emmi 9500 lere inip tobo yapar mı
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
TUNCER....beni ikse....evirse cevirse....gene ikse....BUNA MAL VERMEM.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremmi 9500 lere inip tobo yapar mıYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKORKU YOK....silkeliyor ipne....ROOL-OVER YAPIYOR....YIL SONU 11 000 KAPATACAK.
9580 kırılırSA , yıl sonundan önce hızla 8900 dahi görülebilir..
Bu kadar önemli bir rakam ..Bence tabii..
sevgi ve saygılar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPiyasalarda fırsatlar ve riskler bitmez..
Misal öncesinde hazırlık yaptığım GOLD..
Dün FED sonrası GOLD 2592 ' den LONG poz.açtım..
Gold stopum maliyetim olan 2592..
Gold ve viop long pozisyonlarım maliyetlerinden stoplandı..Zararda oturmayı sevmiyorum..
ÜÇ HAFTA senaryom ciddi para yaparken seyahatte olduğum için para yapamadım..Şimdi tekrar ÜÇ HAFTA fırsatı gelene kadar PUSUDA beklerim..
Sadece sattığım hisseleri , SEÇEREK yeniden ve kademeli alıyorum...
Yükselişler TEPKİ ve satış fırsatı olarak kalabilir..Dolayısıyla viop long pozisyonu taşımayacağım..
9580 kırılırSA hisse portföyümü viop şort ile sigorta ederim..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 200 DEN 9800 E DUSTU....muhtesem bir yemek yedik shortta.....
simdi....BULASIKLARI YIKIYOR....MAL AL.
10 Aralık tarihli yutan BAR hafife alınmamalı...
Yukardan basarak gelen var..Bence tabii..
Sevgi ve saygılar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
SURIYE....2011 DEN BERI BIZI BATIRDI....SIMDI DAHA COK BATIRACAK....KOMPLE KUCAGIMIZA BIRAKIP KACTILAR.....
YAPTIRIMLAR konusuluyor....amrikide....
NETANYAHU.....emri vermis....amrikili kole senatorler devrede....
durum cok kotu.
bu durumda.....
10 200 asilmasi imkansiz ....
moshe bilgi topluyor....haftaya bir karar verip...TURKIYEDEN KOMPLE CIKACAGIZ.....
EGER BU YAPTIRIMLAR YOLDA ISE.....
bizim borsa.....ikili tepeyi....haftaya yapar....10 200....orada cikmayi planladik.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmim geldin böyle dedin bugün... bofayı yine yatırıp sevecek dedik...
Şimdi böyle dedin... elbette şartlar değişebilir ama bombayı bırakıp gittinkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUNCER....beni ikse....evirse cevirse....gene ikse....BUNA MAL VERMEM.
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSURIYE....2011 DEN BERI BIZI BATIRDI....SIMDI DAHA COK BATIRACAK....KOMPLE KUCAGIMIZA BIRAKIP KACTILAR.....
YAPTIRIMLAR konusuluyor....amrikide....
NETANYAHU.....emri vermis....amrikili kole senatorler devrede....
durum cok kotu.
bu durumda.....
10 200 asilmasi imkansiz ....
moshe bilgi topluyor....haftaya bir karar verip...TURKIYEDEN KOMPLE CIKACAGIZ.....
EGER BU YAPTIRIMLAR YOLDA ISE.....
bizim borsa.....ikili tepeyi....haftaya yapar....10 200....orada cikmayi planladik.
Yorum

Yorum