Sn. Cezer bu kadar derken kast edilen nedir?
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Askeri müdahale, soykırım ve ilhak kapasitesi...3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Cezer bu kadar derken kast edilen nedir?
Yorum
-
O dema tutmazsa arkaya bile bakmamak lazım...Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de malların bir kısmını verdim....
Düşerse nakit olsun, çıkarsa biraz mal var...
Yorum
-
aynı fikirdeyim ama bu tobo nun altını temel olarak dolduramadım (henüz) düşünmek lazım.Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10600 tutarsa böyle bir ihtimal de var. Ne dersiniz?
Endekste çok iyi çalışan Dema 62 ( Pembe ort.) ve Fibo61,8 den destek alırsa güzel bir Fincan kulp ile çıkışa devam edebilir.
Bist 30 için mutlak stop 10598
faiz indirimi buna yeter mi? suriye artısı eksisi?
Yorum
-
Bende 30.86 girdim bugün.hayirli olsunkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPortföyüme ALTINS1 aldım...
Yorum
-
umarım 9400 leri göstermez palaTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok uğraştılar ama 9700 altına düşüremedilerDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•Yükselen trend kanalı aşağı kırıldı. Düşen trenddeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•Yükselen trend kanalı aşağı kırıldı. Düşen trenddeyiz.
•Düşen trend kanalı oluştu. Koyu siyah çizgi , düşen trend kanal çizgisi.
•10276.73 bir süre zirve olarak kalabilir.
•Endeks geçen hafta , 11252 - 8566 arası fibonaccinin(koyu beyaz fibonacci) %61.8 oranının altına indi.
Bu hafta ise %50 altına indi.Olumsuz.
•Endeks , T.O.B.O veya "fincan kulp" formasyonu için hazırlanıyor olabilir.
•Genişleyen megafon ve düşen koyu mavi ile belirttiğim paralel düşen trend çizgisi içindeyiz.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•50 günlük ema , 200 günlük emayı yukarı kesmiş. Olumlu.
•Endeks , 34 günlük emadan destek aldı , ve yükseldi. Dikkatli olmak lâzım.
•Günlük parabolik sar yukarıda olmasına rağmen haftalık parabolik sar aşağıda. Temkinli olumlu.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Yorum
-
-
Petrol zengini İran, enerji krizini aşmaya çalışıyor
İran'da enerji krizi nedeniyle havanın soğuduğu kış günlerinde, bazı eyaletlerde birçok fabrika ve devlet daireleri tatil edilirken, okullar ise uzaktan eğitime geçti.
Petrol zengini ülkede, ekonomik yaptırımlar nedeniyle enerji altyapısına yeterli yatırım yapılamaması, enerji tedarikinde sıkıntıya yol açarken, özellikle kış aylarında sanayi ve yerleşim bölgelerindeki elektrik kesintileri ekonomik ve sosyal sorunlara neden oluyor.
Ülkede özellikle kış aylarında artan enerji talebi ile mevcut altyapının yetersizliği birleşince elektrik ve doğal gaz kesintileri kaçınılmaz hale geliyor.
Yorum

Yorum