Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
2023 sonu herhangi bir siyasi kriz cikmazsa bist 9000 hedefim
Biraz aşağı biraz yukarı faiz kararından sonra hareket baslar tahminim
Short poz da insanın gözü koreliyor
Haftalık büyük flama yukari kirildi
Makro politika değişikliği çok önemli kontrollü devalüasyondan sonra yabancı girisi hızlanır
Paranın tr de gidecek yeri kalmayacak yine
Faiz artışından sonra faizler düşmeye baslar
hedef feyza topiginde....endeks 5000 e geldiginde rally bitti satip dolara gecelim dedik....borsa 6 at boyunca 5000 in 700 ustu 5700 ila 5000 700 alti 4300 arasinda gitti geldi....5000 merkez...
iki gurup insan var....
1....5000 endekste satip cikip 18 den dolara gecenler....
2....5000 endekste satmayin malda kalanlar.....
bakalim kim karda....
1....18 den dolara gecmisler...dolar tl 21.8....YUZDE 21 KARDALAR....
BASABAS OLUSMADI HENUZ....ENDEKS 6050 YE CIKMIS OLSAYDI BUGUN...YUZDE 21...BASABAS OLUSACAKTI....
22 HAZIRAN PPK....VE HAZIRAN SONUNA KADAR BEKLEYIP GORECEGIM....
suanda....biz herkesten karliyiz....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sikilanlara tavsiyem....az bir para ile benim yaptigimi yapin...VIOP ta furusun...HEYACAN VE ADRENALIN TATMINI UCUN....
BOYYUK PARA ILE YATIRIM HENUZ COK ERKEN....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
hedef feyza topiginde....endeks 5000 e geldiginde rally bitti satip dolara gecelim dedik....borsa 6 at boyunca 5000 in 700 ustu 5700 ila 5000 700 alti 4300 arasinda gitti geldi....5000 merkez...
iki gurup insan var....
1....5000 endekste satip cikip 18 den dolara gecenler....
2....5000 endekste satmayin malda kalanlar.....
bakalim kim karda....
1....18 den dolara gecmisler...dolar tl 21.8....YUZDE 21 KARDALAR....
kuzu kurali...en hizli giden ata binmis isen...ondan inip essege binmenin anlami yok.....oda gidiyor....atin yari hizinda....
SIKILDIM....ben hisseciyim...VIOP sevmiyorum....o zaman hissenin pay vadelisinde paranin onda biri ile oyna,,,,,
diyelim KCHOL cusun....hissenin ivilini civilini biliyorsun...VIOP gibi degil o....sende onda oyna....HEYECAN VE ADRENALIN IHTIYACINI GIDER.
OGRETMISTIM....kuzu kuralini kullan....zamanin ucte ikisinde long....uctebirinde short olacaksin....30 gun....bol uce....20 gun long isen 10 gunde short olacaksin....
geride grafikleri ile verdim...NACI AGBAL donemi....otodoks politikalar....borsa 1350 endeksten....2700 e 2 kat....dolarda 6 dan 12 ye 2 kat....SIFIRA SIFIR....ELDE VAR SIFIR....
birden ve aniden dolar-tl yi 18.5 a cak....DEVALUASYON...dolardaki bizler 18.5 dan dolari bozduk mermi hiziyla borsaya girdik....borsa 1890 da idi....devalde 2700 den 1890 a dusmustu....aldik....yattik...HEDEF FEYZA DEDIK....geldik 5000 e....KAR...PARAMIZI 2.65 KATI YAPTIK...CIKTIK...DOLARLARIMIZI BOZDUGUMUZ 18 DEN GERI ALDIK....muthisti nebati donemi....
simdi....diyorlarki....YENIDEN ORTODOKSA DONECEGIZ....diyorum ki...di haydi gorelim....belkim bizde ortodoks papaz oluruz.....bartelemeo gibim....haziran 22 ve temmuz basi gibim...
Yorum