herkes dagılabilir 10 puanıda aldı
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Neresinden furdun, iman tahtasindan mi?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanışta bende vurdum endeks şort .
nasip bakalım .
Yorum
-
Kuzu agabey bu SASA yeni Feyzası, eski zirveyi gecirtir mi?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTURK OLIGARG....ZAMAN VE ENTROPI ILISKISI....
TURK OLIGARG KAARDINI 0.8 DOLARDAN 5.5 DOLARA BASMIS...MALI HALKA YIKMIS...VE 1 DOLARA INMIS.....SASA BU....
neyi istiyor....5 dolara mali yiktiklarina diyorki....getirin o mali bana bestebir fiyatina geri verin....
VERENLER VERIYOR....emme birde kellesini kessen vermiyenler var....
iste burada....zaman oligargi zorluyor.....entropisi artiyor....FIYATI BIRAZ DAHA DUSUREYIM DIYOR....
dusurmek ucun mal satiyor....yuzde 10 daha dusuruyor.....
BI BAKIYOR KI NE GORSUN....vermiyenler gene vermemis aksine kuzu gibiler gelmis almis....ELINDEKI YIGILMIS MAL AZALIYOR....disaridaki mal cogaliyor.....bu durumu...BORSADA TERSINMEZ BIR OLAY DIYE TANIMLIYORUM....burada entropisi artar....oligargin....hizla yuzde 10 yukari basar....aaaaa kimse satmamis kuzu gibiler biraz daha almis....
ISTE BU tuncer.....
BORSADA MUTLAK SIFIR NOKTASIDIR....OLIGARGIN HEDEF FEYZA-2 DEN BASKA CARESI YOKTUR...
bilmem anlatabildim mi.....BENIM NEDEN....DIGER BORSACILARDAN COK FARKLI OLDUGUMU....
MUTLAK SIFIRI BILIYORUM.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sayın Kurt, piyasaya dair genel görüşünüzü yazar mısınız? Short pair trade için mi? Bi kapatma hedefi var mı? Viopls işim yok ama aksiyon alırken faydalı oluyor. Sağolun.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10900 şort.......
.
Hisselerim hızlı yükseldi. pair trade işlem yapmayı seviyorum..
Ama 10900 şort günlük trade için reel şort...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.
Hisselerim hızlı yükseldi. pair trade işlem yapmayı seviyorum..
Ama 10900 şort günlük trade için reel şort...
10900 şort pozisyonumu , 10810 'dan kapattım....
Düzeltmelerde payımı alırım...
PUSU HAKKI.....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
valla aktif neresi ise ordan sıktım, hava karanlıktı tam göremedim, maliyeti bilem bilmiyom.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeresinden furdun, iman tahtasindan mi?
döştenmi , dübürdenmi , mabaddanmı vurdum bilmiyorum, ama bir homurtu geldi.
komodo ejderi gibi takip ediyom şimdi, fazla uzaklaşamadan yığılmalı.
tahmini %5 %10 arası hedefliyorum bu şorttan.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Karanlıkta kendi ayağına sıkmış olmayasınsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla aktif neresi ise ordan sıktım, hava karanlıktı tam göremedim, maliyeti bilem bilmiyom.
döştenmi , dübürdenmi , mabaddanmı vurdum bilmiyorum, ama bir homurtu geldi.
komodo ejderi gibi takip ediyom şimdi, fazla uzaklaşamadan yığılmalı.
tahmini %5 %10 arası hedefliyorum bu şorttan.
)
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum

Yorum