Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hayalım
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 822

yilmaz ozdilin carsamba gunku videosunu gozlerinizi kapatarak dinleyiniz. kim kiminle yada kimlerle....

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

GEOPOLITIK KIRILMA NOKTALARI....ve KAZAN daki buyuk toplanti....

yil 1943....YALTA toplantisi....amriki...ingiltere...soviet rusya....

bu toplantida....YENI DUNYA DUZENI TESPIT EDILDI....

YIL 2024.....KAZAN.....

YALTA ne idiyse....buda o....burada ulkeme teklif edilen bir rol var....

sakin o rolu alma....BIZ SANA YENI VE BUYUK BIR ROL VERECEGIZ....MISAKI MILLI DE ILAN ETTIGIN...KURT VE TURKMEN TOPRAKLARI....KUZEY SURIYE VE KUZEY IRAQ SENIN....

TURK DEVLET AKLI....bu iki tekliften hangisini reddetecekse....once onu gundeme tasir....BAHCELI bunu yapti....

borsa ise....TURK DEVLETINI TEMSIL EDEN....SIRKET SAHIPLERI DEMEKTIR....

tahmin ettigim gibi....BORSAYI SATARAK....HIZLA DIBE INME DERDINDELER....

bu dipte....ZIRVEDE SATTIKLARI MALLARI....geri alip BU YENI DUZENE ADAPTE OLACAKLAR...cunki...olan biteni biliyorlar....

ben ise....

tumunun ne yapacagini....cok onceden bilebiliyorum....cunki....ISIGIM ben....KARANLIGA aydinligi hediye ederim....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

Emmi bence bunlar borsayı düşürmez

Çünkü bu kadar sıkıntıda ekonomi kötü dedirtmezler

Hatta buradan ralli yapıp

BAKIN BU GELİŞMELER EKONOMİYE FAYDA SAĞLADI ASLINDA İYİ BİRŞEY

Algısı yaratırlar bana göre

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

gulmekten oluyorum turkiyeye baktigimda.....

FETHULLAH GULEN oldu....cemaat dagilacak....30 milyar dolar para...

cemaat kim....AMRIKI VE ISRAEL....butun para ve insanlar onlarin elinde....

missal...MENZIL....missal....ismailaga....BU CEMAATIN DEVAMIDIR...onlari bunyelerine katmistir amriki....coktaaannn....

hepsi....renk degistirip oralara girdi...SUAN DEVLETTELER....

CEMAAT ASLA DAGILMAZ....tarikatlar oldugu surece....

en ucuz yontem bu...bir SEYHI VE CEVRESINI....satinaliyorsun....o seyh....zikirle beyinleri yokedilmis milyonlarca ROBOT yaratiyor....bu ROBOTLAR bedava calisarak....CEMAATI DEV BIR GURUBA DONUSTURUYOR...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

fesli kadir....kafayi siyirmadan once....bir dusunur olarak degerli idi....20 yil once.

bir konferansta....gene...o hocayi asti...bu seyhi asti...hilafeti kaldirdi....yeni harfler getirdi....gecmisle bagimizi kesti....filan diye anlatti....soru cevap bolumunde....iki soru sordum....

madem islam gucluydu osmanlida...KURTULUS SAVASINDA....BU SENIN ISLAMCILAR...HOCALAR....SEYHLER...GAVSLAR...NEREDE YDI...NEREYE SAKLANMISLARDI....DEVLETI ONLAR NIYE KURMADI....

2...osmanli halkinda OKUMA YAZMA ORANI YUZDE 5 idi....yuzde 95 I okuma yazma bilmiyordu...NASIL OKUYACAKLAR GECMISI.....

kem kum etti....dedimya....kafayi henuz siyirmamisti o yillarda....

disarda sigara iciyordum....yanima geldi....benim konusmami beyendigini soyledi....TERMODINAMIGIN UCUNCU KANUNU GEREGI....BIR YARATICI VARDIR...baslikli idi...

SONRA....

SORULARIN MUTHISTI....en az uc makele yazacagim....o konuda dedi....VE YAZDIDA...SATILMIS HOCALARI SEYHLERI BELGELERI ILE YAZDI.

Yorum

• Hekimoğlu
                Katılımcı
                • 14 Haziran 2019
                • 149

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                simdi ne yapacak....EYYY EVLIYAULLAH...GAVS...KUTUP...ALLAH DOSTU....

DERIM KI.....YARALARINI YALIYACAK...5 IS GUNU....

POZIZYON ALICAN MI....ALMAM MI ULEN.....

GRAFA BAK....10 200 ILA 9400 ARASI....fur-kac....

esas tepki koyacagi yer....8800....burada yuzde 20 tepki...MAL ALINIR TRADE UCUN...YATMAK UCUN DEELLL...

YUZDE 20 TEPKI ILE....10 600 YAPAR...O GADDIN.

onemli not....BU 8800...250 DOLAR ENDEKSTIR...DOLAR-TL 34.
                Sn Kuzu öncelikle size , ailenize sağlık ve bol kazanç diliyorum.
                Herzamanki gibi yukarıdaki öngörüleriniz de gerçekleşti.
                Bu seviyelerden yüzde 20 çıkış öngörünüzünde bir değişiklik var mı?
                Vakit ayırabilen forumdaşlar lütfen geriye dönüp incelesin ,Sn Kuzu ‘nun sanki zamanda ileri gidip geri dönmüş gibi grafik ve detay paylaşımları var.
                Allah razı olsun

Yorum

• sonperde33
                  Tecrübeli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 2999

gülenin en güçlü zamanlarında millet el eteğini öpmek için sıraya girerken , insanlar bu adamın yüzüne tükürecek diyordu rahmetli, aynısı oldu, rezil oldu.
                  yüzlerce tespiti var, gerçekleşmiş olan ve gerçekleşmeyi bekleyen çıkmayan .
                  o adam gibi bir adam tanımadım, duymadım, bilmedim. yeri ayrıdır bende .

muradi ilahiyeyi anlatırdı videolarında hep,
                  zamandaki döngüyü, belli bir zaman hak galiptir, belli bir zaman batıl öne çıkar. Yüce Allah ın sıfatlarının evrende tecelli etmediği tek bir an saniye bile yoktur.ona bağlar.

bazen her şeyi mükemmel planlarsın , her şey senin lehinedir,işlerin ters gitmesi imkansızdır ,ama olmaz.

bazen her şey senin aleyhinedir , hiç bir çıkış yolun yoktur, yinede mücadele edersin, öyle denk gelişler olurki , bakmışssın düze çıkmışssın.
                  bu düze çıkışın senin çabanla gayretinle hiç alakası yoktur, ama müdahale eden bir gücün varlığını hissedersin.(bunu bire bir yaşadım)

devir artık batılın yıkılışının başladığı zamanlardır.
                  bunu kimse durduramayacak .

ne 10. adam protokolü ,ne uçak gemileri, ne akp, ne gavslar , ne fetoler, ne sahte şıhlar. hiç bir şey.
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

simdi ne yapacak....EYYY EVLIYAULLAH...GAVS...KUTUP...ALLAH DOSTU....

DERIM KI.....YARALARINI YALIYACAK...5 IS GUNU....

POZIZYON ALICAN MI....ALMAM MI ULEN.....

GRAFA BAK....10 200 ILA 9400 ARASI....fur-kac....

esas tepki koyacagi yer....8800....burada yuzde 20 tepki...MAL ALINIR TRADE UCUN...YATMAK UCUN DEELLL...

YUZDE 20 TEPKI ILE....10 600 YAPAR...O GADDIN.

onemli not....BU 8800...250 DOLAR ENDEKSTIR...DOLAR-TL 34.

Hekimoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sn Kuzu öncelikle size , ailenize sağlık ve bol kazanç diliyorum.
                    Herzamanki gibi yukarıdaki öngörüleriniz de gerçekleşti.
                    Bu seviyelerden yüzde 20 çıkış öngörünüzünde bir değişiklik var mı?
                    Vakit ayırabilen forumdaşlar lütfen geriye dönüp incelesin ,Sn Kuzu ‘nun sanki zamanda ileri gidip geri dönmüş gibi grafik ve detay paylaşımları var.
                    Allah razı olsun

8800....250 dolar endeks....VE BEN MAL ALIYORUM.....

HICBIRSEY....HICBIR HUBAR...HICKIMSE....BENI DURDURAMAZ...ben herkesten 6 AY onceyim.....gelecegi yazarim....ne yapacagimi yazarim....VE YAPARIM....

CUNKIII....

ben....

KUZU yum.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      gülenin en güçlü zamanlarında millet el eteğini öpmek için sıraya girerken , insanlar bu adamın yüzüne tükürecek diyordu rahmetli, aynısı oldu, rezil oldu.
                      yüzlerce tespiti var, gerçekleşmiş olan ve gerçekleşmeyi bekleyen çıkmayan .
                      o adam gibi bir adam tanımadım, duymadım, bilmedim. yeri ayrıdır bende .

muradi ilahiyeyi anlatırdı videolarında hep,
                      zamandaki döngüyü, belli bir zaman hak galiptir, belli bir zaman batıl öne çıkar. Yüce Allah ın sıfatlarının evrende tecelli etmediği tek bir an saniye bile yoktur.ona bağlar.

bazen her şeyi mükemmel planlarsın , her şey senin lehinedir,işlerin ters gitmesi imkansızdır ,ama olmaz.

bazen her şey senin aleyhinedir , hiç bir çıkış yolun yoktur, yinede mücadele edersin, öyle denk gelişler olurki , bakmışssın düze çıkmışssın.
                      bu düze çıkışın senin çabanla gayretinle hiç alakası yoktur, ama müdahale eden bir gücün varlığını hissedersin.(bunu bire bir yaşadım)

devir artık batılın yıkılışının başladığı zamanlardır.
                      bunu kimse durduramayacak .

ne 10. adam protokolü ,ne uçak gemileri, ne akp, ne gavslar , ne fetoler, ne sahte şıhlar. hiç bir şey.
                      ABDURAMAN CAVUS....muthis yazi....iyiki varsin...bitanem....

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

8800....250 dolar endeks....VE BEN MAL ALIYORUM.....

HICBIRSEY....HICBIR HUBAR...HICKIMSE....BENI DURDURAMAZ...ben herkesten 6 AY onceyim.....gelecegi yazarim....ne yapacagimi yazarim....VE YAPARIM....

CUNKIII....

ben....

KUZU yum.
                        7200 e düşecek deyip 8800 den mal almak

Tırsıyorum hocam

Aşağıya marj çok değil mi

Yorum

• kurt
                          Tecrübeli
                          • 20 Aralık 2022
                          • 1361

aşağıda 8640-8685 ( altında zayıflama ) , yukarda 8900 ve 9010..( üstünde güçlenme )

Hisse alımına SEÇEREK devam ediyorum...

Daha önce paylaşmıştım hisseleri seçerek , zamanlama ile alıyorum..

Aşağıda 8200 tehditi olsada , aldığım hisseler zaten 7200 endeks'te....
                          Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Vade sonu dip olabilir mi

Yorum

• kurt
                              Tecrübeli
                              • 20 Aralık 2022
                              • 1361

APSD ve bu konuda Tv lerde uzman yorumlarını okuyorum..Üzülüyorum..Bilmediklerini dahi bilmiyorlar..

DAYANAK VARLIĞA HÜKMEDENE KARŞI , TÜREV PİYASALARDA SONSUZ MİLYAR USD POZİSYON AÇSANIZ DAHİ HAKKA YÜRÜRSÜNÜZ..

Bu kadar basit........

Vade sonu uzlaşmaya 5.5 iş günü var..

Mayıs ayından itibaren giydiğim ayı postunu çıkardım..Boğa kılığında dolaşıyorum..Henüz TAM bir BOĞA olmadım..Hisse bazlı boğayım şimdilik.

PUSU emek ister....
                              Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• iremm
                                Aktif
                                • 01 Mart 2019
                                • 268

bofa istanbul sabah showunu yaptı bakalım akşam showu nasıl olacak

Yorum

Working...
                                X

Debug Information