Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Tecrübeli
    • 03 Ağustos 2011
    • 2999

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burdan tekrar şort denemesi

edit : en iyimser hedef 10.400 10.500 arası gözüküyor.
    yirmaaa gidiyorum gibi gözüküyor.

hafta sonuna şort devam , iyi tatiller herkese.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      XBANK dirence geldi.
      Burayı da aşarsa ( hem de Cuma günü ) haftaya yeşil devam ...
      Adamlar 5-10 bankayla koca Bisti götürüyor. Helal olsun Valla

CALISMALARINI COK BEYENIYOR VE YARARLANIYORUM....tessekkurler ediyorum...

CIKISLARDA.....

en buyuk sorun....OYUNCULARI CIKISA IKNA ETMEKTIR....bu IKNA ile....piyasa yapici...SATICILARI DURDURUR....bunun yolu bankalardir....onlarla IKNA isini yapacaklar cakir.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

[U][/dalga boylari....

8600 den 9500 e ciktik...birinci dalga....duzeltme geldi...CIKIS BOYU....900 PUVAN...

9000 E DUSUP....SILKELEDIK....

9000 DEN 9900 E IKINCI DALGA BASLADI.....900 PUVAN....bunu biraz overshooting yapar ve duzeltir....U]

TEHLIKE....10 400 DE....bu mu zirve....yoksa benim bekledigim 11 400 mu zirve...KAFAYI BUNA YORUN....

UC DALGA DEMEK....

KUZU UCUNBIRI KURALI DEVREDE DEMEKTIR....bunu sakin unutmayin....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

MALDAYIZ....DAMLA KORKUMUZ YOK....

VERDIGIM YERLERDE....short acip....MALIMIZI DUSUSE KARSI HEDGE EDIYORUZ...

missal.....9400 endeks hedge yeri diye verdim....9000 e dustu...BURADA SHORTU KAPATIP PARAYI CEBINE KODUN MU....ELINDEKI MALLARIN MALIYETI 400 PUVAN DUSER...8600 ORTALAMADA ISE...8200 E DUSER...veya...shorttan aldigin para ile.....9000 endekste ilave MAL ALIP...elindeki MALIN miktarini iki Katina cikarirsin....KADEMELI MALA GIRMEK BUDUR...yani ALI nin parasi ile VELI nin malini aliyorsun....

YENI OKUYUCULARIMA YAZIYORUM....eskiler oyun tarzimi biliyor....

9400 den sonar....biryer daha verdim...10 200....oradada HEDGE ve mal miktarini HEDGE den gelen para ile artirirsin....

benim....

MALDA IKEN....oyun tarzima asina olmuyanlar...HEDEF FEYZA topigimi okuyup....MALDA IKEN NASIL FURUSULUR GORSUNLER....

MALDA OLMADIGIM ZAMANDA ISE OYUN TARZIM TEMAMEN FARKLIDIR....ona alismis olanlarida uyariyorum....sakin o tarsi uygulamayin.....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

BORSADA BASARININ YOLU TEKTIR...BIR PLANIN VARDIR...O PLANINI KELLENI KESSELER BOZMUYACAKSIN.....O PLANI UZUN CALISMALAR SONUCU YAPMISSIN....OLABILECEK HERSEYI ICINE KOMUSSUN.....

korku yok....korkutacak o....korkuyu tukur.....korktun mu...aynaya bak....MAMINA CAKARIM ULEN SENIN ODLEK DIYE.....AYNADA KI SANA TUKUR.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Son birsey daha....

Ben malda iken.....az yazarim....ortalikta onemli bisey yoksa....gorunmem.

delianli konusmaz....eylemleri konusur....nami....eylemleridir.

Yorum

• kurt
                Tecrübeli
                • 20 Aralık 2022
                • 1361

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                [U][/dalga boylari....

8600 den 9500 e ciktik...birinci dalga....duzeltme geldi...CIKIS BOYU....900 PUVAN...

9000 E DUSUP....SILKELEDIK....

9000 DEN 9900 E IKINCI DALGA BASLADI.....900 PUVAN....bunu biraz overshooting yapar ve duzeltir....U]

TEHLIKE....10 400 DE....bu mu zirve....yoksa benim bekledigim 11 400 mu zirve...KAFAYI BUNA YORUN....

UC DALGA DEMEK....

KUZU UCUNBIRI KURALI DEVREDE DEMEKTIR....bunu sakin unutmayin....

İlk ayı tuzağı 8600 altı......

ikinci ayı tuzağı 9140 altı...

İlk ayı tuzağında konsalidasyon var..Bant 300 puan..Ve 8600-8900-9200-9500 ile üç kez kanal katladık..

Bu ayı tuzağında konsalidasyon yok..Yukarda 9900 -10200 hedef..Ama sorun bu hedefi herkesin görüyor olmasında...

Abartabilir , tuzaklayabilir..Teknik analistler ilk ayı tuzağını gibi , bu ayı tuzağınıda göremediler..

9200 altında İSTOP oldu çoğunluk...

Sadece burda AYI TUZAĞI deşifre edildi...
                Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• sarisicak01
                  Tecrübeli
                  • 22 Ağustos 2018
                  • 478

Bist100 Durum Tespiti
                  ---------------------------------
                  •Yukarı trenddeyiz.

Olumsuz Senaryo
                  ---------------------------
                  •Şimdilik yok.

Olumlu Senaryo
                  -------------------------
                  •9450 yatay , 100 ve 144 günlük ema halâ güçlü bir direnç olarak duruyor.Haftalık olarak buranın üzerinde kapattı.Olumlu

Endeksin daha da yukarı gidebilmesi için 9500 üzerinde kalıcık sağlanmalı.

•Yükselen trend kanalı oluştu. Olumlu.

•Bu hafta canlı canlı bir "Ayı Tuzağı" na şahit olduk. Yapabilenler için güzel alım fırsatı verdi.

•Endeks , 11252 - 8566 arası fibonaccinin(koyu beyaz fibonacci) %23.6 altına kadar sarkıttılar. Ancak güçlü alımlar geldi.

•Endeks , düşen mavi direnç kanalında kapandı.Dikkatli olmak gerek.

•200 günlük ema üzerindeyiz.Kalıcılık sağlanmalı.

•Endeks , 11252 - 8566 arası fibonaccinin(koyu beyaz fibonacci) %38.2 oranına kadar getirdiler.

•Endeks haftalık bazda 20 haftalık ema yakınında kapattı.

Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.

Yorum

• Misafir

neden 9600 kırılmadı

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

akilli necmi....MERKEZ FAIZI INDIRDIGI GUN....RALLY BASLAR....

SEREFSIZ CEMAL.....hastir...ilk gun yuzde 5 cikis...sonra..yuzde 20 cokeriz......

ALKOLIK HUSNU....indiremez olum.....GLOBAL KRIZE giriyoruz....faiz yuzde 70.....borsa 7200....

satilmis Mehmet....trump irani dumduz ederken....Israel den yana olalim....bize DOLAR AKAR.....

FELAKET OMER.....urus nukleeri attimi.....ne faiz...ne dolar...ne borsa...bi ikimdir olummm.

Yorum

• Misafir

Sn."kuzu" ne diyor ki?

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

okudunnu....bu usaglari....heee okudum....

HEPSI KENDI DOGRULARINI SOYLUYOR.....

bende kendi dogrumu soyleyeym....

TURKIYE SUPER GUCTUR.....

nereden belli....ENFLASYONUN EN YUKSEK OLDUGU ULKE....LIDER....ASRIN LIDERI.

kolay mi....ENFLASYONU YUZDE 80 E CAKMAK....

abi istersek yuzde 120 ye de cakariz.....HEDEF FEYZA yaaaa....ha ha ha...

Yorum

• radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 22731

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

MALDAYIZ....DAMLA KORKUMUZ YOK....

VERDIGIM YERLERDE....short acip....MALIMIZI DUSUSE KARSI HEDGE EDIYORUZ...

missal.....9400 endeks hedge yeri diye verdim....9000 e dustu...BURADA SHORTU KAPATIP PARAYI CEBINE KODUN MU....ELINDEKI MALLARIN MALIYETI 400 PUVAN DUSER...8600 ORTALAMADA ISE...8200 E DUSER...veya...shorttan aldigin para ile.....9000 endekste ilave MAL ALIP...elindeki MALIN miktarini iki Katina cikarirsin....KADEMELI MALA GIRMEK BUDUR...yani ALI nin parasi ile VELI nin malini aliyorsun....

YENI OKUYUCULARIMA YAZIYORUM....eskiler oyun tarzimi biliyor....

9400 den sonar....biryer daha verdim...10 200....oradada HEDGE ve mal miktarini HEDGE den gelen para ile artirirsin....

benim....

MALDA IKEN....oyun tarzima asina olmuyanlar...HEDEF FEYZA topigimi okuyup....MALDA IKEN NASIL FURUSULUR GORSUNLER....

MALDA OLMADIGIM ZAMANDA ISE OYUN TARZIM TEMAMEN FARKLIDIR....ona alismis olanlarida uyariyorum....sakin o tarsi uygulamayin.....

MAL MIKTARIMI IKI KATINA CIKARMISTIM.....

buna gore....TEHLIKE ANINDA....9200 KIRILDIMI HERSEYI GERI BASARIM.....

9000 OLAN KARLA CIKIS....9200 OLDU....

7200 endeks.....

eger 9000 asagi kirilirsa....aldigim herseyi geri basarim....YANILMISIM DEMEKTIR....
                              HESABIMA GORE.....ARALIK UCUNCU HAFTA...HEDEFIM 11 600 MUMKUN....ORADADA HERSEYI BASARIM....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

DEGERLI TURK OGRETMENLERI.....

ogratmenler gunumuz kutlu olsun...DUNYA OGRETMENLER TARIHINDE BIR NOT VARDIR....bunu amrikide ogrendim...

OGRETMENLERE VERILEN EN YUKSEK MAAS...digger devlet memuru maaslari ile kiyaslaninca....

hangi ulkede ve kimin doneminde verilmis....tarihi rekor bu....

amriki ogretmenler birligi kitabinda yazili bu.

TURKIYEDE VERILMIS....MUSTAFA KEMAL ATATURK un emri ile....ONUN DONEMINDE.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information