Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hurolg2
    Aktif
    • 25 Ocak 2019
    • 367

Bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence gereksiz ve yakışıksız tepki vermişsiniz. Kurt'un yazdıkları canlı ve anlık pozisyonlardır. Kuzu'nun yazdıkları ile birlikte kombine düşünürseniz piyasanın yönü hakkında daha net fikir oluşturur.

Sn Kurt pozisyonlarınızı paylaşmak isterseniz bana özelden yazabilirsiniz.
    Nerede yakışıksızlık var arkadaşım. Tek bir kötü söz etmedim, hakaret de etmedim. Fikrimi söyledim sadece ve nazikçe lütfen diye de bitirerek üstelik. Ayrıca arkadaß kendisi cevap verebilirdi sizin yerinize. Ama siz de olumlu olduğunu düşünüyorsunuz o da sizin fikriniz saygı duyarım. Dediğiniz gibi pozunu paylaşmasını isteyenlere özelden gönderebilir. Ayrıca diğer arkadaşlarımızın çogu da bu pozisyonların paylaşımından yanaysa da ona da saygı duyar ve sözümün hiç söylenmemiş kabul edilmesini rica ederim. Ben şahsen sayın kuzu üstadın ne yazdıklarını görüp bilgilenmek icin forumu takip ediyorum. Ama tabii ki başka arkadaşlarımızın öğretici bikgilendirici paylaşımlar yapmasına da asla karşı değilim bilakis memnun olurum ve zevkle okur, bilgilm olmayan bir konuysa da bilgilenmeye ve öğrenmeye çalışırım. Dostluk, selam, sevgi ve saygıyla.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kurt
      Tecrübeli
      • 20 Aralık 2022
      • 1361

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Nerede yakışıksızlık var arkadaşım. Tek bir kötü söz etmedim, hakaret de etmedim. Fikrimi söyledim sadece ve nazikçe lütfen diye de bitirerek üstelik. Ayrıca arkadaß kendisi cevap verebilirdi sizin yerinize. Ama siz de olumlu olduğunu düşünüyorsunuz o da sizin fikriniz saygı duyarım. Dediğiniz gibi pozunu paylaşmasını isteyenlere özelden gönderebilir. Ayrıca diğer arkadaşlarımızın çogu da bu pozisyonların paylaşımından yanaysa da ona da saygı duyar ve sözümün hiç söylenmemiş kabul edilmesini rica ederim. Ben şahsen sayın kuzu üstadın ne yazdıklarını görüp bilgilenmek icin forumu takip ediyorum. Ama tabii ki başka arkadaşlarımızın öğretici bikgilendirici paylaşımlar yapmasına da asla karşı değilim bilakis memnun olurum ve zevkle okur, bilgilm olmayan bir konuysa da bilgilenmeye ve öğrenmeye çalışırım. Dostluk, selam, sevgi ve saygıyla.

Sorun yok arkadaşlar..

Foruma faydalı olmayan tartışmalarında anlamı yok..

burda herkes belli calibrede insanlar..

Kuzu emmi başta herkese teşekkür ediyorum.

sevgi ve saygılarımla...
      Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Bayındır
        Katılımcı
        • 20 Mart 2022
        • 75

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bize ne arkadaşım senin trade hareketlerinden ne diye yazıp duruyorsun.
        Burası hoş olmamış arkadaşım.
        Neyse uzatmaya gerek yok. zaten Kurt yazmayı bıraktı.

Bu arada ikinci cevabınız oldukça nazikti.

Teşekkürler selamlar...

Yorum

• vicente
          Yasaklı
          • 22 Kasım 2020
          • 2458

Bu forumlarda en anlamadığım şey milletin ne yazdığına karışanlar
          Mahallede toplanan yaşlı teyzeler gibi yoldan geçenleri cekistiriyorlar
          Adam guzel birsey görmüş iyi yerden de shortlamis gunici 20 puanı almis
          Laf yetirtircegine örnek alsaydin 20 kagit az değil
          Paylaşım iyidir bence

Yorum

• sarisicak01
            Tecrübeli
            • 22 Ağustos 2018
            • 480

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Paylaşım iyidir bence
            Bu sayfa Kuzuya özel bir sayfa olduğu için yazılan herşey bir yer işgal ediyor.
            Sözü olan üyeler , kendine bir sayfa açıp diğer forum üyelerinin okumasına açık bir alanda istediği herşeyi yazabilir.
            Okumak isteyen üyeler gider o sayfayı takip eder. Kuzun sayfasını okumaya gelenler de boşyere uzun ve kendilerini ilgilendirmeyen konuları okumak zorunda kalmaz.Saygılar.

Yorum

• hurolg2
              Aktif
              • 25 Ocak 2019
              • 367

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Paylaşım iyidir bence
              Sana ne arkadaş sen al örnek yap ticaretini, üstüne vazife mi benim kimi neyi örnek alıp almayacağım...Ayrıca benim ne yapıp ne ettiğımi nereden bileceksin...Ve yaşlı teyze de sensin ayrıca...)

Yorum

• Misafir

Sıradaki ‘olmayan’ direnç lütfen..

NeXxtt…

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Böyle saçma bir yükselişi anlam veremiyorum

Vatandaşın cebinde para pul oldu şirketler mal falan satamıyor

Millet artık sadece gıda için para harcıyor

Bir dünya mal deprem zamanı fonlara devredildi o satanlar gelip yüzde 50 yukardan geri alır mı

Yorum

• kelmiker
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 554

Efendice eleştirirsin kraldan çok kralcı olursun, sert eleştirirsin mahalledeki yaşlı teyze olursun.. acaba bunları yazanlara ne yakıştırsak nokta atış yaparız bilemedim. Bir şeyi net anladımki; bazı insanlar popüler insanların itibarının gölgesinde kendini gösterme çabasında. Bu bir noktaya kadar kabul edilebilir ancak buraya toplananlara konu sahibinden daha iddialı öngörülere sahipse bunu neden kendi başlığına sevenlerini alıp gitmezki? Sanırım cevap yeterince seven bulamaması olmalı. Oysa izmirli hoca ve radyolog gibi örneklere bir bakılsa, onlar çok mu önemsiz borsacılar?

Yorum

• mdogan06
                      Seyirci Üye
                      • 20 Aralık 2015
                      • 60

Abarmıyorum, Kuzu abi ne yazmış diye günde en en az 10 kez bakarım ve Kuzu abi için buradayım.

Nadir yazan fikirleri ve yorumları çok kıymetli forum üyelerinide zevkle okuyorum.

Kuzu Abi,

Kuzey sormuştu size. Bende Amerika'dan ev almayı düşünüyorum,

Mart 2023 gibi mortgage krizi çıkacak demiştiniz, faizler çıkmaya devam ediyor ancak ev fiyatlarında gerileme çok yok gibi. özellikle 200-300k civarı evlerde.

Arkadaşım San Francisco'da Uber yapıyor, vergiler yüksek olduğu için şehrin boşaldığını dolayısıyla ofis fiyatlarında belirgin düşüş olduğunu söyledi, özellikle fiyatı milyon $ olanlarda.

sizin yorumlarınız bizim için Kıymetli ...

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Short toplama gibi

Yorum

• Misafir

Sizlerinde kendi topiğiniz bura sanki oh maşallah ne güzel..

TArihi anlamda BiSt çok özel eğitici öğretici dönemlerden geçiyor, rekor bu TL style not boru style..

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sizlerinde kendi topiğiniz bura sanki oh maşallah ne güzel..

TArihi anlamda BiSt çok özel eğitici öğretici dönemlerden geçiyor, rekor bu TL style not boru style..
                            senin topigin var...orada yaziyorsun...burayi niye kirletiyorsun....

bi yazini daha gorursem seni bir yil YASAKLARIM....

okuyucularima hakaret ediyor ve topigin seviyesini dusuruyorsun....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kuzu hocam yukardaki sorum gerilerde kaldi. bu konudaki yorumun benim icin cok onemli.
                              sevgili kuzey....

amerikada ev almak turkiyeden farkli....

burada kominitiler var....beyaz...zenci...latino...turk ve ortadogulu...beyaz ama rus veya dogu avrupali...

bir ornek vereyim....

18 sene once....ben ve ortagim....iki tane townhouse satinaldik....ikimizde 1 er milyon dolar odedik evlere...

o evini...turklerin yogunlukla yasadigi ve ev satinaldigi bolgeden aldi....

ben evimi...moshe ye yakin olmak ucun onun yasadigi bolgede aldim....IKISIDE AYNI BUYUKLEKTE...

onun evi satsa....500 000 dolar ediyor...giderek dusuyor....

benim evim satsam....8 milyon dolar ediyor....

SEBEB....

onun evinin oldugu bolgede turkler ve ortadogulular ev aliyor...PARALARI SINIRLI....YASAM TARZLARI FARKLI...

benim evimin oldugu bolgede beyaz yahudiler var....ve dunyanin heryerinden buraya geliyorlar...PARALARI VAR VE BURADAKI YASAM TARZINI SECIYORLAR....

HINDISTANLILAR....PAKISTANLILAR bunlar hangi muhitte ev alirsa...ORAYI HEMEN SATACAN....

soyle....

bizim bagdat caddesi....ben oradayim....ARAPLAR GIDEREK COGALSA...ben evimi satarim....oburleride satmaya baslar FIYATLAR COKER....

amrikide....ev almak akil isi degil aslinda....VERGI YUKSEK....BEN YILDA 36 000 DOLAR VERGI ODUYORUM...yeni kendi evimde ayda 3000 dolar oduyerek yasiyorum....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzey
                                Katılımcı
                                • 28 Ağustos 2009
                                • 162

kuzu hocam yukarda yazdiklarin cok dogru ama biliyorsun dunyada mekan ahirette iman demisler. medyan bir ev almayi dusunuyoruz. konut fiyatlarindaki beklentini ogrenmek istemistim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information