Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

DOLARDAKILERE....

diyorsan ki...dolarim turkiyede....sikildim....icimden birses borsa cok yukselecek diyor...DIYORSAN...

DOLARDA KAL....YUZDE 10 UNU BOZ...viop ta long ol...

DOLAR+VIOP LONG....

BORSADAYIM....DOLAR CIKARSA COK SIKILIRIM HISSI VAR....

BORSA+VIOP DOLAR LONG...YUZDE 90 BORSA YUZDE 10 VIOP DOLAR LONG.

TL MEVDUATI SEVIYORUM...FAIZI YUZDE 50 YAW...

MEVDUAT YUZDE 90+VIOP DOLAR LONG YUZDE 10...

HEDGE YONTEMLERIMDIR....KULLANIN.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Furki49
      Katılımcı
      • 02 Mayıs 2020
      • 101

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      TEK HAREKET KALDI....oda yapilsin....forumu halka kapatip EYLEMLERIME basliyacagim...sadece forum uyeleri okuyacak beni....uye olmadan okuyanlar hemen uye olsunlar ki forum onlara acik ossun....

OLMAK VE OLDURMAK....bu onemli...OLMAK bolumu bu ay bitecek....
      Aha beklediğim gün o gün işte yastık altı çıkar o zaman
      Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
      Allah sevmediğini yaratır mı hiç
      İnsan olan insan darıltır mı hiç
      Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

Eline emeğine sağlık olsun kuzu hocam

Birde benim göz bebeğim 6 Aydır ayrı kaldığım cama yorum yapsan

Yorum

• sarisicak01
          Tecrübeli
          • 22 Ağustos 2018
          • 480

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          BAZI KAARTLAR VAR....BIST 30 DA...DISINDAKILERLE ILGILENMEM BEN...onlari meteforla ima edecegim....isim yazamam...missal AMIRAL gibi...AKKIZ gibi...YONCA gibi...KERESTE gibi...EVKAF gibi...
          Diğer kağıtları anladım ama "KERESTE" hangi senet onu anlamadım. Arkadaşlar ima ederseniz sevinirim.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            diğer kağıtları anladım ama "kereste" hangi senet onu anlamadım. Arkadaşlar ima ederseniz sevinirim.
            yapikredi...BANKALARI VERDIM YUKARIDA....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Eline emeğine sağlık olsun kuzu hocam

Birde benim göz bebeğim 6 Aydır ayrı kaldığım cama yorum yapsan
              SISE....BIZ NEREDE OKUTTUK...45 tl...18 dolar-tl de...45 bolu 18...eder...2.5 dolar....

simdi...dolar-tl 26 carp 2.5 le....eder 65 tl...SISE 65 TL olursa bizim sattigimiz yere gelecek....

dedikci satarken....buna birdaha 20 tl den binerim....yogusam binmem....grafa bak....65 tl tepesi....oradan 24 tl ye dusecek....oraya gitmeden de buralardan 24 tl ye duser...e aliriz...yani 2.5 dolardan sattik....1 dolara 26 tl ye bugun dussun bugun alayim....yogusam ikimde bile degil1 dolardan almis 2.5 dolara satmis cikmisim...ONUN SUANDAKI DERDI BENI GERMEZKI...ICINDE OLANLARI GERIYOR.

2.5 dolara sattik...suan 1.73 dolarda...surunuyor.

GRAFI....logaritmik....65 tl ve 26 tl....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

simdi...AKLIEVVEL biri gelir derki...kuzu siseyi 45 tl ye sattin...sise suan 45 tl de....

simdi...AKLI...tayyip beyin ILIZYONU ile sokulup alinmis bu keriz....

SISE yi benim 2.5 dolardan sattigimi....sise nin suan 1.73 dolar ettigini bilemez...AKLI komple yerinden sokulmus ve alinmis...ve ayrica benim 2.5 dolarimin yuzde 5 dolar faizi ile 7 aydir faiz kazandiginida hisapliyamaz....

ISTE BU NEDENLE...EN KOLAY PARA TURKIYEDE KAZANILIYOR...COK AKLI ALINMIS VAR.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

LALA SAHIN PASA....ve...ILIZYONU...

OSMANLI...birinci murat zamaninda edirneyi almis ve onu baskent yapmis....

birinci murad ordusu ile ANADOLUDA beyliklerle savasirken...LALASAHIN PASA 2000 KISILIK BIR KUVVETLE EDIRNEDE...

SIRPLAR ve haclilar 20 000 kisilik bir orduyla edirneye geliyor...MERIC kenarinda kamp kuruyor...cok rahatlar...biliyorlarki ana osmanli ordusu anadoluda...

lalasahinpasa 2000 kisi ile devrisi gun edirneyi bu 20 000 kisilik orduya karsi savunamiyacagini biliyor....GECE...edirneden cikiyor...karanligi kullanarak...dusmanin kampini kusatiyor...hepsi 2000 kisi...bunlarla uykudaki dusman kampina saldiriyor....fekaat...etraftaki tepelerde binlerce direct cakip....adamlari bu direklerdeki mesaleleri yakiyor....uyanan dusman...osmanli kiliclari ve tepelerdeki sonsuz isiklari gorunce...MURAT GELDI SANIYOR...meric nehrini gecip kacmak isterken....boguluyorlar...kalanlar esir ve olu....2000 kisi...20 000 kisiyi...ILIZYONLA yok ediyor.

Yorum

• kuzey
                    Katılımcı
                    • 28 Ağustos 2009
                    • 162

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Gerek trader yonunle gerek akademik hoca yonunle anlattiklarini herdaim merakla okuyorum kuzu hocam. Kendi adima sonsuz tesekkurler. Lutfen bir de konut piyasasina bir el atsan. ABD de ev almak icin uygun donem ne zaman sence? Fed in bu kadar faiz artirmasina ragmen ne borsalar dusuyor ne de ev fiyatlari. Gerci biraz yavaslama oldu ama gene de cok yuksek fiyatlar.
                    kuzu hocam yukardaki sorum gerilerde kaldi. bu konudaki yorumun benim icin cok onemli.

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

Vadeliyi koparmışlar

İsveç e onay vermişiz

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

Vob 20 bin puan yukarıda

Shortlar pert oldu
                        Hafif kar alicam tehlikeli gun
                        Güçlü kapatırsak shortlar ip tanga olur

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Haftaya gecen sene kurban dönüşü gibi büyük bir ralli baslayabilir
                          Yön ve zaman konusunda gerekli paylaşımları yapmistim

Yorum

• kurt
                            Tecrübeli
                            • 20 Aralık 2022
                            • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            diğer şort poz.ları yükselirse 7.250 ve 7.350 de açacağım...
                            viop 7.350 satışım gitti...

şort devam ......
                            Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• hurolg2
                              Aktif
                              • 25 Ocak 2019
                              • 367

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              viop 7.350 satışım gitti...

şort devam ......
                              Bize ne arkadaşım senin trade hareketlerinden ne diye yazıp duruyorsun. Kaç kere soylendi lüzumsuz paylaşımlar yapılmasın diye...Topluluga birazcık saygı ve anlayış artık lütfen...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bayındır
                                Katılımcı
                                • 20 Mart 2022
                                • 75

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bize ne arkadaşım senin trade hareketlerinden ne diye yazıp duruyorsun. Kaç kere soylendi lüzumsuz paylaşımlar yapılmasın diye...Topluluga birazcık saygı ve anlayış artık lütfen...
                                Bence gereksiz ve yakışıksız tepki vermişsiniz. Kurt'un yazdıkları canlı ve anlık pozisyonlardır. Kuzu'nun yazdıkları ile birlikte kombine düşünürseniz piyasanın yönü hakkında daha net fikir oluşturur.

Sn Kurt pozisyonlarınızı paylaşmak isterseniz bana özelden yazabilirsiniz.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information