Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Altin çöp
Git karton hurda al daha iyi
Ben savaşın bitmeyeceğini düşündüğüm için bu ortam sürdükçe altin gidebilir ama herhangi bir yumuşamada cok feci duser yine
Altin şu an 2011 fiyatının altında ons olarak
Dünyada neler yaşandı
ne yapak hocam o zaman borsa zaten burdan alamıyoruz
Twiter esekleri mi ;)
Onları 10 yıl önce diğer koyde tokatliyordum
Deli tokatladim onları bilen bilir
Twiter çıkınca alayi adam oldu
Kerizleri kandiriyorlar
KUZU KURALI....UCUNBIRI....bugun bitti....bu kuralin bir adida SEKS tir....shortcu ve acikci ile...EVLENEREK....PARA VEREREK...FUHUS YANI...VE ZINA....tumunu yapti....ve DINDEN CIKTI....
GRAFA bakarsaniz....MEHDI gelmis....DECCAL rusveti teklif etmis....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KUZU KURALI....BU NE BICIM IS...BU NE BICIM IKIS gerceklesir....
herkez ikilmis ve IRAHATLAMISTIR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum