Lakin dolarda durum başka orda hükümet baskisi var gitmeyebilir
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://www.youtube.com/shorts/YEvmbtwzH9E
https://www.youtube.com/shorts/sJ1pfMoXbK8
https://www.youtube.com/shorts/MYUSIcb4qyU
icimizdeki ziyanistlere ve onlarin etki ajanlarina bakin ve iyi taniyin.
O lagim fareleri vatan savunmasi yapana tecavuzcu,
adina yerlesimci denen ev yakan zeytin agacini kesen cocuklarin kafasina sikan evinden topragindan kovdugu musluman hristiyan farketmez arabin yerine konup hem malina hem canina hem vatanina tasallut olan yerlesimci denen eli silahli eskiyalara sivil derler.
Alevi kurumlarından Filistin çağrısı: ‘ikinci Kerbela olmasın’
Alevi Bektaşi kanaat önderleri İsrail saldırganlığına karşı çıktı. ‘Biz Kerbela’dan beri mazlumdan yanayız.’ dediler. Emperyalist ziyanist kuvvetleri lanetleyen kurum temsilcileri başta Türkiye olmak üzere devletler nezdinde vahşeti durduracak somut adımlar atılması için çağrı yaptılar
Kemalim....butun kabahat IRBAHAM da....
yuce rebbim buna cocuk vermiyor....100 yasina kadar...bu yalvariyor ver diye...
veriyor....iki tane....
ISHMAEL arablarin dedesi....ISAC yahudilerin dedesi....
yuce rebbim...ula irbaham....ele bi poh yedin ki....
BUNU YEDDI CEDDIN TEMIZLIYEMEZ DIYOR....arablarda...yahudilerde irbahamin ceddi.....TEMIZLIYEMIYORLAR.
o degilde....yuce rebbim...butun vaktini bunlarla ugrasmaya ayiriyor...bize ayiracak vakti kalmiyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evet o....DOLAR ENDEKSTE CIKIYOR....PARELEL....AMRIKI HISSE SENETLERIDE GOCECEK YAKINDA...ARALIK.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZırt pırt telefona bildirim geliyor
Abd 10 yıllıkları yine zirve kırdı diye
Bu 10 yıllıklar kuzu hocamın dediği tahviller mi
ELE BIR OYUN KURDUK KI MOSHE ILE....HERSEYI....BILDIGIN HERSEYI...YERIN DIBINDEN ALACAGIZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ETRAFIMDAKI....FILISTIN TARAFTARI YAHUDILERE....USLU DURMAZSANIZ....ISRAEL PASAPORTUNU REVOKE YAPARIZ MESAJLARI GELIYOR....
oyun buyuk.....yakinda urus la barisir bunlar....URUS...irana furani fururum dedi.....IRAN a atom bumbasini verdim diyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
incil ve tevratta....MELHAME-I KUBRA....soyle anlatiliyor...
kuzeyden(urus) gelecek ordulara....dogudan(pers) gelecek ordular katilacak...MEGIDO daginda ISRAEL yokedilecek....
BIDEN gemileri o dagin hizasina cekti...URUS menzilimdesin dedi....LATAKIA da....
ORTODOKS HIRISTIYANLARLA SIA MUSLUMANLAR BERABER....
SUNNI MUSLUMANLARLA BATI BERABER....
SAVASIN ADI....ARMEGADON.....
FILSTINLI SUNNI MUSLUMANLAR HARIC....digger tumu bati ile beraber...halklari degil HUKUMETLERI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
FED destek ucun faizi artiracak....DOLAR UCACAK....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet o....DOLAR ENDEKSTE CIKIYOR....PARELEL....AMRIKI HISSE SENETLERIDE GOCECEK YAKINDA...ARALIK.
ELE BIR OYUN KURDUK KI MOSHE ILE....HERSEYI....BILDIGIN HERSEYI...YERIN DIBINDEN ALACAGIZ....
30 TRILLION DOLAR BORCU VAR AMRIKININ....BORCLANABILMESI UCUN...HAZINE BONOSU SATMASI ILAZIM....SATMASI UCUN DOLARIN FIRLAMASI....HERSEYIN COKMESI ILAZIM...YOGUSAM AMRIKI COKER.
HERB arti FED....TUM YABANCI OLIGARG PARALARINI CEKERSE AMRIKIYE....AMRIKI KURTULUR...MOSHE ILE BEN SERVETIMIZI 10 KAT CIKARIRIZ....
YOGUSAM....HEM AMRIKI BATAR....HEMIDE BIZ AVUCUMUZU YALARIZ...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
CIKMIYACAK....cikacakmis gibi yapip...YENI BIR DUZENDE ANLASACAKLAR....kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYazdıklarınızdan Anlaşılan dünya savaşı çıkacak. Biz ne olacağız bu durumda? Güvenli liman mı proxy mi yoksa tarafsız mı
Peki savaş olmadan bunun bir yolu yok mu
anlattiklarim....yayilan korkuyu tanimliyor...OLACAKLARI DEGIL...EKONOMIK DENGE....TEK HEDEF VAR....EKONOMIK DENGE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BENI IZLE....korku tavandayken...beni izle.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSavaş olmayacaksa dibe yakın yerden mala yatmalı
Bist için 1 dolar bekliyoruz hocam
BIST 3 ayda ancak duser dedim...8 milyon acemi yatirimci geldi...o nedenle SELLELE yok.
ekim...kasim...aralik...3 aya yayili dusus....
EKIM BASI GELDIM...KENE SHORTU CAKTIM...
dedim ki...bir yildir calisip cabalayip getirdikleri 5500 den 8500 cikista olusan pparayi...
ben 3 ayda....8500 den 5500 e dususte ellerinden alacagim...
netce itibari ile...BEN HAMMAL DEGILIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
O zaman dip beklentimiz belli 5500 bandıkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBENI IZLE....korku tavandayken...beni izle.
BIST 3 ayda ancak duser dedim...8 milyon acemi yatirimci geldi...o nedenle SELLELE yok.
ekim...kasim...aralik...3 aya yayili dusus....
EKIM BASI GELDIM...KENE SHORTU CAKTIM...
dedim ki...bir yildir calisip cabalayip getirdikleri 5500 den 8500 cikista olusan pparayi...
ben 3 ayda....8500 den 5500 e dususte ellerinden alacagim...
netce itibari ile...BEN HAMMAL DEGILIM.
Peki dolar bazlı 1 dolar ne olacak hocam
Yoksa 3 ayda dolar 55 mi olacak
Seçimden önce bu iş nasıl olacak hükümet doları bırakır mı
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO zaman dip beklentimiz belli 5500 bandı
Peki dolar bazlı 1 dolar ne olacak hocam
Yoksa 3 ayda dolar 55 mi olacak
Seçimden önce bu iş nasıl olacak hükümet doları bırakır mı
DOLARI TUTAN KIM....suudi...birlesik arap swaplari....onlaar ne yapara kafa yor...bizim hukumet dolar basamiyor...IBRAHIM ACCORDU IMZALADILAR...SUUDI DE IMZALIYORDUKI BU OLAY OLDU...
IBRAHIM ACORD....AMRIKI+AVRUPA+ISRAEL+SUNNI ISLAM....bu ittifak...
kime karsi...
URUS+IRAN(TUM SIA ISLAM)+CIN
tayyip beyi...hic boyle sus pus gordun mu sen...iste o swaplar agzini bantliyor....
dusun...hamas...musluman kardesler tarafindan kuruldu...tayyip bey ve Qatar emiri ortak lideri....
lemmm olum...turk televizyonlari izlemeyin...iktidar veya muhalefet yanlisi farketmez...KOMPLE CAHALET AKIYOR ONLARDAN.
BAK NE DEDIM....IBRAHIM ACCORD...yani DOLAR hegemonic guc...yani mars mars amriki hazine bonolari.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum