Vurulan hastane hristiyan araplara ait bir hastane imiş. 100 yıllık...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ABD Başkanı Biden'ın İsrail'de yaptığı açıklama:
İsrail kendini savunmak için ne gerekiyorsa yapabilir, bunun olmasını da temin edeceğiz.
İsrail halkını olağanüstü kahramanlığı için tebrik ediyorum.
Anladığım kadarıyla Gazze'deki hastaneyi İsrail bombalamamış.
Yorum
-
Gram da makas yüksek bunda yok biliyorumTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervicente altıns1 güzel marj yakaladım
ancak anlamadığım altın yüzde 1.5 yükseldi bu yüzde 4 nedendir ki
Jöleli yine fena satiyor
Yorum
-
yine endeks iyi dayandı 7900 tutuyorvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGram da makas yüksek bunda yok biliyorum
Jöleli yine fena satiyor
Yorum
-
Bunak biden seçildiği gün dünyanın birçok yerinde savaş çıkaracağını söylemiştim biz dahil
Pust şimdilik bize bulasmadi umarım geberir gider yürüyemiyor itoglu it
Bunları derken bu forumda yazan bir avel vardi
Noldu savaş çıkaracaktı hani diodu biden
Bilin bakalım o avel in adi ne
Sasa da da ezdim o aveli
Gundwane aveli okuyon dimi burayi
Yorum
-
KENE 3 kapatıldı..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarin yuzde 5 eksi acip....yuzde 7 eksiye gececegiz....KENE 3 kapatilacak....
o an yazamam doluyum...simdiden yazayim....
Kalan şortlarla devam...
hedef yerin dibi......
selam ve sevgiler..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
ABD filistin de sahaya indi inmesine de şimdi çok sessiz olan bi devlet var İlondra ve kral charles
yahudiler londra politikaları ile urus ukrayna savaşı sonrası boşalan odessa ve Büyük Hazarya projesi kapsamında göç ettirilmeye zorlanıyordu
Abd durun biyere gidemezsuz sizin tarihi torpahlarınız burası musa burada kızıldenizi ikiye bölmedi mi diyor
büyük Roma ve büyük Hazarya fitili ateşlendi ,zengin yahudiler vadedilen torpakları bırakıp yeni yerlerine yerleşecek
Kalan aşırı dinci olan müsüliman ve siyonistler kimse kalmayınca ne edecek nasıl eğlence bulacaklar çok merak ediyim
artık suud ailesi ve bea başta zengin arap hanedanları çölde inşa edecekleri 7trilyon dolarlık yeni oyuncakları ile ilgilenmekte yarımada yıkılsa ne..
devletlerin verdiği tepkilere bakılırsada bölgede bi çok aktörün etkısız eleman durumuna düşmesi sakince izleniyor
herkeş yeni aktör ve kurulan yeni oyunda yerini almak uğruna olaylara halkların katledilmesine gözlerini ve kulaklarını dıkamış durumda
şimdi önümüzdeki dönemin satış dalgasına konu olacak olayı bügünden size rahatça söyleyeyim
Çekik gözlülerin tayvan da başlatacakları işgal operasyonu onunda zemini taşları ukrayna ve son filistin olayları savaşı sonası döşendi
rastgele....uzun zaman sonra eccükde de ben saçmaladım parası ile dğil ya sırayla selematle
Yorum
-
https://www.youtube.com/shorts/sJ1pfMoXbK8
https://www.youtube.com/shorts/MYUSIcb4qyU
icimizdeki ziyanistlere ve onlarin etki ajanlarina bakin ve iyi taniyin.
O lagim fareleri vatan savunmasi yapana tecavuzcu,
adina yerlesimci denen ev yakan zeytin agacini kesen cocuklarin kafasina sikan evinden topragindan kovdugu musluman hristiyan farketmez arabin yerine konup hem malina hem canina hem vatanina tasallut olan yerlesimci denen eli silahli eskiyalara sivil derler.
Alevi kurumlarından Filistin çağrısı: ‘ikinci Kerbela olmasın’
Alevi Bektaşi kanaat önderleri İsrail saldırganlığına karşı çıktı. ‘Biz Kerbela’dan beri mazlumdan yanayız.’ dediler. Emperyalist ziyanist kuvvetleri lanetleyen kurum temsilcileri başta Türkiye olmak üzere devletler nezdinde vahşeti durduracak somut adımlar atılması için çağrı yaptılarIlim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
Ya abi amerika 10 yıllıkları rekor kırıyo, dolara güzel reel faiz veriliyo ve bi süre daha verilecekken altında aynı snda nasıl yükselecek. Şimdi harp muhabbetine kafayı kaldırdı ama. Nasıl olcek hem güçlü dolar hem altın?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar ve altina esit yayil....
Yorum
Yorum