Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • haziran51
    Yeni Üye
    • 17 Ocak 2011
    • 42

..

Yorum

• haziran51
      Yeni Üye
      • 17 Ocak 2011
      • 42

Sayın Kuzu Hocam ..Arada gelip hoca hangi derste ..bu zor coğrafyada nasıl düşünmeli..en parlak çarpıcı bilimsel bakışlar sizden gelir hep ..Bizi bundan nasıl mahrum bırakırsınız..bir bilim insanı derse devam etmeli .yok çekilmeliyim.. düşünceniz.. .kabul edilmedi ..sevgi ve saygilar

Yorum

• kurt
        Tecrübeli
        • 20 Aralık 2022
        • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        11350 ' den şort pozisyonumu kapattım..Kazancı topladım..

İş seyahatim nedeniyle bir hafta mola alıyorum..Pozisyonumuda kapattım..

Görüşlerimde değişiklik yok..Üç haftalık senaryom önümüzdeki hafta sonuna kadardı...

Yurt dışı seyahatim olması nedeniyle tüm pozisyonlarımı kapattım...

Allaha emanet olunuz...
        Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• iremm
          Aktif
          • 01 Mart 2019
          • 268

Trump, Kanada Başbakanı Trudeau'ya "Büyük Kanada Eyaletinin Valisi" şeklinde hitap etti

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, "Büyük Kanada Eyaletinin Valisi" diye hitap ederek, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile alay etti.

Trump, Truth Social sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçen akşam Büyük Kanada Eyaletinin Valisi Justin Trudeau'yla akşam yemeği yemek büyük bir zevkti." ifadesini kullandı.

bizimkine nasıl hitap eder acaba?

Yorum

• coparal
            Yeni Üye
            • 29 Kasım 2015
            • 38

Kuzu hocam elime emegine saglik, Bizi birakma lutfen.

Yorum

• MARMARALI
              Tecrübeli
              • 14 Mart 2024
              • 671

Şimdi düzeltme gibi görünüyor işin başı olduğu için..
              Hafta kapanışı 9909 altı olursa 8240 yolculuğu başlamış olur..

Ben hala bu işin ya ortasında ya da sonunda 8240 görülmeli diyorum...

Yorum

• iremm
                Aktif
                • 01 Mart 2019
                • 268

Rusya Dışişleri Bakanlığı: Rus vatandaşlarını ABD'ye ve Kanada ve bazı AB ülkeleri başta olmak üzere uydularına seyahat etmekten kaçınmaya çağırıyoruz

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

borsa iyi dayanıyor

Yorum

• hayalım
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 822

iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Trump, Kanada Başbakanı Trudeau'ya "Büyük Kanada Eyaletinin Valisi" şeklinde hitap etti

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, "Büyük Kanada Eyaletinin Valisi" diye hitap ederek, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile alay etti.

Trump, Truth Social sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçen akşam Büyük Kanada Eyaletinin Valisi Justin Trudeau'yla akşam yemeği yemek büyük bir zevkti." ifadesini kullandı.

bizimkine nasıl hitap eder acaba?
                    yuzuklerin efendisi.

Yorum

• boş
                      Aktif
                      • 02 Aralık 2008
                      • 253

Sn kuzu,
                      Bazen karanlık bir yerde olduğunda, gömüldüğünü sanırsın, fakat aslında ekilmişsindir.
                      Birlikte..
                      Zor zamanlar
                      Çok fazla vede berbat günler
                      Olanlar acıtıyor evet ama
                      Organizmanın stop etmesi imkansız olduğundan zaten yaşamalısın

Yorum

• Cakirmetin05
                        Tecrübeli
                        • 20 Mart 2022
                        • 1198

Buraya kadar gelmişken 9965 deki GAPI da doldurup
                        sonrasında 10416 daki GAPı doldurmaya gidecek diye umuyorum.

" Her şeyi bidiğini iddia edene
                        Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

Pala o gapi göstere göstere doldurursa bence daha altta iner çünkü tarzı böyle

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

Korku yok....korkunun ecele faidesi yok....tersine ustune ustune gidiyoruz.....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

NE YAPIYORUZ....ASAGIDAKINI YAPIYORUZ....10 200 DE SHORTU ACTIK....HEDGE UCUN....400 PUVAN DUSMESINI BEKLIYORUZ....shortu kapatacagiz....karrla....ILAVE MAL ALACAGIZ DEMISTIM....

HERBE OLUMUNE GIRDIK 8600 DE....ya o telef olacak....ya biz...ARASI YOK.

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              MALDAYIZ....DAMLA KORKUMUZ YOK....

VERDIGIM YERLERDE....short acip....MALIMIZI DUSUSE KARSI HEDGE EDIYORUZ...

missal.....9400 endeks hedge yeri diye verdim....9000 e dustu...BURADA SHORTU KAPATIP PARAYI CEBINE KODUN MU....ELINDEKI MALLARIN MALIYETI 400 PUVAN DUSER...8600 ORTALAMADA ISE...8200 E DUSER...veya...shorttan aldigin para ile.....9000 endekste ilave MAL ALIP...elindeki MALIN miktarini iki Katina cikarirsin....KADEMELI MALA GIRMEK BUDUR...yani ALI nin parasi ile VELI nin malini aliyorsun....

YENI OKUYUCULARIMA YAZIYORUM....eskiler oyun tarzimi biliyor....

9400 den sonar....biryer daha verdim...10 200....oradada HEDGE ve mal miktarini HEDGE den gelen para ile artirirsin....

benim....

MALDA IKEN....oyun tarzima asina olmuyanlar...HEDEF FEYZA topigimi okuyup....MALDA IKEN NASIL FURUSULUR GORSUNLER....

MALDA OLMADIGIM ZAMANDA ISE OYUN TARZIM TEMAMEN FARKLIDIR....ona alismis olanlarida uyariyorum....sakin o tarsi uygulamayin.....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

CAKIR....bir nizami graf yap....10 800 kisa hedef....yukarida verdigin graf uzerinden....iki borluguda doldur...alttaki ve ustteki.....KAC GUN SURER...NIZAMI OLARAK...ONU ARASTIR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information