Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mertz
    Katılımcı
    • 21 Mart 2022
    • 76

Dolarları 36.dan verme hedefi hala aynı mi yoksa 36 seviyesi artık daha yukarılara mi taşınmalı kuzu emmi?

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

Sosyal medya çoşmuş
      Yarın yukarıya gap bekliyorlar

Yorum

• kelmiker
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 554

Bütün oyunlar çin rusya iran üzerine kurulmuşken; rusya-çin aşırı sessiz, iran bize dokunmazsan bizlik bişey yok dedi, suriyeye bile sataşmalar cevapsız kalması, mısırın tarafsızlığı, abd nin arabulucu açıklamaları.. tüm bunlara bakınca borsada yukarı gap, petrol altında ummadık anda hızlı çekilme bekliyorum. Zaten karadan girişde yalan olacak, savaş sınırlı kalacak gibi görünüyor. Ama gazze yıkılacak ve yeniden inşa edilecek, o ayrı. Bakalım bize mülteci akını olacak mı, bekleyip görecez. YTD.

Yorum

• tolga541
          Katılımcı
          • 13 Haziran 2018
          • 118

irandan çatışmaya müdahil olmayacağız açıklaması geldi,bizim dişimizi göstermemiz(tatbikat)8331 üstüne atarsak yukarı devam.yerli büyük spekler gırtlak malda burası zor düşer.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

mertz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Dolarları 36.dan verme hedefi hala aynı mi yoksa 36 seviyesi artık daha yukarılara mi taşınmalı kuzu emmi?
            IRAN ustunde kurulu hersey....

FILISTINI gercekten savunan tek musluman ulke...digerleri lagaluga...biz dahil...

hisabima gore....PETROL ANINDA 200 DOLAR....

CUNKII iran....ilk gun Saudi petrol sahalarini dumduz eder...Dubai ve Bahrein sahalari dahil...

HURMUZU KAPATIR....

TUM SUNNI ULKELERDEKI HALK....ISYAN EDER...HUKUMETLERINI DEVIRIR....

IRAN...TUM MUSLUMAN HALKLARI AYAKLANDIRACAK...SATILMIS TUM HUKUMETLER YIKILACAK....IRAN BUNU BILIYOR....

AMRIKIDE bunu biliyor....

SUNNI ulkelerdeki satilmis hukumetlerde....bunu biliyor...

onuncunde....9 gundur...korkudan hicbiri tualete gidip icamiyorlar....CIN VE URUS organizator...kabiz ilaclarini uretiyorlar....Israel korkudan gazzeye giremiyor...IRAN...girdigin an DEPREM OLUR DEDI....

VEEEEEE.....

KALAKALDILAR.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

BARIS TEMAMEN IRANIN ELINDE....

diyorki.....

hamasin elindeki esirlere karsi....Israel elindeki tum filistinliler birakilacak....

bunu basarir ve barisi saglarlarsa....

SUNNI ULKELERDEKI HALKLAr....KENDI HUKUMETLERINE HASSTIR SATILMIS DIYECEK....VE DEVIRECEK....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

IRAN.....

BUYUK PERS IMPARATORLUGU....

hafife alinacak bir ulke degil....

KANUNI SULTAN SULEYMAN BILE...OGLU MUSTAFA VE OGLU BAYEZIDI...iran yuzunden bogdurdu....birini iran yolunda....oburunu iranda....

VE IRANI YENEMEDI....YAVUZU OVERLER...IRANI YENDI DIYE...bir savasi kazandi...emme irandan bi karis toprak alamadi....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

beni okurken....sunu unutmayin....

karsinizda....finansal arenalardan para yapip first class bir hayat yasiyan biri var...

bu kisi....yani ben...PARA YAPMAK...YAPTIGIM PARAYI KORUMAK UCUN....

HERSEYDEN HABERDARIM....HERSEYI IZLERIM....ona gore yazar cizarim....

IBLISTIR ESAS OLAN....seytandir olduran...ISIM...onu inceleyip ondan para yapmaktir....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    derin islerle mesgulum....

burada amrikide filistin devasi giderek derinlesiyor....

o derinlestikce....DINI KITAPLAR....TEVRAT...INCIL...QURAN devreye giriyor...

deli gibi bu uc kitabi tartisiyoruz.....

cok deger verdigim....LUBNAN kokenli bir degerli professor dostum....

haykirdi....

QURANDA....yoldan cikan BENI ISRAEL in nasil yikilacagi surelerden ornekler Verdi....hepsi muthisti...

soz aldim....

dedim ki....hocam....

QURANDA anlatilan muslumanlik ve o muslumanligi uyguluyan bir tane musluman var mi...MUSLUMAN ULKELERDE...

cevap ver di....

YOK DEDI....
                    ne dedim satarken....AMRIKI HAZINE BONOLARINA GIRECEGIM....

faizleri 4.75 e cikti....

demistim ki....

AMRIKI hazine bono faizleri 5 e cikarsa....DUNYADA ONEMLI BIR SAVAS CIKAR...PETROL VE DOGALGAZA SAHIP ULKELERI COKERTIRLER....

EEEE SUANDA NE OLUYOR ISRAERLDE...BIR YIL ONCE NE DEDIYSEM O OLUYOR...

cunkiii....AMRIKI HAZINE BONO FAIZLERI 4.75 NEREDEYSE 5.....

demisdim ki....

bu olursa....TURK BORSASI....3 DOLAR ENDEKSTEN 0.5 DOLAR ENDEKSE DUSER...

dusecek mi....TABIIKI DUSECEK....
                    KIMI YIKACAKLAR....QATAR...SUUDI...BAHREYN...KUVEYT....

kim yikacak....

filisinde olan katliamlara goz yuman yoneticilerine HALKLARI ISYAN EDECEK....

AMRIKI...o halklara silah...para...mucahit yardimi...yapip...oralara DEMOKRASI GETIRECEK...LIBYAYA GETIRDI...

sira onlarda....bu yazilarim....HEDEF FEYZA TOPIGIMDE .....
                    IRAN ustunde kurulu hersey....

FILISTINI gercekten savunan tek musluman ulke...digerleri lagaluga...biz dahil...

hisabima gore....PETROL ANINDA 200 DOLAR....

CUNKII iran....ilk gun Saudi petrol sahalarini dumduz eder...Dubai ve Bahrein sahalari dahil...

HURMUZU KAPATIR....

TUM SUNNI ULKELERDEKI HALK....ISYAN EDER...HUKUMETLERINI DEVIRIR....

IRAN...TUM MUSLUMAN HALKLARI AYAKLANDIRACAK...SATILMIS TUM HUKUMETLER YIKILACAK....IRAN BUNU BILIYOR....

AMRIKIDE bunu biliyor....

SUNNI ulkelerdeki satilmis hukumetlerde....bunu biliyor...

onuncunde....9 gundur...korkudan hicbiri tualete gidip icamiyorlar....CIN VE URUS organizator...kabiz ilaclarini uretiyorlar....Israel korkudan gazzeye giremiyor...IRAN...girdigin an DEPREM OLUR DEDI....

VEEEEEE.....

KALAKALDILAR.....
                    bu yazilarimda...buyuk degisimdeki....ortadogu....

KAFAMDAKI OLACAKLARIN PARCALARI VAR....dikkatle okuyup birbirine baglayip...IBLISIN ordugu orumcek agini bulun.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLDIR....by kuzu...

DOGRU YOKTUR....DOGRU YANSITILANDIR....ODA YALANDIR.....by kuzu....

HERKESIN GORDUGU VE DUYDUGU SEY BILGI DEGILDIR....BILGI SAKLIDIR...by kuzu....

Yorum

• hayalım
                        Tecrübeli
                        • 27 Şubat 2009
                        • 822

Etme eyleme guzum, bu usaglar orumcek agini bulamazlar. Niye anlamiyorsun, sen birazcik si...n dogrultusuna gidince melesiyorlar. Beni kirma , gel bunlara bilale anlatir gibi anlativer. buyuk sevaba girersin. Gerci biraz nankorler ama ossun vasin. Tuncerinden baskasi hicbiri guzuyu cagrilarima deger veren olmadi, fakat hepisi ac kurtlar gibi yazilarini saldirdi.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Etme eyleme guzum, bu usaglar orumcek agini bulamazlar. Niye anlamiyorsun, sen birazcik si...n dogrultusuna gidince melesiyorlar. Beni kirma , gel bunlara bilale anlatir gibi anlativer. buyuk sevaba girersin. Gerci biraz nankorler ama ossun vasin. Tuncerinden baskasi hicbiri guzuyu cagrilarima deger veren olmadi, fakat hepisi ac kurtlar gibi yazilarini saldirdi.
                          Ben kuzu hocamı geç tanımışım

Ama buna da şükür diyorum çünkü son rallide rahat rahat güzelce sermayeyi katladık

Sonra da onunla kenara çekildik

Doğrudur yanlıştır olabilir

Daha çok kazanma hırsım hiç olmadı sağlıklı görerek kazanmak isterim

Şimdi de kuzu hocanın işaretini ocaktan beridir bekliyorum

Ben sabırlı adamımdır

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Henüz erken ama gelişmeler açılışta 8000 altına işaret ediyor
                            Bir vicente klasigi

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

Bir vicente klasigi
                              altın ne olur

Yorum

• vicente
                                Yasaklı
                                • 22 Kasım 2020
                                • 2458

Henüz erken ama gelişmeler açılışta 8000 altına işaret ediyor
                                Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                altın ne olur
                                Altin çöp
                                Git karton hurda al daha iyi
                                Ben savaşın bitmeyeceğini düşündüğüm için bu ortam sürdükçe altin gidebilir ama herhangi bir yumuşamada cok feci duser yine
                                Altin şu an 2011 fiyatının altında ons olarak
                                Dünyada neler yaşandı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information