktan sonar yazildi...NIYET...TURK DEVLETININ NIYETINI TERCUME ETTIM.
BEN...finansal piyasalarda FURUSAN...BIR AKINCIYIM...AKTOLGALI BEYLERBEYIYIM...BU NIYETLERI BILIRIM....KANIMDA VAR.
VE PARAYI...BU BILGILERLE YAPARIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yapmadığımı yapıcamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevett...cuma TIRLARI YUKLEDIM....ve dedim ki...pazartesi SUHULET....YUZDE 3,5 CIKIS....
BENIM UCUN ANLAMI....SHORTU CAKMAYA BASLA...KENE 1 I YEDDICEDDINLEYE DONUSTUR....7800 DEN 6800 E OLACAK DUSUSE POZIZYON AL.
İlk defa yarın short basıcam
Açılın ben geliyorum
Bak kuzu hocam ben short açarsam endeks deli ralli yapar he sonra kızma
Yorum
-
Gerekirse,
Gazze'ye de girilir.
Siyonistlerin 40 yıllık planı,senin G.Doğu Anadolu Bölge'ni önce PKK ile sonra FETÖ ile,
Büyük İsrail yapma planını görmezden gelmek istemiyorsan!!!
Fırat Kalkanı ile başlayan harekatların devamında ne yapılacağı bellidir.
Mavi Vatan'a da sahip çıkmak adına da...
10 yıl sonrası için Amerika ve İsrail'in durumunu, ömrümüz varsa ne olacağını göreceğiz.
21.Y.Y.'ın gidişatını Türkiye belirleyecek diye boşuna yazmıyoruz.
Kısaca,''Yurt'ta Sulh,Cihan'da Sulh'' lafla olmuyor.
Yorum

Yorum