Hocalar bu endeks çok mu zayıf
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hoca değilim ama banada çok güçlü geliyor ,Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocalar bu endeks çok mu zayıf
vermiyor hala paramı
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1800 -1950 AYI TUZAĞI ile başlayan çok güçlü yükseliş trendi devam ediyor..Düşüşler henüz düzeltme niteliğinde ve alım fırsatı olarak devam ediyor..
Henüz trend dönüşü yok..Ancak yükseliş parabolik bir yapıya dönüşüyor..Yani artık almak veya satmak YÜREK ister...
İki kez şort açtım ama kar al seviyem açgözlü olduğundan maliyetimden stoplandım..
Her zamanki gibi PUSUDAYIM......
Yükselen trendler , yükselerek sonlanırlar.....
Ama erken görmek ,erken pozisyon almayı gerektirmez....
Selamlar...
GOLD 2790 dün bugün iki kez denedi..Geçemedi..Realize başladı..
2738 altında kar realizesi ve düzeltme haddini aşabilir..
PUSU böyle zamanlar için vardır...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
umarım öle bir şey olmaz.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGOLD 2790 dün bugün iki kez denedi..Geçemedi..Realize başladı..
2738 altında kar realizesi ve düzeltme haddini aşabilir..
PUSU böyle zamanlar için vardır...
bist için çok yıkıcı olabilir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
var....bogurtuyorlar....cok sert bir cikis ucun.....uranacus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8863 özel bir nedeni varmı bu kapanışınYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
LONG ACTIM ARALIKTA BUGUN....PASTADA SHORT GORUNEN BOFA...ASLINDA LONG....bu ortamda....kimse long acamaz....herkez notr veya short....bu yuzden LONG actim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
ALTINI 2550 DEN KAPATTIMKI O PARAYLA BORSADA YUZDE 20 KAZANAYIM BIR AYDA....bazi kaartlara yerlestim....hedefime gelenlere SISE gibi....onlar yerinde sayarken....sattigim altin....yuzde 9 daha cikti....2780 e...ECCAYIP GICIGIM....kaartlarim yatayda....gurus kazanamadim.....
niye.....
SIRKET SAHABI....YURT DISINDAKI HESABINDA BULUNAN HISSEYI....satis kademesine yaziyor....yurt icinde ki parasi ile bunu dibte aliyor....BIR TURLU BITIREMEDILER BU ISI....
soyledim....inin 7700 e kestirmeden bitirin dedim....yoggg surundure surundure dediler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi adamlar shortu yeni vadede daha da abarttı belkide kasım ayında inecekler dediğin yerekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALTINI 2550 DEN KAPATTIMKI O PARAYLA BORSADA YUZDE 20 KAZANAYIM BIR AYDA....bazi kaartlara yerlestim....hedefime gelenlere SISE gibi....onlar yerinde sayarken....sattigim altin....yuzde 9 daha cikti....2780 e...ECCAYIP GICIGIM....kaartlarim yatayda....gurus kazanamadim.....
niye.....
SIRKET SAHABI....YURT DISINDAKI HESABINDA BULUNAN HISSEYI....satis kademesine yaziyor....yurt icinde ki parasi ile bunu dibte aliyor....BIR TURLU BITIREMEDILER BU ISI....
soyledim....inin 7700 e kestirmeden bitirin dedim....yoggg surundure surundure dediler....
Yorum
-
tuncer onlar SHORT gorunuyorlar....aslinda LONGLAR....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi adamlar shortu yeni vadede daha da abarttı belkide kasım ayında inecekler dediğin yere
elinde.....30 000 SHORT var....obur elinde 50 000 LONG VAR.....
SERT BIR CIKIS YAPIP....obur elindeki....50 000 longu kapatir once....sonar 7700 e iner....SHORTLARINI kapatir....her ikisinide musteri yaratacaklar....bu ortamda...onlardan baska hickimse LONG olmaz....
TUM BORSA YORUMCULARI....HEDEF YERINDIBINE ODAKLASTI....ortalikta ikilmemis adam kalmadi....biz geldik...bakireyiz.....EMME....BIZI IKMEYE KALKISMASI ONU IPNE YAPAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DEDIM KENDISINE....ya hemen yarin 10 000 yolculugunu baslat....yada...bensiz KUMDA NASIL OYNUYACAGINI dusun.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum