Karayip denizinden Kuzu’ya selam olsun.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzum azın dilin ne diyor. Kim yetişmiş kim senin yerini doldurabilir. Yok öle birisi. Sen eşsizsin ve çok özelsin. Senin kutsal bir görevin var o da nefes aldığın sürece bize öğretmek. Yani senin öğretilerin ölene kadar sana emeklilik haramdır.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCok Degerli SIMURG....
MUSTAFA KEMAL in degerli ogretmeni.....
bu forumu halkimin hizmetine actin....usanmadan yilmadan....maasindan bu forumu odedin....
senin bu ozverin....BENI SANA KOLE YAPTI....seni terketmemi imkansiz hale getirdi...onca teklifi elimin tersi ile ittim....dedim ki....oyle biri varki....ONA IHANET ETMEM IMKANSIZ....
birlikte.....bu hizmeti yaptik....IKIMIZDE COK YORULDUK.....GARIII....IPLERIMI BIRAKTA GIDEYIM HOCAM....
cok adam yetistirdik.....
birakalim onlar yurusun....BIZ YARATTIGIMIZ BU BILGI ORTAMINDA...YETISMIS INSANLARI IZLEYELIM....ONLARLA GURUR DUYALIM.....
NE DERSIN HOCAM.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMALDAYIZ....DAMLA KORKUMUZ YOK....
VERDIGIM YERLERDE....short acip....MALIMIZI DUSUSE KARSI HEDGE EDIYORUZ...
missal.....9400 endeks hedge yeri diye verdim....9000 e dustu...BURADA SHORTU KAPATIP PARAYI CEBINE KODUN MU....ELINDEKI MALLARIN MALIYETI 400 PUVAN DUSER...8600 ORTALAMADA ISE...8200 E DUSER...veya...shorttan aldigin para ile.....9000 endekste ilave MAL ALIP...elindeki MALIN miktarini iki Katina cikarirsin....KADEMELI MALA GIRMEK BUDUR...yani ALI nin parasi ile VELI nin malini aliyorsun....
YENI OKUYUCULARIMA YAZIYORUM....eskiler oyun tarzimi biliyor....
9400 den sonar....biryer daha verdim...10 200....oradada HEDGE ve mal miktarini HEDGE den gelen para ile artirirsin....
benim....
MALDA IKEN....oyun tarzima asina olmuyanlar...HEDEF FEYZA topigimi okuyup....MALDA IKEN NASIL FURUSULUR GORSUNLER....
MALDA OLMADIGIM ZAMANDA ISE OYUN TARZIM TEMAMEN FARKLIDIR....ona alismis olanlarida uyariyorum....sakin o tarsi uygulamayin.....
yol haritamiz....mala girdigimiz 8600 de verdim....10 200 deyiz....duzeltiyor...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
seni ve gibilerini yetistirdim.....Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum azın dilin ne diyor. Kim yetişmiş kim senin yerini doldurabilir. Yok öle birisi. Sen eşsizsin ve çok özelsin. Senin kutsal bir görevin var o da nefes aldığın sürece bize öğretmek. Yani senin öğretilerin ölene kadar sana emeklilik haramdır.
BENIM GUCLU GOLGEM....SIZI ONE CIKARMIYOR....benim istegim....sizleri benim yerimde gormek....benim gucum sizi golgeliyor....CESARETINIZI KIRIYOR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Günlerden 24 Ekim 2024...
Endeks 8600 lerde...
Dünyada şu yorumu yapabilecek hiçbir insan evladı yok..
Adam tek...
O adam bu alemde KUZU diye biliniyor..
18 senedir çok piyasa yorumlayan gördüm ama senin gibisi yok KUZU üstad...
Kendi namıma tüm saygımla hürmetler ediyorum sana gerçekten...
Gücün yettiği kadar yaz saygıdeğer insan.. Senden çok göreceğimiz öğreneceğimiz şey var..
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCOK SERT BIR CIKIS BASLAMAK UZERE.....
ilk hedef 9400....
ikinci....9700....
ucuncu ve son hedef....10 000 ila 10 400....
yarin baslar.....
Yorum
-
missal....MARMARALI....
BEN OLMASAM....cesurca yazip cizecek....ben korkutuyorum.....
olusturdugum OTORITE....ogrencilerimde olusabilmesi ucun....onlarin onunden CEKILMEM GEREK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Asla ve kat'a.. Haddim de değildir.. Aklımın ucuna da gelmez üstadım..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermissal....MARMARALI....
BEN OLMASAM....cesurca yazip cizecek....ben korkutuyorum.....
olusturdugum OTORITE....ogrencilerimde olusabilmesi ucun....onlarin onunden CEKILMEM GEREK.
Sana ters geldiğimde piyasanın tokadını yiyip dersimi alıp oturuyorum köşeme..
Yüce Rabbim sana öyle bir KESKİN FERASET vermiş ki, bu zeka bu bakış açısı şu alemde kimsede yok..
O yüzden nefes alıp verdikçe, Allah ömür verdikçe, yaz çiz anlat, bizler de öğrencin olarak seni dinlemeye hazır ve nazırız..
--------------------------------------
Aşağıdaki yoruma bakar mısınız forum ahalisi...
Neye güveniyorum diyor? "Her şeyin aleyhimde olmasına"...
Yahu yok böyle bir yorum yok...
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne diyor....TL DE DEATH CROSS....
KURDUGUM OYUN NE....
EGER....
FAIZ INDIRIMLERI BASLIYACAKSA....
borsa....
FAIZ INDIRIMININ OLDUGU GUNDE....MINUMUM YUZDE 15 CIKMIS HALDE OLUR....
kurdugum oyun bu....
aralikta....supriz....ocakta kesin FAIZ INDIRIMI....beklentiler halinde.
KAART BAZLI YUZDE 40....ENDEKS BAZLI YUZDE 20 LIK TEPKIYE OYNADIM....HERSEY ALEYHIMDE GORUNUYOR....buna guveniyorum....neye...HERSEY ALEYIMDEYE....
Yorum
-
BİLGELİK başka bir şey...
Bunu elde etmek çok zor...
Bilgi ve görgü ile insan kendini belli ölçüde geliştirebilir....
Ama SEZGİLERİ kuvvetli değil ise açıkçası 5 para etmez bir birikimdir....İnsanı genel sürüden ayıran bu özelliktir...
SEZGİLER ise kazanılan bir şey değil maalesef...
Eğer var varoluş hamurunda insanda var ise; kişi yaşadığı duygusal deneyimlerin derinliği ile sadece geliştirilebilir...
Bence hepsi sizde var..
BİLGE ADAM...
Yorum
-
-
UNUTMAYIN....
SIMULASYON-B....BOP PROCESI....SAT VE TURK PIYASALARINDA HERSEYDEN CIK..
SIMULASYON-C....TEK SURIYE....TURKIYE DIREKSIYONDA....HEDEF FEYZA-2
bugun....
ISRAEL....SURIYE YE TARIHIN EN BUYUK SALDIRISINI YAPTI....300 HEDEF...TUM SAVASMA YETENEGINI YOK ETTI....rejim gitti....demokrasi geldi....ha ha ha
ANLAMI....BIRDEN VE ANIDEN....GELIRIM....SATTIM DER...GIDERIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Aynen emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUNUTMAYIN....
bugun....
ISRAEL....SURIYE YE TARIHIN EN BUYUK SALDIRISINI YAPTI....300 HEDEF...TUM SAVASMA YETENEGINI YOK ETTI....rejim gitti....demokrasi geldi....ha ha ha
ANLAMI....BIRDEN VE ANIDEN....GELIRIM....SATTIM DER...GIDERIM.
Bu israil durmayacak gibi
Abd bir yandan rusya bizi tehdit etmeye başladılar
Üzerine Cumhurbaşkanı bugün çıkıp Suriye tek devlet olacak bunun için ne gerekiyorsa yaparız dedi
Bi cisim yaklaşıyor sanki
Bofa 120 bin kontrat short oldu
Yorum
-
Aynen emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUNUTMAYIN....
bugun....
ANLAMI....BIRDEN VE ANIDEN....GELIRIM....SATTIM DER...GIDERIM.
Bu israil durmayacak gibi
Abd bir yandan rusya bizi tehdit etmeye başladılar
Üzerine Cumhurbaşkanı bugün çıkıp Suriye tek devlet olacak bunun için ne gerekiyorsa yaparız dedi
Bi cisim yaklaşıyor sanki
Bofa 120 bin kontrat short oldu
Yorum
-
Çok yaklaştin Kuzu ağabey.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAVGA NE ZAMAN CIKACAK.....TURKIYE VE RUSYA ARASINDA....
QATAR DOGAL GAZ BORULARININ SURIYE VE TURKIYE UZERINDEN AVRUPAYA CEKILMESI KARARI VERILINCE.....AVRUPA EN COK DOGAL GAZ TUKETEN....QATAR EN COK DOGAL GAZI OLAN ULKE....BU HAT CEKILIRSE....RUSYA AVRUPAYA ZIRNIK DOGAL GAZ VEREMEZ...bunu nasil hallettiler....beynim onu cozmek ucun gunlerdir cirpiniyor....aranizda....BEYNI CIRPINAN VARSA YAZSIN....
cunki....ASAD bu hattin cekilmesine izin vermedi....2010 da....2011 de suriye ic savasi basladi...QATAR...al-qaideye 10 milyar dolar gomdu....simdiki HTS ve eski DAES .
Bir de olaya şöyle bak.
Katar - Avrupa Boru hatti 2013 öncesi açıklandı.
ABD ve Rusya Suriyeyi işgal etti. ABD menşeli IŞID Suriyeyi dağıttı.
Üstüne Rusya Ukraynaya girdi. Avrupa tamamen gazsız kaldı.
Rusya, karda Ukrayna savasında olduğundan fazla para kazandı.
ABD karda, Avrupaya 4 kat pahali LNG sattı...
Kim zararda? AVRUPA ve en büyük ortağı.Çin...
ABD'nin düşmanı Avrupa ile Çindir.
Rusya ile ABD beraber Avrupayi beceriyor.
Peki senin noktana gelelim nedir bu yaşananlar????
Hindistan - Avrupa ticaret yolu. Yani Çin ile Avrupayi birleştiren İpek yoluna alternatif Hindistan - İsrail - Avrupa ticaret yolu...
ABD, Hindistani Cinin karşısına dikecek. Üretim.Hindistana kayacak. Hint mallari gemiyle Arabistan, Irak ve Dubai limanlarına, ordan trenle İsrail limanlarına oradan da Avrupaya.
Ticaret yolunun güzergahı İsrail Suriye Filistini kapsiyor.
7 ekimden beri yaşananlar, İpek yolunu yok etmek için.
Türkiye projeden pay almak için Irak ile Kalkinma yolu projesini ilan etti. Trafigin bir kismi bize kayabilir.
Bana inanmiyorsan ahanda Netenyahu resmine bak

Bu bölgede ne iran etkisi, ne terör ne PKK kalacak.Suriye, Lübnan formatlandı.Çin ile Avrupa ile yürüyen İran etkisi biçilecek... Tabi planladıkları olursa

Yorum
-
Kuzumun analizlerine ve ayırdığı vakte ve kılavuzluğuna müteşekkiriz elbette. Ancak ben de son yazdığına katılmıyorum, sizin gibi düşünüyorum. YSA artık tek hegemonik güç ve eteğine yapıştırdığı israil ile bop tıkır tıkır işliyor. Ortadoğuyu komple temizleyecekler tüm sözde müslüman ortaçağ kalıntısı selefilerden, zaten elebaşları hep kendi ajanları…Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPeki Hocam varlığını korku ve kuşku üzerine şekillendiren Siyonistler bu ihtimali düşünmüyor mu?
Bakın Suriye'nin askeri varlığını yok etmek üzere saldırılara başladı.
Bir taraftan uzun süredir gözünü diktiği bir kısım Suriye toprağını eline geçirdi.
Bir taraftan da Kürtlere kendi topraklarına yakın bölgede devlet kurdurarak kendi egemenliğini genişletmek istiyor.
Bence BOP tıkır tıkır çalışıyor. Bu kaostan en karlı çıkacak devlet İsrail.
Bizim islamcı geçinenler boşuna seviniyor.
Varlığını Orta Doğu'da kaos ve düzensizlik üzerine kurgulamış olan İsrail ve ABD siyaseti nakış gibi işliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Aynı fikirdeyiz[emoji106]Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada yakın bir zaman sonra, İsrail ile burun buruna geleceğiz büyük ihtimal..
Devlet yetkilileri bunun daha yeni farkına vardı.
Açıkçası şeriatçı kafa kesenlerle komşu olmaktansa İsrail ile komşu olmayı tercih ederim.
Ve İsrail yayılmacılığını bu bölgede durdurabilecek, seninde dediğin gibi tek ülke Türkiye...!
Ama büyük ihtimal bu bize çok pahalıya mal olacak.
Diğer şeriatçılar ancak birbirbirlerini boğazlayan, sokak kabadayıları ve serserilerinden oluşuyor..Hepsi birer "proxy" uzaktan kumandalı paralı birer eşyalar aslında.
Ama bizim yumuşak karnımız var...
İçimizdeki kürtler ile anlaşmak zorundayız...
Avrupa tarafından bakarsak asla karışık ve şeriatçı bir ülke ile komşu olmak istemez..
Bizim ne çok güçlü ne de ortadoğudaki gibi bir ülke olmamız işlerine gelmez..Kısaca Ortadoğu ile aralarındaki tampon bölgeyiz.
O yüzden çok korkuyorlar..
Bizdeki yöneticiler hep onların çıkarlarına uygun davranıyor..
"Bknz..Merkel'in anıları.."
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
Yorum