Kuzu sattı mı acaba
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Valla bilemiyorum ama 9700 kırılırsa köyü satar giderim demiştiabc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu sattı mı acaba
Yorum
-
Kuzu vermiştir büyük ihtimalTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla bilemiyorum ama 9700 kırılırsa köyü satar giderim demişti
Yorum
-
-
EH EHHHH....GENE GONDU DURNALAR.....
guslarrr ve YAPTIRIMLAR......tedirginler.....
BLAD-I SAM....SURIYE....derin STRATEJIK CUKUR....
dustuk icine....CIKAMIYORUZ.
hayallerimiz.....hedeflerimiz....TARUMAR OLDU....
9700 KIRILDI......GOTUMUZ CIPLAK....BOZUK ON KURUS GIBIM PARLIYOR.....SAVUNMASIZ.
TECAVUZ AN MESELESI.....
YA GOTUN....BAKIRELIGIN.....YADA MALLAR.....VER KURTUL....HALA KARDAYKEN.....
KIYAMIYORUM.....
ektim....suladim....sevdim....buyuttum.....tam ASKER EDECEKKEN.....VEREM OLDULAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
2018 yılını hiç unutmam. Trump bir cümle ile bizi 120000 endeksten 80000 indirdi. (Ekonominizi mahvederim) Sonra Tayyip Bey’e yazdığı mektubu gitti Trump Tower girişine astı. (Aptal olma dediği mektup)sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBENCE 8200 artık çok zor. Ok yaydan çıktı ve ilerliyor. Biraz zaman lazım.
Sevgili Sarısıcak her şey mümkündür. Olmazı oldururlar. Koca Suriyeyi Tayyip Bey emevi camiinde namaz kılsın diye Türkiye’ye hediye edecek değiller. Trump her süprize açık bir adam. Ocak ayı sonrası jeopolitik çok şeye gebedir bence. Bir tek Jeopolitik değil şirketler de sıkıntılı bir döneme viraja giriyor. Aynı anda 10 patron müsait ortamı yakalasın tamam desin anlaşsın burayı 1 ayda 8200 indirirler.
Yorum
-
2018 yılını hiç unutmam. Trump bir cümle ile bizi 120000 endeksten 80000 indirdi. (Ekonominizi mahvederim) Sonra Tayyip Bey’e yazdığı mektubu gitti Trump Tower girişine astı. (Aptal olma dediği mektup)sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBENCE 8200 artık çok zor. Ok yaydan çıktı ve ilerliyor. Biraz zaman lazım.
Sevgili Sarısıcak her şey mümkündür. Olmazı oldururlar. Koca Suriyeyi Tayyip Bey emevi camiinde namaz kılsın diye Türkiye’ye hediye edecek değiller. Trump her süprize açık bir adam. Ocak ayı sonrası jeopolitik çok şeye gebedir bence. Bir tek Jeopolitik değil şirketler de sıkıntılı bir döneme viraja giriyor. Aynı anda 10 patron müsait ortamı yakalasın tamam desin anlaşsın burayı 1 ayda 8200 indirirler.
Yorum
-
Faizi dusuremez merkez......stratejik cukur....buna engel artik.
ARAPLAR.....korfezdeki araplar.....HERSEYI SATIP KACIYOR TURKIYEDEN.....
yakinda....
hep bir agizdan INLIYECEKLER....TURKIYE ARAP TOPRAKLARINA GIRDI....CIKSIN HEMEN DIYE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NE DEMISTIM....TUM YAZDIKLARIM GECERSIZ....SURIYE OLAYI OLUR OLMAZ....
ne yapamamistim.....satmaya kiyamamistim....BUYUK HATA....KENDIM ETTIM....KENDIM BULDUM....GUL GIBI SARARIP SOLDUM....
elimde....DIKENLERIM VAR..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum biz de satak de haydi. Neyi beklioz. 10200 tepki koysa nolcak ki ? Bence satak gidek çalı arkasına.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFaizi dusuremez merkez......stratejik cukur....buna engel artik.
ARAPLAR.....korfezdeki araplar.....HERSEYI SATIP KACIYOR TURKIYEDEN.....
yakinda....
hep bir agizdan INLIYECEKLER....TURKIYE ARAP TOPRAKLARINA GIRDI....CIKSIN HEMEN DIYE.
Yorum
-
EN GERILERDE....BIR KUZU TEKNIK ANALIZI VERMISTIM.....
11 200 DEN....8600 E....ORADAN 10 200 E.....ORADAN 7200 E....
DIYE....
BAHCELI....APO CIKSIN DEYINCE....BU OLMAZ DEDIM....DEVLET PKK ILE ANLASIP SURIYEDE KI....GAZA VE PETROLE CULLANACAK DEYU....beni gandirdi bahceli.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tepkiyi bekliyecegiz....10 200 u.....hale türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum biz de satak de haydi. Neyi beklioz. 10200 tepki koysa nolcak ki ? Bence satak gidek çalı arkasına.
HALE....ben slow traderim.....maliyetimiz 8600 de....KARDAN KAYBEDIYORUZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
beni gandirmadiysa....ki ihtimal....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren gerilerde....bir kuzu teknik analizi vermistim.....
11 200 den....8600 e....oradan 10 200 e.....oradan 7200 e....
Diye....
Bahceli....apo ciksin deyince....bu olmaz dedim....devlet pkk ile anlasip suriyede ki....gaza ve petrole cullanacak deyu....beni gandirdi bahceli.
hedef feyza-2 basliyor....bu silkelemesi.
BU ARADA....
aglayalim....inliyelim....surekli AGIT yakalim....yandik...olduk bittik....diyelim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum